Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

superisi sizin daha pahalıymış yaa :S bizim ki bu kadar tutmaz cünkü apek gibi bir kısım eşyayı yanımıza alıcaz.
bugun gene bir kaç yer arıcam bakalım elbet bulucaz bir nakliyeci

champiii hayırlı olsun yeni mekanınız şimdiden
bende uyuz itler gibi sivtinip kaldım tayin işleri tam bi muallak... ha olursada 15 gün içinde taşınırmışız ama işte ne zaman olacak pöfffffff yine en az bizimimmiş 1500 tl istediler bizden ama kırıldı mahvoldu dedi superisi ne yaparız ki buna önlem olarakk

Herkese günaydınn

bizimde nakliye ücreti 4.250 filandı bide istanbuldan artvine geldik çook pahalı ve eşyalar hep mahvoluyorlar Allah yardımcın olsun canım

Canım siz baya pahalıya taşıtmışsınız yaa..görünce şok oldum.Biz istanbuldan Erzuruma geldik, Artvinden de çok km si hatta..2100 lira verdik nakliyeye hemde hiç bi tane eşyama bişi olmadı.Sadece sıvı bişi verme yenge dökülürse eşyaların berbat olur dediler aman ne açılcak dedim bi kolinin içine nar ekşisini sıkıştırtım:)))Yatak odası takımım nar ekşisine bulanmıştı o kadar oda silince çıktı

kızlarr bişey danısmak istyorum yardımcı olurmusunuz...

selam arkadaşlar ben yeni üyeyim aslında takip ediyordum ama yazmıyordum 1 aylık evliyim bende bebek çok istiyorum

seninki de pahalı ama neyse superisinin nakliye ücreti rekorunu kıramayız

kızlarr bişey danısmak istyorum yardımcı olurmusunuz...

oluruz sor

selam arkadaşlar ben yeni üyeyim aslında takip ediyordum ama yazmıyordum 1 aylık evliyim bende bebek çok istiyorum

inş. en kısa sürede hayırlısı ile gebiş kalırsın

selam arkadaşlar.... dün dr gittim şükür bebiş gayet iyiymiş ama maddiyattan mıdır yoksa tedbir amaçlı mıdır tam anlayamadım ama dr bir de prof görsün dedi özelinden randevu al dedi.... bana biraz maddiyat kokusu gldi ama neyse gidecez artık birşey çıkmaz inşaallah rapor yazacakmış prof olan. gerçi prof olan aynı zamanda perinatolog ama neyse bakalım... cuma 16:00da randevumuz var. bu arada dr şeker testi yaptır dedi, sabah aç aç gittim kan alındı sonra iğrenç glikozu içtim daha yeni kahvaltı yapabildim birazdan sonucu alacağım inşaallah normal çıkarda bir daha içmem o meret şeyi....
benden böyle sizler nasılsınız?
yeni katılan arkadaşların Allah gönüllerine göre versin bu mübarek günlerde...ben de 1 yıl sadece okumuştum sonra topiğe yazmaya karar verip yazdıktan 2 ay sonra hamiş kaldımyani umarım herkese şanslı gelir
aslı nasılsın nasıl bebiş? senin şeker nasıl çıkmıştı?

selam canım saol inş. hayırlısı ile taşıncazz bittcek bu darma darmagınlık evde halı diyebilecegimiz bir tanecik bişey var bugun onu silicem. yıkatmıcam gerekirse orada yıkattırırım.

doktorunda bir sorun görmediyse neden profa gönderdi anlamadım. insanın aklına binbir türlü şey gelir. profa gitmeden önce başka bir dokt. gidip kontrol ettirsene.. şeker içinde inş. bişeycigin yoktur.

