Biz kaynana olsak ?

valla inşallah kendi kayınvalidem gibi bir kayınvalide olurum
gelinini, damadını öz çocuklarından ayırmayan, neşeli, güleç, sevgi dolu, fitne fesat düşünmeyen vs vs vs

ama acaba diyorum yaşlılık insanı değiştiriyor mu, şimdi böyle mantıklı düşünüyoruz da, ileride ne oluruz?
Allah çocuklarımızı mutsuz etmemize izin vermez inşallah
Amin canım inşallah. Hem kızlarımız hem oğullarımız vakti gelince iyi birer evlilik yapıp mutlu olsunlar. Çok severim neşe dolu aileleri. Çoluk çocuk bir araya geldiğimizde keyifli vakit geçirebiliriz umarım.

Bizler iyi kayınvalide adaylarıyız. İnşallah iyi gelinler bulur oğluşlarımız diyip ilk kaynanalığımı yapıyorum :D

Amin canım inşallah. Hem kızlarımız hem oğullarımız vakti gelince iyi birer evlilik yapıp mutlu olsunlar. Çok severim neşe dolu aileleri. Çoluk çocuk bir araya geldiğimizde keyifli vakit geçirebiliriz umarım.

Bizler iyi kayınvalide adaylarıyız. İnşallah iyi gelinler bulur oğluşlarımız diyip ilk kaynanalığımı yapıyorum :KK70:

Amin canım. bence sen çok iyi bir kayınvalide olursun, bana öyle geliyor.
ben de çok seviyorum neşe dolu aileleri
bi de Allah eşlerimizle yaşlanmayı nasip etsin inşallah:KK200:

Ben bunu bilir söylerim ki sevginin açamadığı kapı yoktur.
Şimdi telefonu kapattım,"çok özledim akşama gidelim" dedim kocama.
Gerçekten karşılıklı sevgi saygı olunca kayınvalideye koşarak da gidiliyor bence.

aynen ben de
kaç gündür görüşemedik, çok özledim
hem kayınvalidemi, hem kayınpederimi
babalığın ne olduğunu kayınpederimle anladım ben

Ben gelini döverim heralde :):)
Şaka bir yana , şimdi bize yapılan yanlışları ve doğruları görüyoruz ve bilinçleniyoruz . İnşallah hataya düşmeden cici kayınvalideler oluruz. İki oğlan yetiştriyorum zira...
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi...

Ben kayınvalideyim çocuklarım istedikleri zaman gelirler. Zaman kavramı yok bizde ararlar musaitseniz geliyoruz derler.
Yemek yaparım kim ne severse. Istdikleri zaman da giderler.
Gülüp söyler eğleniriz dertler konuşulmaz. Ben gelinlerime arada sırada sorarım 'varmı bir şikayetiniz, benim yapabilecegim bir sey olursa söyleyin. Bu oğlanlar sizi üzüyorsa kulaklarinı cekerim" diye de şakalaşirim.
Bir karar verilecekse asla oğullarimla yanliz konuşmam mutlaka eşleri ile birlikteyken sorarım.
Ben çocuklarimla mutluyum. Gelinlerime saygı duyuyorum ve saygı görüyorum.

Ya ben cok merak ediyorum. Canım cok sıkkın .. Sk sk gitmedigim için sevilmeyen gelinim.. Empati yapmak istiyorum cocugum var Allah ömür verirse bende 50 olacagım.. Bende kaynana olacagım evladımı cok seviyorum .. Aceba bende mi isterim kızım hep gelsinoğlum gelinim hep ilgilensin.. Cidden aceba yaşlanınca bu piskolojiye mi giriliyor ? Yada boşluktan mı yada beklentiden mi ? Ha bacılar evlat sevmek bu mu lütfen fikir..
Bana az gelinse ben sorunu biraz da kendimde arardım sanırım... hatta tamamen kendimde arardım ben :))) yani demek ki anne olarak ya da kayınvalide olarak sıkıcı bir kadınım ki evladım gelinim pek gelmiyor diye düşünürdüm sık gelinmesini ister miydim onu da bilmiyom aslında yaşamadan bilinmez ama sık gelinsin istesem bile dediğim gibi bana çok az gelip gidiyorlarsa kusuru kendimde arardım.

