Bebik benim karnım ağrımaya başladı adet ağrısı gibi şimdi seninde oluyormu
yok canım, adet günün gelmiştir olur öyle...
benim karnımda baya büyüdü midemin üstüne kadar çıkmış rahmim böbek deliğimin 2 parmak yukarasında şu an geçen denize girdimm vajinamda kaşıntı olduu sinir oldum yaaa
kızınıa ne zaman eşya alcan giysi falan ben aldım baya bi
Bebik kızının hareketlerini günde kaç defa hissediyorsunn çok net hisetebiliyonmu
esra ve bebik bebeklerinizi ve sizi allah nazarlardan saklasınkorusun ttükkürürürürkkkk maşşallaaahh
ben cok geziyom ve yoruluyorum.. bizim kettle sabaha kadar içindeki butun suyu yerlere akıtmış. servis buldum ona gittim.. sonra arkadaşa ugradım.sonra birine daha gittim.. ayyy bayılacaktım sokaklarda cokda sıcaktı
ama olsun eve tıkılmaktan iyidir diyom
günaydın kızlar nasılsınız
aslı bebiş oynadımı sabahtan beri kaç defa oynadı benimki yarım saat önce 3 defa tekmeledi beni
kızlarr benim adet ağrısı gibi ağrılarımm oluyorr ufffff yaaaaaaa
sürekli olmadığı ara ara olduğu sürece normal esracım rahmin genişliyor..
sabah vardı şimdi geçti dün sabahta vardı gene geçmişti seninde doğumuna az kalmışş ecrin naptiki içimden bir ses bu kız doğuruyor şimdi diyor hayırlısı bakalım inşallah en kısa zamanda bebeişini alır eline darısı sana ve bana ve tüm hamişlere
evet az kaldı sayılır hazırlıklar hızla devam ediyor.. Bu arada tetenoz aşısının 2. Postası yapılacak bugün tırsıyorum :18: Kızınmı olacak esracım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?