bebeikk slmm canımm yarın yazarsınn doktor dan sonra inşallah herşey güzeldir bu benim rahmi besleyen damar varmış onda bişey sınırda çıktı bende doktor sorun olmaz dedi ama ben pimpirikliyim sanırım kan akışıyla alakalı sende doktoruna sorarsınn ölçüşü nasıldı biliyormusun inişli çıkışlı birşey ölçtü sanırım kan ölçme ydi heralde inşallah sorun yaratmazz ama insan pimpirikli oluyor bu konu 22. haftada geeblik te var şu ana kadar gelişimi iyii allah yardımzımız olsun
sevindim cnm seninde benim gıbı psikolojk tatlım rahat ol hıc dusunme nasıpse her sekılde olur dınlenmen yeterlı bırde doktorun seviş önerdimi
Selam kızlarrrr:80:
Özledim sizi tatildeydik malum internet yoktu.İnşallah güzel hamiş haberleri vardır.
Nolur biri bana güzel haberler versin moral olsun biraz.
ohh ne güzel stres atmışsındır
canım ben aşılama oldum bugün ama biraz kanamam oluyor anlamadım inş. bu sefer olur
ohh ne güzel stres atmışsındır
canım ben aşılama oldum bugün ama biraz kanamam oluyor anlamadım inş. bu sefer olur
Superisi biraz anlatsana neler yaptılar ağrın sızın oldumu hangi aşamalardan geçtin:)) tecrübelerini paylaş biraz
Selam kızlar...
haftasonu şiledeydik, biraz yüzüp dinlendik
durumumuz iyi şükür, yarın detaylı ultrasonumuz var..
heyecanla bekliyoruz...
pelin gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün..
asmin ve ecrin rabbim yardımcınız olsun
superisi hayırlı olsun canım, inş tutar..
esra seninde gözün aydın canım,darısı başıma inş..
son 1 sayfa okudum bunları görebildim yeni gelişmeler varsa daha bilmiyorum..
şuan anneme geldim evimde internet yok şuan açamıcam..
sizleri haberdar ederim durumlardan..
selam kızlarrrr salı gunu sabah kızımız geldıı :):)cok mınıcıkkk 2kg 225 gr hastane cıkıslarımız felan hep buyuk oluyo ellerı ayakları kucucukkkkk
selam kizlar herkese hayirli cumalar
ben dun cok kotu oldum nefes alamadim ayakta duramadim bas donmesi felan hersey vardi anliycaniz esim isten geldi hastaneye gittik doktor muayene etti bebekle alakali bisey syokmus nts felanda yapildi 5unite kan alindi benden incelediler neden oyle oldum diye benim kendi doktorumun yapmadigi testleride yaptilar biseylerim eksikmis ondan oyle olmusum serum taktilar geceyi hastanede gecirdik biraz kanamam oldu normalmis altdan muayene yapildigi icin olmus sonra sabah yeniden nts yapildi sanci felan gozukmedi ve bebegin durumu gayet iyi diye eve gonderdiler simdi evde dinlenicem benim doktor daha gelmene gerek yok demistiya hastanedekilerde olurmu oyle sey en onemli donemdesin kontrole gelemn lazimdediler ve en ufak bisey hissedersen tekrar hemen gel dediler bende durumlar boyle kendinize iyi bakin
kızlar geldim ogluşumu gördum cd ve fotolarını aldık maşşallah kıpır kıpır bırde gülüyo rabbim tez zamanda arkadaslarımada nasıp etsin bu güzelligi yaşasınlar
canım gözün aydın bizim doktor cd vermedi bizeee aslı sen oğlunun hareketledrini hissetiyonmu günde kaç defa hisetiyorsunn
slm kızlar nasılsınız apek beybi bebik aslı vahşi........dün saat 18:20 de prengly çatlama iğnesi vuruldum çarşamba gününe ilişki önerdi tabi gün aşırı devam etcekmişizde çarşamba presedi kulancam akşamsı kullancm dua edin benim için ya evvel okurmusunuz bu süreçteeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?