:KK52:
Yalan mı ama :))) herkes kendi hayatını, kendi dünyasını kursun, bunun tam tersi durumlarda var, sürekli anne baksın, kayınvalide baksın diyen evlat, gelin veya damatlarda duyuyor görüyorum, kadın 3-4 çocuk doğuruyor, tüm çocuklarını, kocasını annesine baktırıyor, bu da olmaz.
Herkes kendi ayakları üstünde dursun, kimse kimseyi birşeylere zorunlu bırakmasın, mecburmuş hissini dayatmasın, evlat, gelin, damat, kayınvalide, anne herkes yerini yurdunu bilecek, bir bizde var, yani ben başka memleketlerin örf adetlerini bilemem tabii ama çevremde yabancı uyruklu komşularım var, onlarda aman oğlum beni yoklamaya gelmedi, aman annem çocuklarıma bakmadı gibi şeyler duymadım :)
Karşı komşum karı-koca 70 yaşında yabancılar, valla gündüz güneşlenip akşam pub'a gidiyorlar, ohhhh mis gibi hayat :-)

kendi anne babamin bile boylr bir beklentisi yok benden
kaynana olunca benim de boyle bir beklentim olmaz
bizim haftada bir aile yemegimiz olur , hrpimize yeter orda gecirdigimiz vakit
ileride de kocamla hayalimiz bu sekilde , haftada bir cocuklarimiz esleri torunlarimiz bize yemege gelsin yeter

Ya ben cok merak ediyorum. Canım cok sıkkın .. Sk sk gitmedigim için sevilmeyen gelinim.. Empati yapmak istiyorum cocugum var Allah ömür verirse bende 50 olacagım.. Bende kaynana olacagım evladımı cok seviyorum .. Aceba bende mi isterim kızım hep gelsinoğlum gelinim hep ilgilensin.. Cidden aceba yaşlanınca bu piskolojiye mi giriliyor ? Yada boşluktan mı yada beklentiden mi ? Ha bacılar evlat sevmek bu mu lütfen fikir..
Olmayız inş ama büyüdkçe bizde bile değişen şeyler olmuyor mu?
Bence mesafe kötü bişy değil. Bizler kötü insan olmadğımz sürece boşverrr:))

Kaçınılmaz son... Gün gelmeye, devran dönmeye başladı desene :))
Etme bulma dünyası işte... Umarım ettiğiniz iyidirde hep iyiyi bulursunuz.
Ben başka birçok yorumumda ayni seyi soylemisimdir, yine soyluyorum, burada KV KV KV diye dolasan gelin hanimlar gun hepiniz icin geliyor yani kacis yok, o devran dönecek :KK66: yarin bigun o cok degerli "oğluşlarınız" ayni sizin gibi piremsesler bulup oğlusluktan "kocişliğe" gecince sizde KV olacaksiniz :))
O zaman gorucez bakalim oglum sık sık gelmesin yada ben ogluma sık sık gitmeyim diyebilecekmisiniz... Zira siz bugun ne yapiyorsanuz gelininizde size aynisini yapacak :KK66:
Bu yuzden diyorum, inşaallah zamaninda iyi seyler ektiginiz icin iyi seyler biçersiniz. Aksi halde ilerde karsilasacaginiz durumu merak ediyorsaniz bugun kendi yaptiklariniza bakın ..

Ben kayınvalideyim çocuklarım istedikleri zaman gelirler. Zaman kavramı yok bizde ararlar musaitseniz geliyoruz derler.
Yemek yaparım kim ne severse. Istdikleri zaman da giderler.
Gülüp söyler eğleniriz dertler konuşulmaz. Ben gelinlerime arada sırada sorarım 'varmı bir şikayetiniz, benim yapabilecegim bir sey olursa söyleyin. Bu oğlanlar sizi üzüyorsa kulaklarinı cekerim" diye de şakalaşirim.
Bir karar verilecekse asla oğullarimla yanliz konuşmam mutlaka eşleri ile birlikteyken sorarım.
Ben çocuklarimla mutluyum. Gelinlerime saygı duyuyorum ve saygı görüyorum.
Allah im inşallah bende sizin gibi bir kv olurum ilerde...
Çok tatlısınız ya
Benim kv kötü değildir sağolsun iyiliği çok ama herşeyi bilmek ister atıyorum çocuk ne yedi kuzenim kaç yaşında kocası ne iş yapiyo benim ailemle ilgili bilmediğim şeyleri bile sorar çok bunaltio insanı

Back
X