- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
selam asi nasılsın canım bebişler nasıl
slm kızlarrrrrr nerdesınız yaaaaaaaaa
Iyi sayiliriz canim tesekkür ederim görmemisim seni kusura bakma sen nasilsin varmi gelisme?
Kabul edersen biz variz eski müdavinlerden
iyiyiz çok şükür aşılamamın 4 .günündeyim bekliyoruz misafirde var dinlenemedim inş. tutar
Sakin ol bekle canim agir felan kaldirma amatutacagi varsa tutar zaten Insallah tedavin sonuc verir
Iyi sayiliriz canim tesekkür ederim görmemisim seni kusura bakma sen nasilsin varmi gelisme?
Kabul edersen biz variz eski müdavinlerden
sizleri soruyorum zaten asicnm ya bugun benım oglan cok sakın harketlı degıl normal dımı hergun hıssedılır dıye bısı olmz dımı cnm
sabah vardı şimdi geçti dün sabahta vardı gene geçmişti seninde doğumuna az kalmışş ecrin naptiki içimden bir ses bu kız doğuruyor şimdi diyor hayırlısı bakalım inşallah en kısa zamanda bebeişini alır eline darısı sana ve bana ve tüm hamişlere
sizleri soruyorum zaten asicnm ya bugun benım oglan cok sakın harketlı degıl normal dımı hergun hıssedılır dıye bısı olmz dımı cnm
yok canim nerde hala bekliyorum arada sancilarim oluyo tamam simdi geliyo diyorum amayok gidiyo hep yalanci sancilar gercegini goremedim daha rabbim kolaylikla dogum nasip etsin hepimize
Biraz gec oldu cevap icin ama yazayim dedim canim bence normal canim benimkilerde arada öyle hareketsiz kaliyo sonra yine hissediyorum sen hareket edince oynamaz bebis bi sakin oturdugunda karnini ac bak dokunmasan bile hissedersin bebisini inan bana kaygilanma canim daha hareketlenir beyefendi yada tatli ye o zamanda oynuyor benimkiler keyifleri geliyoryada biraz karnina tiklat uyuyosada uyansin olur böyle seyler kafani yorma eminimki oynuyordur suan göbüsünde görüsürüz
kızlarr benim piskolajimm hiçte iyi değill bu kadar duygusal olacağımı hiç sanmıyorum 2 güne kalmaz düzelirim ama offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?