Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

kızlar selam..

ay çok sinir oldum yaaa 2 gün va reglime ama karnım şimdiden ağrı offf
acaba hamile oluncada böyle regl olucakmış gibi ağrı olurmu ki

gönderdık bugun aksamda dedemler gelecek ew toparladım bıraz kıraz topladım yoruldum dus aldım coktum pc basına sen hangı memlekete yolcusun ya

bu aralar yoğunsun pelii......dikkat et ama kendine..hamiş olduğunu bian bile unutma....

ahhh ahhh hiç sevmediğim bi yere gidiyorum...bayburta...daha öncede yaşadım orda 6 ay...bi 6 ay daha ordayım...

bavullarımı hazırlıyorum..bi yandan mutfak eşyalarını koliliyorum bi yandan da topikteyim...

kızlar selam..

ay çok sinir oldum yaaa 2 gün va reglime ama karnım şimdiden ağrı offf
acaba hamile oluncada böyle regl olucakmış gibi ağrı olurmu ki

canım 20 gr cekılmış kawun cekırdegı al we suyla bırlıkte 1 kere ıc agrıya ıı gelıo we sonrakı aylarda azalıo agrın denemenı tawsıe ederım

zor olur ıkıde bı tasınmak gocebe hayatı resmn esın ne ıs yapıooo

evet cnm aynen öyle...
yok be cnm ya süpriz yapacak adam değilidir...çok çok yemeğe gidelim der o kadar o da görevden vaktinde çıkarsa ve yorgun değilse...
kuzenim çaya davet etti akşam oraya gideriz dedim bakarız dedi...

süpriz olmasada ufakta olsa bi şey alır belki...bi şey almasada bir çift güzel bir sözde insanu mutlu eder onuda yapar herhalde...

adam sana para yetıstıremıosa napsın ıkı gun sonra bebısınızde olunca 3 e 4 e cıkarır ıslerııı bezdırme kızım adamı

kısssss ondan değil..ben orda çalışıyodum...sonra karar verdik ben işe gitmeyeceğim diye...benim yerime bakıyo..ben orda çalışıyo gözüküyorum...

süpriz olmasada ufakta olsa bi şey alır belki...bi şey almasada bir çift güzel bir sözde insanu mutlu eder onuda yapar herhalde...

walla apek benım herıfte her ozel gunu hatırlar ama bısey alıyım geleyım demez gecen kasım 1.cı ewlılık yıl donumumuzdu bekledım bısı alır gelır dıe mıkrop bısı alıp gelmedı bol bol sperm hedıe ettı hamıs kaldım

canim erkekler kadinlar gibi onem vermiyolar evlilik yildonumune yada dogum gunune sen hazirlik yap ona supriz olsun hediyenide almissin unutulmaz bi kutlama hazirla bidahaki seneye aklindan asla cikarmaz ozaman bence hic kuzenine felan gitme yani ben ozel gunleri tek kutlama yanlisiyim mesela soyle diyeyim esimin dogum gununde turkiyedeydik ben ona supriz yaparak balikci restaurantina goturmustum tabi orda pasta felan yok kuzenimle gunduz gidip pastayi birakmistik sonra aksam yemekten sonra garsonlar pastayi getirdiler felan cok hosuna gitmisti ilk defa boyle bi kutlama yapiyorum demisti bayilmisti ama benim dogum gunumde burdaydik ve tabi kaynanada burdaydi hic bisey yapamadik desem yeridir cunku esim bugun betulun dogum gunu felan dedi oda e dogum gunuyse neolmus dedi sadece esimle disarida gezdik bide bana hediye canta almisti okadar

:86::86::86::86::86: kıss en güzel hediyeyi vermiş sana işte....mikrop haaa...:86::86: kıs benim kocam o konularda çok incedir...her özel günü hatırlar...yemeğe çıkarır...hediye alır...bazende istediğim olsun diye bana seçtirir hediyemi...

ama bende ondan bebiş istiyom senin gibi:86::86::86::86:

benım herıf hatırlar ama sımarcam dıe bısı almaz ıstegım bıtmıycek dıe o konulara hıc gırmıyoo hatırlıo ama bısı almıyoo keske benım herıfte senın herıf gıbı olaymıs senınkının yanına yollayımda bıraz ogrensın benım herıf utangac oldugundan ole bısı alıp gelemez utanır

bebikim almışmıdır acaba sonuçları çok merak ediyorum..

bende merak ettım dun aksam gecmısı okuyunca haberım oldu cıg etten kedı pıslıgınden gecen hastalık cıkmıs galıba bende cok uzuldum ıns bısı olmaz bende cok korkuyorum umarım herkes bebısını saglıkla kucagına alır

şmaracan tabi özel günlerde...kısss erkeklerede erkekler kulübü açalım...onlarda orda sohpet etsinler...ne matrak olur varya:86::86::86::86::86:

niye utanıcam hediye almaya..o zamn yatağa nasıl giriyo o bebişi nasıl yaptı:86::86::86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…