Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

kimsecıkler yok ben yinede yazayım oglumun adını( Muhammed Duha) koymaya karar verdık

Güzelmis canim Allah adiyla yasamyi nasip etsin insallah

ben bu haftada agırlaştım sankı seni düşünemiyorum 2 yavrucakla Allah yardımcımız olsun herkeze nasip etsın

hic sorma valla biraz yürüsem nefesim tikaniyor hemen yavrularim iyi oldukca bende iyi oluyorum iste Allah hepimize yardim etsin canim

slm topikkk.....yanlızları oynuyosn yine....çok yanlız bıraktık seni ama yaz malum....sonbahara doğru eski formumuza kavuşuruz inş...

ASMİNADA da aldı bebişini kucağına...Allahım hayırlı etsin....sağlıkla sıhatla büyür inş....Allah analı babalı büyütsün...

Son düzenleme:
slm aslım...nasılsın canım?? nasıl gidiyo hamişlik??? misafirim gelecek çıkıca...bi bakıyım topiğe dedim...

mrb canımm herkes tatilde izinde sanırım. bende izindeydim bu hafta işbaşı yaptım..
sen nasılsın canım nasıl gidiyor sıcaklarda zor oluyomu hamilelik

iyiyim cnm valla hıc dışarı cıkmıyorum kötü oluyorum evdeyım yaptıgım bısı yok cnm inşallah sızde gebış kalında bunalın tatıllere gıdemez olursunuz inşallah

iyiyim cnm valla hıc dışarı cıkmıyorum kötü oluyorum evdeyım yaptıgım bısı yok cnm inşallah sızde gebış kalında bunalın tatıllere gıdemez olursunuz inşallah

valla öyle canım biz bile nasıl bunalıyoruz dışarılarda sizin daha zor Allah yardımcınız olsun..

ayyyyyyyyyyyy inşallah yaa kalırız bir anönce :97::97:

şu mübarek günlerde Rabbim herkezin gönlüne göre versinnn

iyiyim cnm çok şükür davul gıbı oldum onun harıcınde bır sorun yok tatlım sen nasılsın

selam canim kilolari dertetme dogumdan sonra gidiyolar biraz geri kalanida biz veririz insaallah ben yaklasik tam 20kilo aldim dogumdan sonra eve geldigimde yaklasik 8kilosu gitti 2haftadada 3kilo kadar gitti eski kiloma 9kilo kaldi sende verirsin canim dert etme

selam arkadaşlar... ben de hemen hemen hergün okuyorum yazılanları ama girmek fırsatım olmuyor...zaten herşey aynı...nasipse bugün 22. haftaya girdik ve ben tam 7 kilo almışımannem dün dikkat et yuvarlanıyorsun dedi bende dikkat etmeye karar verdim öğünlerimi azalttım özellikle tatlıyı kesmeyi düşünüyorum meyveyi millet bir avuç içi yiyormuş bense dolu bir tabak...meyve bile kilo yaptı sanırım...neysem dr a gitmeme 10 gün var ve beni görünce drun tepkisi ne olur bilmem normal kilon derse mutlu olurumherhalde....

amin cnm inşallah
şuan 8 kılo aldım inşallah normal dogum olurda kılolarım gıder cok dert etmemeye calısıyorum nasıl olsa verırız

cnm ben 24+2yım toplam 8kılo aldım doktor normal gıdıyosun dıyo ama onemlı olan bu haftadan sonra alınan kılolar bıraz daha artacak sanırım kontrollu gıtmek lazım

gelbebgım cnm nerelerdesın sen yaaaa ozledık

gelbebegım ne oldu sana cnm dogru duzgun geldıgın yok gelıncede yazmıyosun iyimisin cnm

canım benim sağol ben buralardayım sürekli okuyorum ama yazmıyorum değişen bişey yok ki ne yazayım (
amasizi okuyorum iyi haberlerinizi alıyorum seviniyorum..yengemde seninde günün aynı seni de ayrıca takip ediyrum..canım...

bu arada ben memurluk için uğraşıyodum..kazandım çok şükür...bu ayn 15 de işe başlıyorum inş.

Canım hayırlı olsun çok güzel.İyi şeylerde genelde hep üstüste gelir inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın.

Kırmızıya bir gün kaldı. Yine başladı bu merak süreci. Hafif bulantım oldu. Ama psikolojik her ay oluyo artık nerdeyse. İnsan düşünmeden edemiyor. Hayırlısı olsun...

cnm işin hayırlı olsun hangı kurumda başlıyosun ayrıca bıze yaz emrak edıyorum nasılsın dıye işinle bırlıkte bebişinde gelır ınsallah cnm
Kırmızıya bir gün kaldı. Yine başladı bu merak süreci. Hafif bulantım oldu. Ama psikolojik her ay oluyo artık nerdeyse. İnsan düşünmeden edemiyor. Hayırlısı olsun...

cnm senı cok ıyı anlıyorum bekleyış çok kötü ama sabretmekten başka çaremız yok hayırlısı dıyelım rabbım tez zamanda nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…