Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

Allaha şükür huzurlu bir yuvam var ama en ufak bir sorun çözülemeyince büyüyor büyüyor. Eskiden tartışan çiftlere derdim ki ya şu yalan 3 günlük dünyanın nesini paylaşamıyosunuz.İnsanlar karşılıklı oturup konuşarak her sorunu çözebilir diyordum.Ama herkes kendi açısından bakınca sorun falan çözülmüyor. Biraz da biz rahata çok alışığız en ufak sorunda sendeliyoruz şükretmiyoruz

neyse kızlar ben çıkıyorum doktor rahim kalınlaştırıcı ilaç vermişti onu alacam yarından sonra kullanmam lazımış inş. işe yarar hoşcakalın

öyle ufacık sorunlar çıkar onlaı biz büyütürüz ama ufak sorun olunca aşması kolay oluyo..şükretmemiz lazım..ne aileler var....

kızlarr slmm hayırlı cumalarr bebeik inşallah güzel haberlerle dönerr allah yardımcısı olsunn allahım bütün annelerin bebeğini korusunn aslıı gelmemişşsin hala topiğe oğluşunu görmüşsünn doktor 3 lü test için bişey söyledimi yada yaptırdınmı yazarsın geldğindee

cuma duamızz

Yâ Rab! Nasıl büyük bir sarayın kapısını çalan bir adam, açılmadığı vakit, o sarayın kapısını, diğer makbul bir zâtın sarayca me’nûs sadâsıyla çalar- tâ ona açılsın; öyle de, bîçare ben dahi Senin dergâh-ı rahmetini, mahbub abdin olan Üveysü’l-Karânî’nin nidâsıyla ve münâcâtıyla şöyle çalıyorum. O dergâhını ona açtığın gibi, rahmetinle bize da aç.
Âmin!
ALLAHIM en efdal, en güzel, en büyük, en zâhir, en tâhir, en hoş, en iyi, en değerli, en azîz, en azîm, en şerefli, en yüksek, en pâk, en mübârek, en latîf salâvâtlarınla; en tam, en çok, en ziyâde, en yüksek, en yüce, en devamlı selâmını bir rahmet, bir rızâ, bir af, bir mağfiret olarak ihsan eyle. Bunlar, cömertlik ve kereminin bağış bulutlardan sağanak halinde artarak devam etsin, iyilik cömertliğinin nefis ve şerefli lütûflarıyla artarak büyüsün, ezeliyetinle mütenâsib olarak, hiç kesilmeden devam etsin, ebediyetine uygun olarak ardı arkası kesilmesin. Bütün bunlar, kulun, habîbin, resûlün, yaratıklarının en hayırlısı, açık ve parıldayan nur, zâhir ve kesin bürhan, uçsuz bucaksız deryâ, her tarafı kaplayan ışık, parlak güzellik, üstün şeref, şanlı kemâl olan Efendimiz Muhammed’e olsun. Bu, Senin zâtının azametiyle ona getirdiğin salâvât şeklinde olsun. Aynı şekilde onun âl ve Ashâbına da rahmet et. Bu salâvât hürmetine günahlarımızı bağışla, gönlümüze ferahlık ver, kalplerimizi temizle, ruhlarımıza rahatlık ver, sırlarımızı temizle, fikir ve düşüncelerimizi arındır, sırlarımızdaki bulanıklığı sâfîleştir, hastalıklarımıza şifâ ver, kalplerimize vurulmuş kilitleri apaçık fethinin nuruyla aç. RAABBİM ARKADAŞIMIZIN VE TOPİGİMİZİN MİNİĞİNİ SAGLIKLA DÜNYAYA GELMESİNİ NASİP ET BUNU ŞANINA YAKIŞAN KUSURSUZLUGUNLA YAP....

Amin!
Sen aczden ve şerikten münezzeh ve mukaddessin . Senden başka ilâh yok ki bize imdat etsin. El-aman, el-aman! Bizi azap ateşinden ve Cehennemden halâs et, kurtar ve bize necat ver .
Âmin!
Allah’ım, Efendimiz Muhammed’e, onun âl ve Sahabîlerine ezelden ebede kadar ’ın ilmindeki nesneler sayısınca salât ve selâm eyle.
Âmin!

hayırlı cumalar esra......mübarek cuma gününde güzel haberle dönecek inş..

aminnnnnnnnn...........

htcgl01
xeda+
esrahayal
superisi33+
vahsihatun+günaydın kızlar nasılsınız ben dun bebişimi gördüm maşşallah kocaman olmuş pipiside büyümüş süpriz yok yani esracım salı gunu 3test ıcın gıdıcem doktor gel dedı

aslı bende salı gidicemmm doktora 3 lü test için hayılrısı bitanemm güzel sonuçlar alırızz bebikimde inşallah güzel haberle dönerr

ALLAHIM ESİRGESİN CANIM SAGLIKLA SIHATLE İNŞŞŞ

Aman da aman :))) maşallah sağlıkla doğurmak büyütmek nasip olur inşallah
amin amin amin...

aslı bende salı gidicemmm doktora 3 lü test için hayılrısı bitanemm güzel sonuçlar alırızz bebikimde inşallah güzel haberle dönerr
amin cnm cümlemizin inşallah bebıkte guzel heberle gelecek
ALLAHIM ESİRGESİN CANIM SAGLIKLA SIHATLE İNŞŞŞ
inşallah cnm rabbım sızlerede nasıp ersın
Aman da aman :))) maşallah sağlıkla doğurmak büyütmek nasip olur inşallah

amin amin amin...

amin cnm buyusede dogsa bıran once rabbım sızede yasatsın tez zamanda

kızlar bavullarımı hazırlamaya başladım.....kışlıkları bavulluyorum ilk önce...bir anda toplayacağıma ufak ufak yapayım daha iyii..kıyafetler yine kolayda mutfak eşyalarını kolilemek çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…