selam kizlar nasilsiniz ben hala beklemedeyim
ecrin vallaa lçokk heycanlı bir bekleyiş inşallah bizde o günleri görürüzz canım sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini inşallah kucağınaaa fotorafını paylaş amaa sürekli sancı beklersin sen şimdi senin gününe 2 hafta daha yokmu
canım çatlatma iğnesi acımadı ağrı filanda olmadı kendini rahat bırakman lazım ben çok heyecanlandım karnıma ağrılar girdi ama çok şükür başarılı oldu dedi doktor birde hayırlısıyla olumlu sonuç alsak başka bişey istemiyorum spekulum takılırken biraz acıdı serum suyu ile rahimi sırıngayla yıkadılar daha sonra kanülle illeri doğru bıraktılar spermi inş. iyi sonuç alırız......
slm kızlar nasılsınız apek beybi bebik aslı vahşi........dün saat 18:20 de prengly çatlama iğnesi vuruldum çarşamba gününe ilişki önerdi tabi gün aşırı devam etcekmişizde çarşamba presedi kulancam akşamsı kullancm dua edin benim için ya evvel okurmusunuz bu süreçteeee
Ayyyy çok heyecanlandım kızzz vallla :)))) çok sevindim yaşamış gibi oldum.İnşallah başarılı olur canım benim.
Eda demek sende iğne vuruldun en tembeliniz benim. Daha hiçbir aşama kaydedemedik.İnşallah güzel haberlerini alırım :) okuruz kaç tane Ya Evvel okuycam ?
Ayyyy çok heyecanlandım kızzz vallla :)))) çok sevindim yaşamış gibi oldum.İnşallah başarılı olur canım benim.
Eda demek sende iğne vuruldun en tembeliniz benim. Daha hiçbir aşama kaydedemedik.İnşallah güzel haberlerini alırım :) okuruz kaç tane Ya Evvel okuycam ?
selam kizlar nasilsiniz ben hala beklemedeyim son 7deyim artik cok heycanli rabbim herkese yasatsin buduyguyu
bebebikk ayrıntılı ultrosonun nasıl geçti kaç dk sürdü kilosunu falan yazarmısın canımmm
herşey normal çıktı canım şükürler olsun
kilosu 333 gr :) ben toplam 4 kilo almışım
tüm ölçümler yapıldı sadece kalp ve akciğer kalmıştı bebek sırtını döndü, bakamadık
ayağa kalktım dolaştım tatlı bişiler yedim tekrar yattım hala dönmemişti, toplam 1 sa sürmüştür.
doktor çok hareketli maşallah dedi durmuyo hiç dedi, bende yan yattım yandan ölçümleri yaptı
cinsiyet netleşti;kız :) bana resim video falan verilmedi..dr a söylemiştim verilcekmi diye
o çok önemli bişey değil 22.haftada veririm demişti...üstelemedim..
10 gün sonra 2.seansı var kalp atışları sayılcakmış ve rahim ağzı-kanallar muayene edilcek
22'si akşam bi aksilik olmaz ise 15 günlüne yazlığa geçicem sonra gelip muayene olmam lazımmış, doğum kanallarına tekrar bakılcakmış
günler yaklaşıyo mu ne tırsmaya başladım
bide yarın tetanoz aşımın 1.seansı var..ve kan sayımı yapcak aile hekimi, demirime falan bakılcak...rutin..
Tamam canım okuyorum Ya Evvel...Dua etmezmiyim sürekli ediyorum hepinizi sayıyorum.okudugunuz kadar canımmmmm...dua et inş bu ay olurrrrrrr
amin hepimize inş.sağol canım inş. bizlere ve tüm istiyenlerede Allah nasip etsin inşallah........
Süper ya kolay sağlıklı doğumlar inşallah bebişin resmini koyarsın dimi ufaklığını biliriz keratanın :))) teyzeleri sayılırız.Merak ediyoruz valla.:))selam kizlar nasilsiniz ben hala beklemedeyim son 7deyim artik cok heycanli rabbim herkese yasatsin buduyguyu
herşey normal çıktı canım şükürler olsun
kilosu 333 gr :) ben toplam 4 kilo almışım
tüm ölçümler yapıldı sadece kalp ve akciğer kalmıştı bebek sırtını döndü, bakamadık
ayağa kalktım dolaştım tatlı bişiler yedim tekrar yattım hala dönmemişti, toplam 1 sa sürmüştür.
doktor çok hareketli maşallah dedi durmuyo hiç dedi, bende yan yattım yandan ölçümleri yaptı
cinsiyet netleşti;kız :) bana resim video falan verilmedi..dr a söylemiştim verilcekmi diye
o çok önemli bişey değil 22.haftada veririm demişti...üstelemedim..
10 gün sonra 2.seansı var kalp atışları sayılcakmış ve rahim ağzı-kanallar muayene edilcek
22'si akşam bi aksilik olmaz ise 15 günlüne yazlığa geçicem sonra gelip muayene olmam lazımmış, doğum kanallarına tekrar bakılcakmış
günler yaklaşıyo mu ne tırsmaya başladım
bide yarın tetanoz aşımın 1.seansı var..ve kan sayımı yapcak aile hekimi, demirime falan bakılcak...rutin..
canımmmm çokk sevindimmmm iyi olmanızaaa benimki 15 dk sürmüştüü senin doktor 1 saat bakmışşş benimki benimle pek ilgilebnemdimi acabaaa canım doopler diye bişey var bebeği besleyen damarlar rahme giden damarlar onada baktımı benimki biliyosun üst sınıra yakındı doktor coraspine devam dedi yüzünü gösterdimi zillii nazar nazar
Yazdıklarını okuyunca duygulandım gözlerim doldu.Sağlıkla doğurmak nasip olur inşallah 333 gr hea sayıya bak kesin kokoş bir kız olacak :)))Ne olur bizede dua edin bizimde olur inş.
bebik bu arda bizim kızlarr kilosuna dikkat ediyolarr fazla kilo almıyolar benimde cumartesi 396 gr dı kızımmm manken olmasınlar başımızaaa doktor iyi dedi gerçi kilosuna ama daha kiloluları var hem zayıf bebek daha iyi gelişirmişş bu kızlar analarına hiç çekmiyecekkler özelikle benimkii ben baya kiloluyumm
sizin kızlar kim kız :) kasın anneleri mi?
Doktor gelişimi gününe uygun diyor önemli olan oymuş, gr ı değil, o da normalmiş..
Beni gören hamile oldumu zor anlıyor, sadece sivri bi karnım var
Bebekte 333 işte küçük mi büyük mü bilmem..takılmıyorum doğsunda sağlıklı kilo aldırırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?