Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

Hatunlar hepinizin kandilini kutluyorum. Dua istiyorum dua istiyorum dua istiyorum.
Bugün ben hepimiz için bol bol dua etcem. Zaten dua ederken hep aklımdasınız nickname lerinizle dua ediyorum napıyım:))) öptüm hepinizi

Selam hatunlar herkesin BERAT KANDILI MÜBAREK OSUN INSALLAH ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSIN hamilelerimiz saglikla dogurur insallah bende dahil HAMILE olmayan arkadaslara ise ALLAH SAGLIKLI HAMILELIK NASIP ETSIN INSALLAHH

selam kizlar nasilsiniz ben hala bekliyorum ama arada adet sancisi gibi sanci oluyo sonra geciyo hep yalanci sancilar kendisi gelmiyo biturlu bende bekliyorum iste rabbim kolay dogumlar nasip etsin hepimize

meraba ecrin bende işten şimdi geldim çok yorgunum allah hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin hepimize
bizde 15 haftalığız daha inşallh sağlıklıdır 27 temmuzda bidaki randevumuz cinsiyetinide ozaman öğrencez hemencik doktora gidesim var günler geçmiyo
hala bulantılarla başım dertte bi türlü geçmedi çok sıkıntı yaratıyo bide çalışırken mahvediyo beni

Allaha emanet olun kızlar doğum yapacak olanların Allah yardımcısı olsun inş. bebek isteyenlerinde kucakları boş kalmaz inş. bizim tayin çıktı demiştim yarında taşınıyoruz kendinize iyi bakın hoşcakalın banada dua edin bu mubarek günlerde inş.benimde bebişim gelsin

Son düzenleme:

inşallah cnm bizi habersız bırakma fırsat buldukca gel

selam kizlar nasilsiniz ben hala bekliyorum ama arada adet sancisi gibi sanci oluyo sonra geciyo hep yalanci sancilar kendisi gelmiyo biturlu bende bekliyorum iste rabbim kolay dogumlar nasip etsin hepimize

Allah kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin hayırlı evlatlar nasip etsin inş:)))

Canım sakın ağır birşey kaldırma dikkat et.Tüh taşınma nasıl da denk geldi.Dualarımız seninle.

selam apek nasılsın canım

slm canım..geçmişi okuyodum ayadır giremedim...taşındım evimi yerleştiriyorum şimdi...3 gün oldu taşınalı....çok yorgunum elim ayağım benim değil sanki.....2 gün daha sürere benim yerleşmem...taşındığımızızn ilk günü otelde kaldık zaten..yani bugün ikidir yerleşmeye çalışıyorum artık..

aşılama olmuşun canım...hayırlı olsun rabbim hayırlı ve sağlıklı bi evlat nasip eder inş...

özledim ya topiği....inş...eskisi gibi güzel paylaşımlar başlar yakında....

evet aşılama oldum 1 hafta olacak yarın bizde bugün taşınacaktık anlaşma yaptığımız nakliye şirketi yan çizdi bizde başkasını ayarladık eşyalar toplanmış şekilde bekliyorum şuan ağlamak ,istiyorum yaa

canım sakin ol moralini bozma...bende taa 1ay önce taşınacaktım güya....o zamndan başladım toparlanmaya 1 ay öyle yaşadık evde....şükür yerleştik evimize.....siz de yerleşirsiniz merak etme..yavaş yavaş yerleş ama kritik zamnlardasın...hatta test sonucunu alana kadar pek bi şey yapma...yetecek kadar yapsan yeter...

Peliii.....asmin......ecrin.....bebik....xeda........beybi...... champp.....superisi...... Mattika..,,,..aslı.........nergiss.....esra.........vahşi......leyliko.....asifirari...sevecen...gelbebeğim.....hatice.....drak......burcuuu.....yeşimmm

özledim kıslarrrrrrr.....kışa doğru anca toplanır herhalde bu kadro.....doğum yapacak olanlara allah kolaylık versin...pelii peliii gibi sağsalim kucaklarınıza almayı nasip etsin...hamişlere de allah kolaylık versin....sağlıklı bi şekilde büyüsün bebişleri inş...ben ve benim gibi hamiş adaylarının yüzünede rabbim baksın......inşşşşşş...............

Son düzenleme:

canım nasıl moral olsun ya biz evden eve nakliyeci diye tutuk adam kurban bayramında koyunları koydukları gibi kamyon getirmişler ve içi eşya dolmuş başkasının eşyasınıda götürüyorlarmış ve çoğu şeyi kırılmış eşyaların bizimkinidemi böyle koyacaksınız dedim tabi öyle koyacaz başka nasıl konulur diyor birde bazalarını filan hep kırmışlar biraz önce duştayken şohpenden ateş çıktı elektirik çarpıyordu az daha ya ölüyordum ne bu bizim başımıza gelenler anlamıyorum korkudan kendimi nasıl dışarı atacağımı şaşırdım şuan çok fena sancım var karnımda normalde doğalgazlıda şohpenide var açmadığım halde neden oldu anlamadım ya offfffffffff

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…