Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

selam kizlar nasilsiniz ben hala beklemedeyim

ecrin vallaa lçokk heycanlı bir bekleyiş inşallah bizde o günleri görürüzz canım sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini inşallah kucağınaaa fotorafını paylaş amaa sürekli sancı beklersin sen şimdi senin gününe 2 hafta daha yokmu

evet canim feci heycan var amin insaallah yok canim doktorun dedigi tarihe son 8gun bide kizlarin erken dogdugunu dusunursek gecbile kaldik sayilabilir fotagrafi bu bilgisayardan atamiyorum canim bisey eksikmis ama annemlere gidince onlarda var saniyorum hemen aticam fotografini rabbim hepimizi saglikla kavustursun meleklerine

Ayyyy çok heyecanlandım kızzz vallla :)))) çok sevindim yaşamış gibi oldum.İnşallah başarılı olur canım benim.

Eda demek sende iğne vuruldun en tembeliniz benim. Daha hiçbir aşama kaydedemedik.İnşallah güzel haberlerini alırım :) okuruz kaç tane Ya Evvel okuycam ?

okudugunuz kadar canımmmmm...dua et inş bu ay olurrrrrrr

sağol canım inş. bizlere ve tüm istiyenlerede Allah nasip etsin inşallah........

Son düzenleme:
selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....,kızlar...nasılsınız....ben 1 aydır antalyadaydım sonrasında istanbul ve bon jovi artık coraspirinime başlayıp çocuk yapma zamanı....umarım hepiniz iyisinizdir....sevgiler....

selam kizlar nasilsiniz ben hala beklemedeyim son 7deyim artik cok heycanli rabbim herkese yasatsin buduyguyu

selam kizlar nasilsiniz ben hala beklemedeyim son 7deyim artik cok heycanli rabbim herkese yasatsin buduyguyu

canımmmmm hadii hayıelısıııı inşallahhh sağlıkla kucağına alırsınn stress yokkk çantan hazırmı pijama takımları hastane çıkışları biberon falan doğumunda inşallhh 10 dk sürer 10 dk doğrurur çıkarsın inşallahhhh

bebebikk ayrıntılı ultrosonun nasıl geçti kaç dk sürdü kilosunu falan yazarmısın canımmm

herşey normal çıktı canım şükürler olsun
kilosu 333 gr :) ben toplam 4 kilo almışım
tüm ölçümler yapıldı sadece kalp ve akciğer kalmıştı bebek sırtını döndü, bakamadık
ayağa kalktım dolaştım tatlı bişiler yedim tekrar yattım hala dönmemişti, toplam 1 sa sürmüştür.
doktor çok hareketli maşallah dedi durmuyo hiç dedi, bende yan yattım yandan ölçümleri yaptı
cinsiyet netleşti;kız :) bana resim video falan verilmedi..dr a söylemiştim verilcekmi diye
o çok önemli bişey değil 22.haftada veririm demişti...üstelemedim..

10 gün sonra 2.seansı var kalp atışları sayılcakmış ve rahim ağzı-kanallar muayene edilcek
22'si akşam bi aksilik olmaz ise 15 günlüne yazlığa geçicem sonra gelip muayene olmam lazımmış, doğum kanallarına tekrar bakılcakmış
günler yaklaşıyo mu ne tırsmaya başladım
bide yarın tetanoz aşımın 1.seansı var..ve kan sayımı yapcak aile hekimi, demirime falan bakılcak...rutin..

canımmmm çokk sevindimmmm iyi olmanızaaa benimki 15 dk sürmüştüü senin doktor 1 saat bakmışşş benimki benimle pek ilgilebnemdimi acabaaa canım doopler diye bişey var bebeği besleyen damarlar rahme giden damarlar onada baktımı benimki biliyosun üst sınıra yakındı doktor coraspine devam dedi yüzünü gösterdimi zillii nazar nazar

okudugunuz kadar canımmmmm...dua et inş bu ay olurrrrrrr
Tamam canım okuyorum Ya Evvel...Dua etmezmiyim sürekli ediyorum hepinizi sayıyorum.
sağol canım inş. bizlere ve tüm istiyenlerede Allah nasip etsin inşallah........
amin hepimize inş.
Süper ya kolay sağlıklı doğumlar inşallah bebişin resmini koyarsın dimi ufaklığını biliriz keratanın :))) teyzeleri sayılırız.Merak ediyoruz valla.:))

Yazdıklarını okuyunca duygulandım gözlerim doldu.Sağlıkla doğurmak nasip olur inşallah 333 gr hea sayıya bak kesin kokoş bir kız olacak :)))Ne olur bizede dua edin bizimde olur inş.

bebik bu arda bizim kızlarr kilosuna dikkat ediyolarr fazla kilo almıyolar benimde cumartesi 396 gr dı kızımmm manken olmasınlar başımızaaa doktor iyi dedi gerçi kilosuna ama daha kiloluları var hem zayıf bebek daha iyi gelişirmişş bu kızlar analarına hiç çekmiyecekkler özelikle benimkii ben baya kiloluyumm

herşey baktı işte tek tek bide pozisyon uygun olmayınca uğraştı bayağı
benimde vajinamın üstüne kadar indi aletle kanallara, amniyotik sıvı vs. herşeye baktı
tıbbi terimler kullandığı için pekte anlamadım, herşey normal dedi..
kendi drum yan odadaydı arada gelip baktı, bana bakan kadın prof. bu işte
bebek şuan kafa üstte ayaklar aşağıda ve yan duruyo :) yada sırtı dönük

Yazdıklarını okuyunca duygulandım gözlerim doldu.Sağlıkla doğurmak nasip olur inşallah 333 gr hea sayıya bak kesin kokoş bir kız olacak :)))Ne olur bizede dua edin bizimde olur inş.

ayy canım ya sağol..doktor da güldü 333 sayısına...benim gibi annesi olduğu sürece kesin kokoş olur
bide yaramazmış ya napcaz bilmiom :)
her zaman dualarımdasınız inş. en yakın zamanda sizde kavuşursunuz..

sizin kızlar kim kız :) kasım anneleri mi?
doktor gelişimi gününe uygun diyor önemli olan oymuş, gr ı değil, o da normalmiş..
beni gören hamile oldumu zor anlıyor, sadece sivri bi karnım var
bebekte 333 işte küçük mi büyük mü bilmem..takılmıyorum doğsunda sağlıklı kilo aldırırız

Son düzenleme:

benim karnımda baya büyüdü midemin üstüne kadar çıkmış rahmim böbek deliğimin 2 parmak yukarasında şu an geçen denize girdimm vajinamda kaşıntı olduu sinir oldum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…