Son düzenleme:

slm canim masaallah bebegine rabbim kolaydogum nasip etsin bizde iyiyiz dun doktor kontrolumuz vardi ben asi olcak sandim ama asi degilmis kalca testi yaptilar ultrasonda bakti iste allaha sukur sonuc iyicikti almanyada asi anne babanin istegine bagliymis turkce olarak yazili bikitapcik verdi okuyun ve izin veriyosaniz izin formunu doldurun dedi sadece daha 7sayfasini felan okudumdaha ve asi vurulmasi gerektigine karar verdim simdiden cok fazla bilgi vermisler kitapta neden asi olmasi gerrektigi hakkinda

ecrin29+
sevecen26+
aze_irmak
bebikim+
champagneshimmer+slm kızlar nasılsınız umutcum cnm şekerim iyi çıktı bir sorun yok bizde iyiyiz çok şükür büyyoruz oglum artık kendını fazlasıyla hıssetdırıyo tekme olayını aştık içerıde neler yaptıgını tahmın edemıyorum fıkır fıkır valla

champi tasiniyomussun hayirli olsun rabbim huzurlu bi yasam nasip etsin kaynanayla oturucakmissin allah kolaylik nasip etsin bende turkiyeye geliyorum insaallahpazar gecesi kaynanayida alip gelcem bakalim nasil gecicek bizimkide rabbim yardimcimiz olsun

huuuuuuuu huuuuuuuu kızlar napıyosunuz bensizzzzzzz toplanmışsınız insan bi haber verir yahuuuuu
eeeeee ne var ne yok güzel haberler varmı champcım taşınıyomuşsunuz hayırlısı olsun canım değişiklik olur
bebikim sen nasılsın ecrinim sen napıyosun bebişler nasıl yeni arkadaşlar selammmmmm

he gülüm taşıncaz kayınodun zaten bizimleydi.. o alt katta ki dairede ben üstteydim. şimdi aynı evin içinde oturcaz. allah hepimize bu tür kayın-zakkumlar varken yardım etsin sabır versin

slm canim iyiyiz allaha sukur iste simdi bitaraftanda gazete haberlerine bakiyodum yine 8sehit varmis rabbim ailelerine sabir versin ve yaklasik 10gunsonra kardesim asker onun icinde cok korkuyorum rabbim sag saglim gidip gelmesini nasip etsin hem onun hem tum askerlerimizin rabbim korusun hepsini

he gülüm taşıncaz kayınodun zaten bizimleydi.. o alt katta ki dairede ben üstteydim. şimdi aynı evin içinde oturcaz. allah hepimize bu tür kayın-zakkumlar varken yardım etsin sabır versin

ah cnm o niye gelıyokı sizinle birde aynı evde iyi cesaret etmişsin zaten problemlı bır kadın Allah yardımcın olsun

valla kızlar yabancı oldugumuz bir yer degil göcek. eşim oralarda 3 sene oturmuş. kısmen herkesi tanıyom gibi gittigimde yapacaklarım 1 aylık planım : ye- iç -yat- uyu- bebek için calış- güneşlen -denize gir -araba kullanma durumunu düzelt şeklinde düşünüyorum

champcım sana bişey sorasım geldi kaynana konusunda daha tecrübelisin ben 4 aydır kaynanayla küsüm hiç görüşmüyoruz ne hamileliğimi hayırladı
ne aradı sordu nede hastaneye yattığım zamanlarda geldi veya bi geçmiş olsun demedi.düşmanın olsa bi geçmişolsun bari der insan ama ne biliyim sağlıklı düşünemiyorum.bu konuda çok mutsuzum şimdi bayram geliyo ve benim hiç gidesim yok annem git olmaz diyo ama napıcam bilmiyorum gidersem konuşcak hiçbişey yok hatta bana laf sokmaya çalışırsa çeker giderim daha kötü olur
bana bi fikir versenize

ecrin kardeşine hayırlı teskereler olsun.. inş. güzel yere düşer.. allah bütün askerciklere yardım etsin valla. hökümette öle..

ah cnm o niye gelıyokı sizinle birde aynı evde iyi cesaret etmişsin zaten problemlı bır kadın Allah yardımcın olsun

canım kabul etmesem ne olcak ki kadın gene gelecek zeki bir kadın olsa zaten bana ayrı ev tutalım veya ben gelmeyeyim der en köt ihtimalle diz boyu problem yaratacak ve ayrı ev olacak. içimden bir ses diyor ki oglunla size bu evde mutluluklar diyip ayrı eve ben giderim gibi
gelecek ve zaman ne gösterecek görecegiz.
tek ogul. nasıl denir ki anan gelmesin yada şöle olsun.. yaşayarak görecez. belki hiç problem cıkmayacak yada oralarda yapamayacak beni ist. gönderin dicek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…