- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
Günaydın Kızlarrrrr bebikkkkk hadi bakalım sana hayırlı sonuçlar diliyorum
Superisi sanada geçmiş geçmişte kaldı Aşılamayı unut geleceğe bak diyorum ve işimin başına dönüyorum güzel günler bizlerle olsun.Bu gün cuma son iş günüm ve herkese HAYIRLI CUMALARRRRRR
günaydın canım sanada hayırlı cumalar aşılamada olmayınca durumun ciddi aşamada olduğunu düşünür oldum sadece hayırlısı artık belki zamanıda gelmemiştir....
Hayat bu tabiyki peri sen tedbiri elden bırakma ama kendinede kuruntu yapmadan baksana be arkadaşım tüp bebek yapıpta olmayanlarda var hep daha kötüsünü düşünüyorum ben böylece ŞÜKÜR etmek daha kolay oluyoR.
evet canım ama korkuyorum işte alıştım ama sanırım artık oluşuna bırakıyorum Allah herkesin gönlüne göre versin inş.neyse canım ben evi temizliyorum öğleye doğru kan şekerim düşüyor da şimdi havada serinken temizliyim hadi kendine iyi bak hoşcakal
selam bebikhoşgeldin champ, herkes patır patır dökülüyo topiğe bende yeni geldim..
taşınıyoruz derken inşallah kayınodun gelmiyordur sizinleee
gelişme yok topikte.. asmin 3ünde sezeryan dedi ama haberleşen çıkmadı onla, sağlıklıdırlar allahın izniyle
anam niye taşınıyosunuzkaynana nolcak
Tusem bebek 1 hafta önce 3400 gr ağırlığında sağlıklı bi şekilde dünyaya gelmiş
Allah analı babalı büyütsün, hayırlı bi evlat olsun inşallah
Kızlaaaarebeikimrrrr sizi çokkkk özledimmm evimi taşıdım internetım yoktu şuan annemden yazıyorum nasılsınız?????bebikimm ,kevocan,bades,champp son havadisler neler:))
BENDE İYİYİM TATLIM ÇOK ŞÜKÜR ÇOK SÜPER HABERLER ALDIM ŞUAN SENDEN ÇOK SEVINDIM KEVONUN KIZIMI VAR OĞLUMU?BENDE YENİ ANNE ADAYIYIM 4 HAFTALIK TAHMINEN GEBEYIM 2 GUN ÖNCE ÖĞRENDİM,O KADAR BIRAKMIŞTIM Kİ KENDIMI OLURUNA HATTA HİÇ DÜŞÜNMÜYORDUM BİLE BEBİŞ BİRDEN SÜRPRİZ YAPTI
umarım kızlar herşey cok güzel olacak... güneye yerleşcez ve sıcak deniz kum tekne tur koylar cicegi böcegi dagı taşı suyu köyü kasabası olan küçük bir yerde yaşıcaz... yeehuuuu belki yeni iş - ev- şehir vs. derken bebekde gelir...cok heyecannnnlııııııııııııııııııı yeeeeehhuuu
Hayırlı cumalar hatunlar;
Benim kırmızılar 6 gün geçti karnım ağrıyor olamadı bi.2 Gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı zaten hiçbir belirtide yoktu.Hayırlısı dualarda buluşalım....
umarım kızlar herşey cok güzel olacak... güneye yerleşcez ve sıcak deniz kum tekne tur koylar cicegi böcegi dagı taşı suyu köyü kasabası olan küçük bir yerde yaşıcaz... yeehuuuu belki yeni iş - ev- şehir vs. derken bebekde gelir...cok heyecannnnlııııııııııııııııııı yeeeeehhuuu
şeker senin regl döngün kaç gün?
28 üzerinden mi hesaplıyosun bat ı
ama sanki senin son zamanlarda 3-5-7 gün hep gecikiyo gibi
son 3 ayda fln tarihlere göre say bakalım kaç günde olmuşsun
eğer 3 defadır 32 flnsa ona göre bat belirle
champii kayınodun gibi ben de takılabilir miyim peşinizee
çok özendimmm
champ champ naber?
off ya kayınvaliden niye takılıyor peşinize anlamadım siz tek gitseniz stres yaşamadan bir hayat sürseniz inş. orda bebişiniz gelir champ
yok ya herşeyden yiyorum.. ama yediklerimi yazıyorum siteye.. yazcam diye ölçülü yiyorum..matika maşallah çizelgen hızla aşağımı iniyor kız ben rejimi devam ettiremedim malesef nelere dikkat ettin yemek yemiyormusun salata filanmı yiyorsun sendede pko vardı sanırım
geliyorumgelebilirsün cüvcüvhehehehehe
hanımlar ben dışarı cıkıyorum bişeyler alıp pişirmem lazım ıyyyyyyyyyy iğğrençççç :S
hepinizi öpptümmmmmmmm
canım oğlu istiyor madem o zaman ona ayrı ev bulsun 2 aile bir evde birbini kırmakdan başka bir işe yaramaz arada görmelisinki özlüyesin ben annemin bile çok yanında kalınca tartışma çıkıyordu ister istemez bende bu erkeklere sinir oluyorum aradaki dengeyi bir kuramıyolar kayınvalide sonuçda neyaparsan yap bizi kızları gibi görmüyorlarcanım benim o takılmasa olmaz ki...zaten eşimde razı degil onun tek kalmasına... ayrı evler olsaydı iyi olurdu ama maalesef ilk zamanlarda aynı evi paylaşcaz ııyykkk..
stres bebek işine gelince ben orada bu şartlar altında zor gebiş kalırım hergün zırzırını dinlicemm öööööööööööööööööö
yok ya herşeyden yiyorum.. ama yediklerimi yazıyorum siteye.. yazcam diye ölçülü yiyorum..
ramazanda kilo verme topiğine sen de geldin ama vermem çok zor diye kaçtın..
psikolojini toparla başla yine..
bana çok yemişsin diyolar hep, spor yapıyorum bir de.. çok şükür hedefime az kaldı
sadece salata yesem 3 gün dayanamam diyete
geliyorumyolculuk ne zaman
canım kaçmak değilde gece yemek yiyince zayıflayamıcağımı düşündüm ama senin için sevindim elbiselerinin içine rahatça sığıyorsundur bende eski kıyafetlerimin olmamasından bunaldım ama ramazandan sonra sabah yürüyüşlerine başlıcam benimki hareketsizlikden böyle oldu ne testi canım hormonlarınamı baktırıyorsun............eline ayağına sağlıkafiyet olsun
biz de sonuç almaya gitcez birazdan, testleri tekrarlamıştık aynı sonuçlar çıkmış
oy aman amaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?