fetiye kelebekler vadisi gitmeyi çok isterdim neten bak yalancı ceennettt..........nasip canım olmadı işte inş başka baharaaaaaa
dua et güzel anne inş ben ve tüm arkadaşlarımız a nasip olur
kolay gelsin sende son durum ne canım tedaviye devam ediyormusun:94:
Canım ben tedaviye hiç başlamadım ki doktora muayeneye gittim bir kere ameliyat dedi sonrada aşılama denencekti sanırım ama ben gidemedim doktora hala. Şehre taşınmayı bekliyorum.Küçük bir yerdeyim hastane bile yok. Şehre gitsem öyle bi günde bitmiyor.Bakcaz artık.
Canım ben tedaviye hiç başlamadım ki doktora muayeneye gittim bir kere ameliyat dedi sonrada aşılama denencekti sanırım ama ben gidemedim doktora hala. Şehre taşınmayı bekliyorum.Küçük bir yerdeyim hastane bile yok. Şehre gitsem öyle bi günde bitmiyor.Bakcaz artık.
esrahayalcim merhaba senide öncelikle tebrik ederim allahım sağlıklısıyla doğumunu nasib etsin,ceviz ve kuru incir yemeye çalış bol bol hiç korkma dün intte okudum stres yapmak tedirgin olmakta birçok şeyı engelliyormuş annede...
hmmm anladım nereye gidiyorsunuz canım inş iyi doclarla karşılaşırsın
Konyada bir prof buldum ona gideceğim.Sen aşılama denedinmi
kızlar ben çıkıyorum annem yemek ye diye başımda dikiliyor öptüm ara ara girmeye çalışırım yıne,bebikim herkese çok selam listeyi göremedim bu arada kaldırmadın dımı canım?
cok gecmis olsun canim rabbim korumus daha buyuk bikazadan
ey topik ahalisi ben geldim... tatilimizi yaptı8k geldik cok yorulduk
gebiş degilimsonra istanbuldan taşınıııyoooooozzzzz
fethiye- göcek'li olacagız evi topluyorumzor olacak ama başarıcam hehehehehehe
yeni gelişmeleri yazınöööppppttüüüümmmmmmmmm
Tusem bebek 1 hafta önce 3400 gr ağırlığında sağlıklı bi şekilde dünyaya gelmiş
Allah analı babalı büyütsün, hayırlı bi evlat olsun inşallah
slm kızlar beni merak etmişsiniz ama hamile dgl malesef düşük yaşamış olabilirsin dedi doc ama oda belli dgl yani her ay gibi yeni bi sayfa açtım nasip dua edin vahşi sğl canım ilgin i,çin esrahayal canlarım bu arada hamiş olan varmıııı
apek nasıl bu arada sarı beybi nasıllar dogum yapanlara hayırlı olsun sağlıkla sıhatleee
merhaba hoşgeldin..
eğer tam yumurtan çatladığında ilişkiye girdiysen 15 gün sonra belli olur..
yumurtan çatladıktan 14-15 gün sonra adet olursun yada hamile olduğun anlaşılır.
ağrıların ve akıntın kesin bi bilgi vermez bize..
üstüne görme de hafif lekelenme olur adet gibi değildir.
sen bi test yaptır kesin emin olmak için inş. gebesindir.
adet günün gelmeden kanda çıkar ancak
o da adet gününe 3-4 gün kala fln
en iyisi gecikmeyi beklemek
Günaydın....
Kızlar sabahın köründe hastaneye geldim, şeker yüklemesi yapılcak.
teyzem burda çalışıyo onun odasında doktorun gelmesini bekliyorum..
inş. diyabet falan çıkmaz bi de diyet falan zor olur hamilelik, ama kısmet ne ise o olur tabi...
Hastane işinden sonra arkadaşıma geçicem sonra görüşürüz...
günaydın canım erkencisin..günaydın canıminşallah birşey çıkmaz üzme kendini
günaydın canım erkencisin..
nasılsın? konuşamadık bayadır.
evet canım bakıyorum ama yazamıyorum fazla pc başında olamıyorum eşimin şark görevi çıktı daha tam yerleşemedim ramazanda gelince yavaş yavaş yapıyorum buraya alışamadık daha çok küçük ve gelişmemiş biryer eşim işe gidince bir bakıyım dedim.........bu arada aşılama yaptırdık tutmadı
hayırlısı olsun canım inş. yakında kendiliğinden gelir bebiş...
nereye taşındınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?