Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

inş. canım...
dr sorun yok dediyse üzülme canım çok kritik bişey değil demekki
bende coraspin kullanıyorum ilk günden beri kan akışı için bakalım ne çıkcak

slm kızlar sizede haber vereyim dedim yenibosna starstye chicco outlet mağazası açılmış çok uygun fiyatlar.. bi ara uğrayın derim..

sevindim cnm seninde benim gıbı psikolojk tatlım rahat ol hıc dusunme nasıpse her sekılde olur dınlenmen yeterlı bırde doktorun seviş önerdimi

evet canım ama 24 saat sonra dedi eşimde ev bakmaya şehir dışına çıkacak sormayıda unuttum kısmet artık

Selam kızlarrrr:80:
Özledim sizi tatildeydik malum internet yoktu.İnşallah güzel hamiş haberleri vardır.
Nolur biri bana güzel haberler versin moral olsun biraz.

Selam kızlarrrr:80:
Özledim sizi tatildeydik malum internet yoktu.İnşallah güzel hamiş haberleri vardır.
Nolur biri bana güzel haberler versin moral olsun biraz.

ohh ne güzel stres atmışsındır
canım ben aşılama oldum bugün ama biraz kanamam oluyor anlamadım inş. bu sefer olur

Son düzenleme:
ohh ne güzel stres atmışsındır
canım ben aşılama oldum bugün ama biraz kanamam oluyor anlamadım inş. bu sefer olur

Hemde nasıl stres attımyüzdüm yüzdüm :))) sıkılaştım. Darısı sıkılanların başına :))
Canım çok sevindim senin aşılama olmana .Çok heyecanlandım yazdıklarını okuyunca inşallah tutar.amin.
Bende aşılama olmak istiyorum doktor tatildeymiş 22 sinde bende gitcem.

Superisi biraz anlatsana neler yaptılar ağrın sızın oldumu hangi aşamalardan geçtin:)) tecrübelerini paylaş biraz

canım çatlatma iğnesi acımadı ağrı filanda olmadı kendini rahat bırakman lazım ben çok heyecanlandım karnıma ağrılar girdi ama çok şükür başarılı oldu dedi doktor birde hayırlısıyla olumlu sonuç alsak başka bişey istemiyorum spekulum takılırken biraz acıdı serum suyu ile rahimi sırıngayla yıkadılar daha sonra kanülle illeri doğru bıraktılar spermi inş. iyi sonuç alırız......

Son düzenleme:

selam bebik herzamanki gibi beni yok sayıyonya neyse amin darısı tüm bekleyenlerin başına inş

kızlar geldim ogluşumu gördum cd ve fotolarını aldık maşşallah kıpır kıpır bırde gülüyo rabbim tez zamanda arkadaslarımada nasıp etsin bu güzelligi yaşasınlar

kizlar ya zaman azaldikca normalde korku olur herhalde nasil dogurucam diye bende tam tersi neden hala gelmiyo diye takiyorum artik sabredemiyorum gelsin diye bekliyorum her saniye acaba sanci basliycakmi diye bekliyorum yok baslamiyo cok merak ediyorum artik rabbim saglikla kavustursun

selam kızlarrrr salı gunu sabah kızımız geldıı :):)cok mınıcıkkk 2kg 225 gr hastane cıkıslarımız felan hep buyuk oluyo ellerı ayakları kucucukkkkk

allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım cokkk da minik degilmiş canım kızın ben daha küçük bebeklerde gördüm duydum..seninki tez zamanda toparlar kendini merak etme yemene içmene dikkat et ki bol bol sütün olsun saglıkla mutlulukla büyüt bebegini tükürrrüüükk maaşşaaalah..

gecmiş olsun canım... inş. bir daha böle rahatsızlıkla gecirmessin. saglıkla hayırlısı ile kucagına al bebegini

asmimcigim epey bi kilo almışsın ama 35 kilo alanları da gördüm.. verirsin dogumdan sonra hiç çekinme.. zaten az gunun kaldı

superisi aşılaman hayırlı olsun inş. döl tutmuştur.

matika iyi tatiller

nergisim inş. tayin işi gönlünüze göre olur..

bebik sende gezmişsin iyi gezmeler kendine ve kuzucuga iyi bak

apek başınız sagolsun canım...

bende eşimle gezdik gezdik...cmts gunu cınarcıga - oradan pazar sabahı sabah 6 da tekrar yola cıktık şileye.. sonrada eve geldik. evden eşimin gittigi dans kursunun şubesi acılacaktı onun acılışına gittik. oradan da ikea'ya gittik. sonra gene eve geldik gez babam gezzzzz..yorulduk ama iyi geldi
cmts gunu regl oldum. yeni beklenen adet günü 9 agustos
herkesi öpüyorum..kendinize iyi bakkıınnnn

kızlar geldim ogluşumu gördum cd ve fotolarını aldık maşşallah kıpır kıpır bırde gülüyo rabbim tez zamanda arkadaslarımada nasıp etsin bu güzelligi yaşasınlar

canım gözün aydın bizim doktor cd vermedi bizeee aslı sen oğlunun hareketledrini hissetiyonmu günde kaç defa hisetiyorsunn

slm kızlar nasılsınız apek beybi bebik aslı vahşi........ dün saat 18:20 de prengly çatlama iğnesi vuruldum çarşamba gününe ilişki önerdi tabi gün aşırı devam etcekmişizde çarşamba presedi kulancam akşamsı kullancm dua edin benim için ya evvel okurmusunuz bu süreçteeee

canımm inşallahhh meleğine kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…