22 haftalıklar için erken değilmi bu hareket sayısı hayırlısı yaa allaha emanetler bebişlerimiz allah korusun onlarıı
6. günüm canım bakalım hayırlısı senden nbr?
Allaha emanet olun kızlar doğum yapacak olanların Allah yardımcısı olsun inş. bebek isteyenlerinde kucakları boş kalmaz inş. bizim tayin çıktı demiştim yarında taşınıyoruz kendinize iyi bakın hoşcakalın banada dua edin bu mubarek günlerde inş.benimde bebişim gelsin
selam kizlar nasilsiniz ben hala bekliyorum ama arada adet sancisi gibi sanci oluyo sonra geciyo hep yalanci sancilar kendisi gelmiyo biturlu bende bekliyorum iste rabbim kolay dogumlar nasip etsin hepimize
Allaha emanet olun kızlar doğum yapacak olanların Allah yardımcısı olsun inş. bebek isteyenlerinde kucakları boş kalmaz inş. bizim tayin çıktı demiştim yarında taşınıyoruz kendinize iyi bakın hoşcakalın banada dua edin bu mubarek günlerde inş.benimde bebişim gelsin
selam apek nasılsın canım
evet aşılama oldum 1 hafta olacak yarın bizde bugün taşınacaktık anlaşma yaptığımız nakliye şirketi yan çizdi bizde başkasını ayarladık eşyalar toplanmış şekilde bekliyorum şuan ağlamak ,istiyorum yaaslm canım..geçmişi okuyodum ayadır giremedim...taşındım evimi yerleştiriyorum şimdi...3 gün oldu taşınalı....çok yorgunum elim ayağım benim değil sanki.....2 gün daha sürere benim yerleşmem...taşındığımızızn ilk günü otelde kaldık zaten..yani bugün ikidir yerleşmeye çalışıyorum artık..
aşılama olmuşun canım...hayırlı olsun rabbim hayırlı ve sağlıklı bi evlat nasip eder inş...
özledim ya topiği....inş...eskisi gibi güzel paylaşımlar başlar yakında....
evet aşılama oldum 1 hafta olacak yarın bizde bugün taşınacaktık anlaşma yaptığımız nakliye şirketi yan çizdi bizde başkasını ayarladık eşyalar toplanmış şekilde bekliyorum şuan ağlamak ,istiyorum yaa
canım sakin ol moralini bozma...bende taa 1ay önce taşınacaktım güya....o zamndan başladım toparlanmaya 1 ay öyle yaşadık evde....şükür yerleştik evimize.....siz de yerleşirsiniz merak etme..yavaş yavaş yerleş ama kritik zamnlardasın...hatta test sonucunu alana kadar pek bi şey yapma...yetecek kadar yapsan yeter...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?