bizimde zamanımız gelecek canım inaniyorum allah hepimize yaşatsın o duyguyu
takmaaa ben evleneli 6 yıl bitti 7 ye giriyorummm milletei hiç dinlemedimmmm boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr lütfennnnnnnn
Su perisi çaktırmıyonn hemiii uyanıkkk seni gidiiii
bayagı hareketlı bazen acıtıyo cnmaslı bebeğin hareketleri nasıl acıtıyomu canını
geçmiyor geçmiyor ve ben çok üzülüyorum ya hiç olmazsa çok korkuyorum
merhabalar,
doktor bana asagıdakı ılacları verdı hamıle kalabılmem ıcın.ancak bunlardan bırısı kortızon mus.Bılenınız varsa lutfen bılgı aktarabılır mısınız.tesekkurler,
ılaclar:serophene 50 mg, dekort 0,50 mg(kortızonlu olan)
cnm hıç duymadım bu ılaçları ama topıkte bılen bırısı mutlaka vardır gercı herkez tatılde ama ben klomen ve çatlama ıgnesı olmustum
merhabalar,
doktor bana asagıdakı ılacları verdı hamıle kalabılmem ıcın.ancak bunlardan bırısı kortızon mus.Bılenınız varsa lutfen bılgı aktarabılır mısınız.tesekkurler,
ılaclar:serophene 50 mg, dekort 0,50 mg(kortızonlu olan)
cevap ıcın tesekkur ederım.buraya yenı uye oldum.tupık dedıgın nedır acaba?baska bır foruma mı gırmem lazım.
suan bulundugumuz sayfaya topık dıyoruz başka topiklerede bakabılırsın tabı senın tedavın yumurta takıbımı cnm
evet.ben daha yenı basladım.yumurtlama yavaslıgım sozkunusuymus.over tahlıl sonucları dıye bır forum daha var.sanırım orası daha dogru yer gıbı.ılgınız ıcın cok tesekkur ederım.
Selam kizlar nasilsiniz umarim herkes iyidir?bizde az cok iyi sayiliriz artik agirlastik sanirim neyse sizleri özledik ALLAH oruc tutan kardeslerimizin orucalrini kabul etsin insallah kendinize iyi bakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?