- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
murgula göre iyise sorun yok periyolculuk ne zaman ?
apek arhaviye gidiyoruz
merhaba apek nasilsin
selam kizlar,su perisi ,saribeybi,bebikim ,burcu:80::80::80::80::80:
sonuç derken yok ben tahlil yaptırmadım şuan bende pko vardı zaten 3. Kutu klomene başladım ama bu sefer aşılama yaptıracaz geçen aylarda çatlatma iğnesinden 36 saat sonra beraberlik dedi doktor ama 2 aydır olmadı oda aşılama yapalımmı dedi bizimde artvine tayin çıkınca yaptıramayız diye tamam dedim inş. Bu sefer olur
sonuç derken yok ben tahlil yaptırmadım şuan bende pko vardı zaten 3. kutu klomene başladım ama bu sefer aşılama yaptıracaz geçen aylarda çatlatma iğnesinden 36 saat sonra beraberlik dedi doktor ama 2 aydır olmadı oda aşılama yapalımmı dedi bizimde artvine tayin çıkınca yaptıramayız diye tamam dedim inş. bu sefer olur
pericim klomen ve çatlatma iğnesinden sonra yumurta geliştirici iğnelere geçilmiyomu?
Yoksa buna dr mi karar veriyo?
mrb cnm hg..nasılsın?
ALLAH yardimcin olsun bende cok igne yaptim kendime hatirlamiyorum bile sayisini benim ikinci catlatma ignesinde tutmustu valla dedigim gibi bizde saat felan yoktu
her zaman denedik INSALLAH Bu defa olur yolculuk,ne zaman bakalim
Iyiyiz canim dinleniyoruz iste evde bebisler tekme atiyolar göbüsümde simdiden kavga ediyorlar
sen nasilsin??gecen sormustun sen bana urfayi begendinmi diye 2inci kez gittim kaynanamlar merkezdeler zaten ama bana sikici geliyor oralar tabi begeniyorum ama istanbula alisan bi insan icin biraz kücük daha buraya alisamadim esim urfali canim gezilecek bi yer urfa ama tamamen yasayamam herlade
cevap yazacağım diye kaç dk bekledim yaaa...sinir oluyorum
pericim şimdi siz nerde oturacaksınız??arhavide mi? sınır demişin ama nerenin sınırı...
asifirarı iyim canım....taşınıcaz yakın onlan uğraşıyorum işte....bebişlerin iyiimiş maşalllah...
temmuz 20 gibi gidecekmişsiz ama hertafar her yerde hemen gitmek istiyorum ev dağınık gibi geliyor kullanmadığım yemek takımlarını filan kaldırdım kullanmadığım şeylerin çoğunu kaldırdım ama taşınmakdan nefret ederim pek alışkın değilim ama eşimin mecburi görevi
canım arhavi sınıra 20 dkmış sanırım daha tam belli değil ama
pericim şimdi siz nerde oturacaksınız??arhavide mi? sınır demişin ama nerenin sınırı...
asifirarı iyim canım....taşınıcaz yakın onlan uğraşıyorum işte....bebişlerin iyiimiş maşalllah...
ıyiyiz canim dinleniyoruz iste evde bebisler tekme atiyolar göbüsümde simdiden kavga ediyorlar
Sen nasilsin??gecen sormustun sen bana urfayi begendinmi diye 2inci kez gittim kaynanamlar merkezdeler zaten ama bana sikici geliyor oralar tabi begeniyorum ama istanbula alisan bi insan icin biraz kücük daha buraya alisamadim esim urfali canim gezilecek bi yer urfa ama tamamen yasayamam herlade
pericim şimdi siz nerde oturacaksınız??arhavide mi? Sınır demişin ama nerenin sınırı...
oo senin işin zor şimdiden kavgaya başlarlarsa
eşin hemşerim desene..belki de tanışıyoruzdur...bende urfalıyım ama 1-2 yıla kadar eşimin tayini çıkınca gideriz buralardan...
Evet ya öyleymis zannetmem canim tanistiginizi esim nerdeyse 20 yila yakindir yurtdisinda almanyadayiz biz
apekim nasılsın cnm?
Pericim bakalım bugün dr bana ne dicek iğne diyecek biliyorum offff
eşin hemşerim desene..belki de tanışıyoruzdur...bende urfalıyım ama 1-2 yıla kadar eşimin tayini çıkınca gideriz buralardan...
Evet canim öyleymis tanistiginizi zannetmem esim 20 yili askin yurtdisinda almanyada yasiyoruz canim keske TRde olsak
apekim nasılsın cnm?
Pericim bakalım bugün dr bana ne dicek iğne diyecek biliyorum offff
Sevindim canim iyi olmana bende yazdim simdi periye ALLAH kolaylik versin bizde tasincaz cok yakinda yani ev bulunca
evet canim cok sükür iyiler iste oynamaya basladilar artik DÜNDE DUA ETTIM ALLAH OLMAYANLARA VERSIN INSALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?