Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

apek napıyo kızlar taşındımıııı

SANIRIM TAŞINMIŞ OLACAKKİ 2 GÜNDÜR GELMİYOR...

ben doktordan geliyorum yine klomen verdi ve geçen aylardan büyümeyen çatlayamayan yumurtalar şuan kist olmuş durumdamış

TATLIM SOĞAN KÜRÜ YAP BENCE....

CNM MRB
VALLA SEN YİNE İYİ KARŞILAMIŞSIN BEN OLSAM KIRARDIM O PC Yİ...
ERKEKLERİN BUNU İZLEMESİ NORMAL BUNU KABUL EDİYORUM...
AMA BUNU EVLERİNDE EŞLERİNİN GÖZÜNE SOKA SOKA YAPMALARI HİÇ HOŞ DEĞİL..
BELKİ BENİM EŞİM DE İZLİYORDUR AMA EVDE YAPARSA BENİ ALDATMIŞ SAYARIM...
BU KONUYU SANIRIM SAKİNCE KONUŞMALISIN UYGUN Bİ ZAMANDA...
SIKMA CANINI HEPSİ AYNI İŞTE....

kizlar felaket sicak buralar benim sansima ilk defa nerdeyse almanyada bukadar sicak varmis nefes alamiyorum resmen bide baya odem oldu bende rabbim yardim etsin daha sicaklarda hamilelik yasayacak arkadaslara

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN CNM...

CNM HAMİLELİKTE OLABİLİYO FAKAT BENCE FİTİL DEĞİL DE MANTAR BEBEĞE ZARAR VEREBİLİR ALLAH KORUSUN..
BENDE KULLANDIĞIMDA DOKTORUM KORUNMANA GEREK YOK BU DOĞAL İÇERİKLİ OLDUĞUNDAN YAZDIM
Kİ HAMİLE KALIRSAN ZARAR VERMESİN DEMİŞTİ.
SENİN DE AYNIDIR CNM İÇİNİ FERAH TUT BİR AN ÖNCE KULLAN RAHATLA
GEÇMİŞ OLSUN...

günaydın fistuklar... ben geldim... tecrübeli bir ana olaraktan...
tecrübelerin en acısıyla karşı karşıyayım işe başladım kuzumu uzaklarda bırakıp bırakıp gelyorum....

HOŞGELDİN ARAMIZA TECRÜBELİ ANNE?
KUZUNU NEREDE BIRAKIYOSUN Kİ?

merhaba arkadaşlar buraya daha önce yazmıştım ve burda xeda isimli bi arkadaşımız vardı hissediyorum sen bu ay hamile kalacaksın hamile kalırsan buraya çift çizgiyi gördüğünü yaz demişti ve allah şükürler olsun ki o ay hamile kaldım ve bende çift çizgiyi gördüm insallah kendisi ve burdaki tüm arkadaşlar isteyenler en kısa zamanda çift çizgiyi görürler..

günaydın fistuklar... ben geldim... tecrübeli bir ana olaraktan...
tecrübelerin en acısıyla karşı karşıyayım işe başladım kuzumu uzaklarda bırakıp bırakıp gelyorum....

vayy kimler gelmiş.. kuzu nasıl annesi?
anlat tecrbelerini tek tek.. hatta lista yap bizlere.. bekliyoruz..

canım nasıl sevindim anlatamam allah tamamına erdirsin bize dua et canımmmm

canım bi anormellik yokkk sınır 10 yakın bile dgl degerlerinn sakin ol kuzumda bu degerler ne için hormon mu ne adı neeeee

bebik nasılsınnnn bebiş nasılllll

iyiyim canım sağol sen nasılsın?

sabah aile hekimimle tanışmaya gittim hemde gebelik formu doldurdum
tetanoz aşısı için gün aldım..20.haftamda ilk doz vurulacak..
çok ilgilendiler,megadyn diye bi vitamin varmış onu ücretsiz veriyorlarmış gebelere
bende druma sordum elevit kullandığım için, drum elevite devam et dedi...
böyle işte.. bide iski yolda çalışma yapmıştı bizim boruları tıkamışlar
su gelmiyo kaç gündür, sinir oldum, şikayet falan ettik, onlarla uğraştım sabah sabah.
9dan beri koşturuyorum yani. şimdi anneme gitcem, dolaşcaz biraz..

canım bu ne tahlili

progesteron cnm ya...

maşallah cnm Allah tamamına erdirsin...darısı isteyen herkesle beraber bana da olsun inş..
tedavi falan varmıydı? normal yollamı hamiş kaldın cnm?

canım bi anormellik yokkk sınır 10 yakın bile dgl degerlerinn sakin ol kuzumda bu degerler ne için hormon mu ne adı neeeee

progesteron cnm ya...

bence bedava verilen hiç bişeyi almayın bide sağlık bakanlığından onaylanmış olsunnn.....

masaalllah canim buyumus kizin canimya sen kac haftalikken dogurmussun +sezeryanmi normalmiydi

teşekkür ederim ecrincim,
37 ye girmeden doğum yaptım... ondan 1 ay önce erken doğum nedeniyle yattım ama iğne ilaçla durdular.. 14 ocakta yattım hastaneye durdu.. sonra 14 şubatta doğum yaptım şekercim...

teşekkür ederim ecrincim,
37 ye girmeden doğum yaptım... ondan 1 ay önce erken doğum nedeniyle yattım ama iğne ilaçla durdular.. 14 ocakta yattım hastaneye durdu.. sonra 14 şubatta doğum yaptım şekercim...

normal doğum yaptım ama burnumdan geldi... sezeryan olsa daha iyi olurmuş.. 45 dk doğum masasında süründürdüler...

normal doğum yaptım ama burnumdan geldi... sezeryan olsa daha iyi olurmuş.. 45 dk doğum masasında süründürdüler...

bizde 37haftayi bitirdik benimkide normal dogum gozukuyo pek korkmuyodum simdiye kadar ama son 1haftadir bendede basladi korku biraz
benim durum tam icler acisi burda sadece esim var suanda oda iste mumkunse hafta sonu dogurmaya calis diyo yoksa tam olarak anlamadigim bi dille tek basina hastanede olabilirim ahh ahhhhhh annemicok isterdim yanimdaolsun ama vize vermiyolarki bin dereden su getirtiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…