slm peli hatun....nasıl gönderdiniz mi misafirleri.....
a s canim nasilsinapekmimek+,hatice3112,leyliko,ecrin29+,xeda,vahsihatun,
selam kızlarrrr napıosunuzzz
a s canim nasilsin
gönderdık bugun aksamda dedemler gelecekew toparladım bıraz kıraz topladım yoruldum dus aldım coktum pc basına sen hangı memlekete yolcusun ya
kızlar selam..
ay çok sinir oldum yaaa2 gün va reglime ama karnım şimdiden ağrı offf
acaba hamile oluncada böyle regl olucakmış gibi ağrı olurmu ki
bu aralar yoğunsun pelii......dikkat et ama kendine..hamiş olduğunu bian bile unutma....
ahhh ahhh hiç sevmediğim bi yere gidiyorum...bayburta...daha öncede yaşadım orda 6 ay...bi 6 ay daha ordayım...
bavullarımı hazırlıyorum..bi yandan mutfak eşyalarını koliliyorum bi yandan da topikteyim...
hayırlı cumalar beybii.....hamile haberi almış kadar sevineceğiz bebikim güzel haberlerle gelirse....nice yıllara canım....sağlıkla huzurla ve bundan sonrada bebişle inş...dur bakalım süpriz yapacaktır belki.....
iiş sayılır canım senden
zor olur ıkıde bı tasınmak gocebe hayatı resmn esın ne ıs yapıooo
öyle canımm...bu 6.taşınışım..eşim proje müdürü ve aynı zamnda benim yüzümden muhasebecilikte yapıyo....
evet cnm aynen öyle...
yok be cnm ya süpriz yapacak adam değilidir...çok çok yemeğe gidelim der o kadar o da görevden vaktinde çıkarsa ve yorgun değilse...
kuzenim çaya davet etti akşam oraya gideriz dedim bakarız dedi...
adam sana para yetıstıremıosa napsın ıkı gun sonra bebısınızde olunca 3 e 4 e cıkarır ıslerııı bezdırme kızım adamı
süpriz olmasada ufakta olsa bi şey alır belki...bi şey almasada bir çift güzel bir sözde insanu mutlu eder onuda yapar herhalde...
evet cnm aynen öyle...
yok be cnm ya süpriz yapacak adam değilidir...çok çok yemeğe gidelim der o kadar o da görevden vaktinde çıkarsa ve yorgun değilse...
kuzenim çaya davet etti akşam oraya gideriz dedim bakarız dedi...
walla apek benım herıfte her ozel gunu hatırlar ama bısey alıyım geleyım demez gecen kasım 1.cı ewlılık yıl donumumuzdu bekledım bısı alır gelır dıe mıkrop bısı alıp gelmedıbol bol sperm hedıe ettı hamıs kaldım
:86::86::86::86::86: kıss en güzel hediyeyi vermiş sana işte....mikrop haaa...:86::86: kıs benim kocam o konularda çok incedir...her özel günü hatırlar...yemeğe çıkarır...hediye alır...bazende istediğim olsun diye bana seçtirir hediyemi...
ama bende ondan bebiş istiyom senin gibi:86::86::86::86:
bebikim almışmıdır acaba sonuçları çok merak ediyorum..
benım herıf hatırlar ama sımarcam dıe bısı almaz ıstegım bıtmıycek dıe o konulara hıc gırmıyoo hatırlıo ama bısı almıyoo keske benım herıfte senın herıf gıbı olaymıs senınkının yanına yollayımda bıraz ogrensın benım herıf utangac oldugundan ole bısı alıp gelemez utanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?