- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
selam kızlarrrrr
nasılsınız epeydir görüşemedik sizlerle pericim üzülme güzel güzel tedavini ol birde şu sogan kürünü dene bakalım belki faydasını görebilirsin yada dogum kontrol hapı kullanıp kistleri giden bir cok arkadasımı bilirim ...
sarıbeybi canım ben sabah bu forumda bir arkadasın yazısını okudum sana cevap yazmak istedim aynen yazısını kopyalıyorum ;
bu arada eğer yumurtlayıp yumurtlamadığını öğrenmek için test yaptıranlar varsa aranızda progesteron testleri sonucu 10 un üzerinde çıkınca büyük ihtimalle bebek gelebilir demekmiş belirtmek istedim. ben yaptırmıştım 5 haziranda testin sonucunu dr.uma sölediğimde ben bu ay ümitliyim demişti ben ne kadar inanmasamda. sonuç 13.99 çıkmıştı kızlar ve ben 3 gün sonra hamiş olduğumu öğrenmiştim. yaptıran ya da yaptıracak olanların bilgisi olsun istedim
bizde 37haftayi bitirdik benimkide normal dogum gozukuyo pek korkmuyodum simdiye kadar ama son 1haftadir bendede basladi korku biraz
benim durum tam icler acisi burda sadece esim var suanda oda iste mumkunse hafta sonu dogurmaya calis diyo yoksa tam olarak anlamadigim bi dille tek basina hastanede olabilirim ahh ahhhhhh annemicok isterdim yanimdaolsun ama vize vermiyolarki bin dereden su getirtiyolar
aaaa ay yüzlüm selam nasılsın canım bebiş nasıl
aaaa perim... iyiyiz şükür sen nasılsın hayat nasıl gidiyo...
selam kızlarrrrr
nasılsınız epeydir görüşemedik sizlerle pericim üzülme güzel güzel tedavini ol birde şu sogan kürünü dene bakalım belki faydasını görebilirsin yada dogum kontrol hapı kullanıp kistleri giden bir cok arkadasımı bilirim ...
sarıbeybi canım ben sabah bu forumda bir arkadasın yazısını okudum sana cevap yazmak istedim aynen yazısını kopyalıyorum ;
bu arada eğer yumurtlayıp yumurtlamadığını öğrenmek için test yaptıranlar varsa aranızda progesteron testleri sonucu 10 un üzerinde çıkınca büyük ihtimalle bebek gelebilir demekmiş belirtmek istedim. Ben yaptırmıştım 5 haziranda testin sonucunu dr.uma sölediğimde ben bu ay ümitliyim demişti ben ne kadar inanmasamda. Sonuç 13.99 çıkmıştı kızlar ve ben 3 gün sonra hamiş olduğumu öğrenmiştim. Yaptıran ya da yaptıracak olanların bilgisi olsun istedim
hoşbulduk şeker... kuzu çok tatlandı bırakmak o kadar zor geliyo ki sabahları...
senden naber nasılsın...hayat nasıl gideyor...
apek napıyo kızlar taşındımıııı
apek arhaviye gidiyoruz
yok canım henüz değil....ev bulamadılar bize uygun....güzel bi ev bulana kadar gitmeyeceğim...ama yakındır bulmaları 1 hafta içinde gideriz herhalde....
aaaaaaaaaaaaa....hani kısss şavşatta gidiyodunuz ne ara değişti.....diğer ilçelere nazan orası daha iyi...çok nem vardır ama alışkın değilsen bunaltır adamı...
herkese merhaba kızlar........
Merhaba apek nasilsin
selam kizlar,su perisi ,saribeybi,bebikim ,burcu:80::80::80::80::80:
selam canım sen nasılsın bebişler nasıl canım sen aşılamamı yaptırmıştın
canım şavşatdan murgula gideceğimizi öğrendik bizim bebek istememiz nedeniyle hastaneye yakın bir yer olsun dedik ama eşim sınırda çalışacak sanırım orası nasılki sınır diyince korktum ama.....
Cok sükür iyiyiz canim bi sorunumuz yok yok canim yumurta gelistirici ve catlatma ignesi kullandim ben
senin sonuclarin ciktimiki ben takip edemedim sonuc ne??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?