- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
cnm olacak sende koyacaksın ısmını olumsuz düşünme ve sık sık gelın sıkılıyorum burda yaaaaa
nasılsın canım neler yapıyorsun ben çok halsizim bu aralar ramazan dolayısıyla sanırım :97:
heyyyyyy topik sen nelere kadirsin koca kış kahrımızı çekiyorsun yaz gelince herkes sana bye bye diyor.hani hep diyorlar ya topiğe giriyorsun aklına takıyorsun o yüzden bebeğin olmuyor diye o zaman bizim topiğin patlaması lazım malum kimsecikler yok.aslında bakmayın dediklerime ne kadar uzak olsakta topikten malum bir yerden dürtüyor evlatsızlığımız bi yere gidiyoruz oturuyoruz anasını satayım önümden geçen herkes gebe denize havuza gidiyoruz koca koca göbeklerle yüzenler düğüne gidiyoruz akrabaların - yok mu daha bişey bak filanca 2. Doğurdu. Sende oturma gezme çalış birazda olsun (sanki biz oturuyoruz uleynnn çalışmaktan imanımız gevriyor ama olmuyor) bide durumu bilip yani ilk hamileliğimin kalp atışı alınmadığı için kürtaj olduğumu onlar da - hadi kız olmaz bişey ilki sonlandı diye 2. De öyle olcak değil ya diyenler. Ahhhh ahhhh bide bilseler ki kocamın onca olaydan sonra biraz daha dinlenelim psikolojimiz düzelsin deyip istemediğini.
Yani topik kardeş ben içimi döküp sana gönül borcumu ödedim.zaman neler gösterir.hayatımız nasıl yönlenir bilinmez ama şu mübarek günlerin huyu suyu hürmetine ben ve benim gibi bekleyen herkese allahım evlat sevgisini tattırsın o duyguyu gerçek anlamda yaşatsın .
Neyse mekanı boş bulunca yazdık ta yazdık.allahım gönlümüze göre verir inşallah.hayırlı ramazanlarrrr, iyi haftalar ,güzel günler diliyorum.
Heyyyyyy Topik sen nelere kadirsin koca kış kahrımızı çekiyorsun yaz gelince herkes sana BYE BYE diyor.Hani hep diyorlar ya topiğe giriyorsun aklına takıyorsun o yüzden bebeğin olmuyor diye o zaman bizim topiğin patlaması lazım malum kimsecikler yok.Aslında bakmayın dediklerime ne kadar uzak olsakta topikten malum bir yerden dürtüyor evlatsızlığımız bi yere gidiyoruz oturuyoruz anasını satayım önümden geçen herkes GEBE denize havuza gidiyoruz koca koca göbeklerle yüzenler düğüne gidiyoruz akrabaların - Yok mu daha bişey bak filanca 2. doğurdu. Sende oturma gezme çalış birazda olsun (Sanki biz oturuyoruz uleynnn çalışmaktan imanımız gevriyor ama olmuyor) Bide durumu bilip yani ilk hamileliğimin kalp atışı alınmadığı için kürtaj olduğumu onlar da - Hadi kız olmaz bişey ilki sonlandı diye 2. de öyle olcak değil ya diyenler. Ahhhh Ahhhh bide bilseler ki kocamın onca olaydan sonra biraz daha dinlenelim psikolojimiz düzelsin deyip istemediğini.
Yani topik kardeş ben içimi döküp sana gönül borcumu ödedim.Zaman neler gösterir.Hayatımız nasıl yönlenir bilinmez ama şu mübarek günlerin huyu suyu hürmetine ben ve benim gibi bekleyen herkese Allahım evlat sevgisini tattırsın o duyguyu gerçek anlamda yaşatsın .
Neyse mekanı boş bulunca yazdık ta yazdık.Allahım gönlümüze göre verir inşallah.Hayırlı ramazanlarrrr, iyi haftalar ,güzel günler diliyorum.
kizlar nerde bu topik ahalisi nasilsiniz kizlar ben idare ederim iste 10 gundur esimin kizlarida bizde ugrasip duruyorum 3cocukla tabi pek kimseyi memnun edemiyorum ama dort gozle 21nin gelmesini bekliyorum cok bunaldim annemlere gidip rahatliycam biraz insaallah
allah kolaylık versin ecrin yaa
küçücük bebekle bir de kızlar
ecrinn kızımız nasıl büyüdümü annesiiii su perisi seda vardıya ondan haber varmı acaba hamilemi yaaa merak ettim vaallla
ecrinn kızımız nasıl büyüdümü annesiiii su perisi seda vardıya ondan haber varmı acaba hamilemi yaaa merak ettim vaallla
selam esracık napıosun cızelgen aynı duruyo
mrbbb pelinnnn güzell anneee çizelgemm nasıl yani anladımm ilerliyor daha sen yapmıştınn
hoşgeldin canım umarım iyi geçmiştir bebişin nasılSelam topik ve topik ahalisi....
Biz geldik tatildenumarım güzel gelişmeler olmuştur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?