Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

pericim klomen ve çatlatma iğnesinden sonra yumurta geliştirici iğnelere geçilmiyomu?
Yoksa buna dr mi karar veriyo?

ALLAH yardimcin olsun bende cok igne yaptim kendime hatirlamiyorum bile sayisini benim ikinci catlatma ignesinde tutmustu valla dedigim gibi bizde saat felan yoktu
her zaman denedik INSALLAH Bu defa olur yolculuk,ne zaman bakalim

pericim klomen ve çatlatma iğnesinden sonra yumurta geliştirici iğnelere geçilmiyomu?
Yoksa buna dr mi karar veriyo?

canım doktor rahim kalınlığına bakıyor bu klomen inceltiyormuş ama 5 kere deneyip bebek olmazsa iğneye geçiliyor klomen tamamen bırakılıyor normalde rahim kalınlığın adetin 14 günü 5 in altındaysa zaten bebek tutunamıyor ve doktorlara göre kötü rahim duvarı oluyormuş o ay. benimde incelmeye başladı şuan başka bi ilaç kullanıyordum çatlatma iğnesinden sonra tekrar rahim duvarı yeterince kalınlaşmazsao ilacın yarım kutusu kalmıştı ona devam edecem

mrb cnm hg..nasılsın?

Iyiyiz canim dinleniyoruz iste evde bebisler tekme atiyolar göbüsümde simdiden kavga ediyorlar
sen nasilsin??gecen sormustun sen bana urfayi begendinmi diye 2inci kez gittim kaynanamlar merkezdeler zaten ama bana sikici geliyor oralar tabi begeniyorum ama istanbula alisan bi insan icin biraz kücük daha buraya alisamadim esim urfali canim gezilecek bi yer urfa ama tamamen yasayamam herlade

ALLAH yardimcin olsun bende cok igne yaptim kendime hatirlamiyorum bile sayisini benim ikinci catlatma ignesinde tutmustu valla dedigim gibi bizde saat felan yoktu
her zaman denedik INSALLAH Bu defa olur yolculuk,ne zaman bakalim

temmuz 20 gibi gidecekmişsiz ama hertafar her yerde hemen gitmek istiyorum ev dağınık gibi geliyor kullanmadığım yemek takımlarını filan kaldırdım kullanmadığım şeylerin çoğunu kaldırdım ama taşınmakdan nefret ederim pek alışkın değilim ama eşimin mecburi görevi

Son düzenleme:
cevap yazacağım diye kaç dk bekledim yaaa...sinir oluyorum

pericim şimdi siz nerde oturacaksınız??arhavide mi? sınır demişin ama nerenin sınırı...

asifirarı iyim canım....taşınıcaz yakın onlan uğraşıyorum işte....bebişlerin iyiimiş maşalllah...

oo senin işin zor şimdiden kavgaya başlarlarsa

canım arhavi sınıra 20 dkmış sanırım daha tam belli değil ama

Anliyorum seni bende sevmiyorum tasinmayi yaa ama bizde evi degistircez yakinda ben de toplanacam yani evimiz kücük esim kac gündür ev bakiyor mecbur bebisler gelmeden tasinmamiz sart seninki dahada zor sehir degiseceksin az kalmis senin

canım arhavi sınıra 20 dkmış sanırım daha tam belli değil ama

hopaya mı yakın acaba yaaa...hopa ve arhavi yakın birbirinr....hoyı biraz geçince cankurtaran diye bi yer var orda polisler var..acaba orası mı??sen evini arhavide tutarsın...ben orda hiç doktora gitmedim kadın doğumcu vardır muhakkak....rize yakın oraya gidersin..

Sevindim canim iyi olmana bende yazdim simdi periye ALLAH kolaylik versin bizde tasincaz cok yakinda yani ev bulunca
evet canim cok sükür iyiler iste oynamaya basladilar artik DÜNDE DUA ETTIM ALLAH OLMAYANLARA VERSIN INSALLAH

eşin hemşerim desene..belki de tanışıyoruzdur...bende urfalıyım ama 1-2 yıla kadar eşimin tayini çıkınca gideriz buralardan...

apekim nasılsın cnm?

Pericim bakalım bugün dr bana ne dicek iğne diyecek biliyorum offff

sarıbeybiiii,,,,,,,edaa......yeşim........nasılsınız kıslar?ne habersiniz??

oo senin işin zor şimdiden kavgaya başlarlarsa

Insallah öyle olmaz canim ya biri uslu aslinda oda kendini göstermiyor simdilik kizim fena olacak bence

iyim canım....bu aralar pek giremiyorum işlerim çok...taşınıyoruz malum...sen ne ediyon??

Sevindim canim iyi olmana bende yazdim simdi periye ALLAH kolaylik versin bizde tasincaz cok yakinda yani ev bulunca
evet canim cok sükür iyiler iste oynamaya basladilar artik DÜNDE DUA ETTIM ALLAH OLMAYANLARA VERSIN INSALLAH

taşınmanın ne olduğunu benden iyi kimse bilemez herhalde...bu 6.taşınışım.....ve sevmediğim bi yere bayburta gidiyorum...orda da kışa kadar kalıcaz gün sayayrım herhalde ne zamn burdan gidicez diye....

amin canım...isteyen herkese versin rabbim.

hatice ne haber kıssss??? ne yaptın kocayı kandırabildin mi bebiş çalışmaları için??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…