Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

kızlar bavullarımı hazırlamaya başladım.....kışlıkları bavulluyorum ilk önce...bir anda toplayacağıma ufak ufak yapayım daha iyii..kıyafetler yine kolayda mutfak eşyalarını kolilemek çok zor
apek tasımak ne zor ya ben bi eve alışana kadarrrr

kızlar bişey sorucam ben soğan kürüne 4 gündür başlamısım sabah akşam ama felaket sancım var ve belim çok agrıyorr

hayırlı cumalar hanımlar...
gönlünüzden geçen dualarınız kabul olsun inş...
bebikim bugün mutlu haberle döner inş kutlarız bunu ...
bugün biizm de evlilik yıldönümümüz tam 1 yıl geçti aradan farkında olmadan...
ama kocam da bugüne dair hiç bir hareket yok ben ona hediye aldım bakalım o ne yapacak...
hiç ümidim de yok ya neyse...

kızlar bişey sorucam ben soğan kürüne 4 gündür başlamısım sabah akşam ama felaket sancım var ve belim çok agrıyorr

edacım merhaba güzel duan için tşk ler yüreğine sağlık..
adetten hemen sonra mı başladın ??
soğan kürü aynı zamanda iltihap söktürücü akıntın yoğunsa normal cnm korkma

hayırlı cumalar beybii.....hamile haberi almış kadar sevineceğiz bebikim güzel haberlerle gelirse....nice yıllara canım....sağlıkla huzurla ve bundan sonrada bebişle inş...dur bakalım süpriz yapacaktır belki.....

edacım merhaba güzel duan için tşk ler yüreğine sağlık..
adetten hemen sonra mı başladın ??
soğan kürü aynı zamanda iltihap söktürücü akıntın yoğunsa normal cnm korkma

bi akıntı yok şimdi sadece agrı varr adetten bi gün sonra başladımmm 15 yapılıyor ben 1 ay yapsam bişey olurmuu kist için:94:

selam kizlar hayirli cumalar dualara aynen katiliyorum rabbim kabul etsin bebek iyi haberlerle gelsin insaallahsizler nasilsiniz

bi akıntı yok şimdi sadece agrı varr adetten bi gün sonra başladımmm 15 yapılıyor ben 1 ay yapsam bişey olurmuu kist için:94:

benim bildiğim 21 gün yapılıyo...sonra 1 hafta ara veriliyo....isonra tekrar yapıyosun..ama gebe kalırsan bırakmak gerekiyo...sen 15 gün kadar yap sonra emin olursan gebe olmadığından devam eder 21 güne tammlarsın...

herkese merhaba,

edacığım yanlış yoldasın adetin bitiminden 7 gün sonra başlayacaktın ben öyle biliyorumç. araştırıp saana net bilgi verecemmm

kızlar bavullarımı hazırlamaya başladım.....kışlıkları bavulluyorum ilk önce...bir anda toplayacağıma ufak ufak yapayım daha iyii..kıyafetler yine kolayda mutfak eşyalarını kolilemek çok zor
Kız apek ben de tayinciyim sürekli taşındığımızdan alışığım ben de :))) başa gelen çekilir.Ben daha hiç başlamadım.
amin cnm cümlemizin inşallah bebıkte guzel heberle gelecek

inşallah cnm rabbım sızlerede nasıp ersın

amin cnm buyusede dogsa bıran once rabbım sızede yasatsın tez zamanda
amin inşallah

takılma böyle şeylere canım.
selam kizlar hayirli cumalar dualara aynen katiliyorum rabbim kabul etsin bebek iyi haberlerle gelsin insaallahsizler nasilsiniz

a.selam

kısss hem sürekli taşındığımzdan alışığım diyosun hemede en daha başlamadım diyosun:))) ben mi yanlış anladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…