Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

benim karnımda baya büyüdü midemin üstüne kadar çıkmış rahmim böbek deliğimin 2 parmak yukarasında şu an geçen denize girdimm vajinamda kaşıntı olduu sinir oldum yaaa

denizden sonra hemen mayonu-bikinini değiştir, ıslak ıslak gezme..
o zaman pek bişey olmuyo.. bende girdim ama şükür şimdilik sıkıntı yok
geçenlerde mantarım vardı bi fitil attım geçti gitti.. (gyno canesten)

kızınıa ne zaman eşya alcan giysi falan ben aldım baya bi

benim geçen gebelikten eşyalarım vardı bi kaç tanesi mavi olsa da unisex genelde...
bu gebeliğimde hiç bişey almamıştım, ilk defa dün detaylıdan sonra kızıma hediye olsun diye bi kaç parça bişi aldım Lc Waikiden..
aldıklarım 9-12 aylık kıyafetler hep yazlık için..
şuan pek bişey almayı düşünmüyorum eylül ayında alışverişe başlıcam..

esra ve bebik bebeklerinizi ve sizi allah nazarlardan saklasın korusun ttükkürürürürkkkk maşşallaaahh

ben cok geziyom ve yoruluyorum.. bizim kettle sabaha kadar içindeki butun suyu yerlere akıtmış. servis buldum ona gittim.. sonra arkadaşa ugradım.sonra birine daha gittim.. ayyy bayılacaktım sokaklarda cokda sıcaktı
ama olsun eve tıkılmaktan iyidir diyom

bir aksilik olmazsa 30 temmuz da tatile cıkıyoz..marmaris, bozcaada ve yol üzerinde olan yerlere ugrucakmışız

ecrin senin doguma da az kaldı canım inş. sorunsuz pıt diye dogurursun kuzucugunu

sağoll canımmm sende gezmelerdesinn ben ev iş yemek temizlikkk günlerim öyle geçiyor ara sıra pıtırcığımı hissetiyorum mutlu oluyorummm hafta sonu denize gittim mikrop kaptım sanırım yanıyorr ve kaşnıyorumm göbüşümm büyüyüyorrr çok çabuk yoruluyorumm sen bizim yerimizede gezz tez zamanda senin göbüşünde dolarrrr inşallah en kısa zamanda sende kavuşursun bebeişinee

sürekli olmadığı ara ara olduğu sürece normal esracım rahmin genişliyor..

sabah vardı şimdi geçti dün sabahta vardı gene geçmişti seninde doğumuna az kalmışş ecrin naptiki içimden bir ses bu kız doğuruyor şimdi diyor hayırlısı bakalım inşallah en kısa zamanda bebeişini alır eline darısı sana ve bana ve tüm hamişlere

evet az kaldı sayılır hazırlıklar hızla devam ediyor.. bu arada tetenoz aşısının 2. postası yapılacak bugün tırsıyorum :18: kızınmı olacak esracım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…