Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

selam kızlarrrrr
nasılsınız epeydir görüşemedik sizlerle pericim üzülme güzel güzel tedavini ol birde şu sogan kürünü dene bakalım belki faydasını görebilirsin yada dogum kontrol hapı kullanıp kistleri giden bir cok arkadasımı bilirim ...
sarıbeybi canım ben sabah bu forumda bir arkadasın yazısını okudum sana cevap yazmak istedim aynen yazısını kopyalıyorum ;
bu arada eğer yumurtlayıp yumurtlamadığını öğrenmek için test yaptıranlar varsa aranızda progesteron testleri sonucu 10 un üzerinde çıkınca büyük ihtimalle bebek gelebilir demekmiş belirtmek istedim. ben yaptırmıştım 5 haziranda testin sonucunu dr.uma sölediğimde ben bu ay ümitliyim demişti ben ne kadar inanmasamda. sonuç 13.99 çıkmıştı kızlar ve ben 3 gün sonra hamiş olduğumu öğrenmiştim. yaptıran ya da yaptıracak olanların bilgisi olsun istedim

biz aşılama yaptırıyoruz canım inş. bu sefer bebiş gelir klomene başladım yine çatlatma iğnesi olacam inş. bu sefer olur

Allah a sığın... sağlığın iyi olsun ikinci bi kişiye çokda ihtiyaç olmuyo kuzum... eşinde işten gelir sarıp sarmalar seninle kuzunuzu... korkacak bişey yok... bol bol dua et....

kuzularım süt iznim nedeniyle 3 de çıkıyorum.. işlerimi toparlayım hepinizin hesabını alacam...
doğum yapacak meleklerim hatırlatın doğuma gideceğinizde okuyacağınız duayı size yazıcam yarın yazıyım...

cnm tşk ederim evet biliyorum kötü tahlil sonucum dr gösterince diyeceklerini tahmin ediyorum....

apek napıyo kızlar taşındımıııı

yok canım henüz değil....ev bulamadılar bize uygun....güzel bi ev bulana kadar gitmeyeceğim...ama yakındır bulmaları 1 hafta içinde gideriz herhalde....

apek arhaviye gidiyoruz

aaaaaaaaaaaaa....hani kısss şavşatta gidiyodunuz ne ara değişti.....diğer ilçelere nazan orası daha iyi...çok nem vardır ama alışkın değilsen bunaltır adamı...

canım şavşatdan murgula gideceğimizi öğrendik bizim bebek istememiz nedeniyle hastaneye yakın bir yer olsun dedik ama eşim sınırda çalışacak sanırım orası nasılki sınır diyince korktum ama.....

Cok sükür iyiyiz canim bi sorunumuz yok yok canim yumurta gelistirici ve catlatma ignesi kullandim ben

senin sonuclarin ciktimiki ben takip edemedim sonuc ne??

sonuç derken yok ben tahlil yaptırmadım şuan bende pko vardı zaten 3. kutu klomene başladım ama bu sefer aşılama yaptıracaz geçen aylarda çatlatma iğnesinden 36 saat sonra beraberlik dedi doktor ama 2 aydır olmadı oda aşılama yapalımmı dedi bizimde artvine tayin çıkınca yaptıramayız diye tamam dedim inş. bu sefer olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…