superisi sizin daha pahalıymış yaa :S bizim ki bu kadar tutmaz cünkü apek gibi bir kısım eşyayı yanımıza alıcaz.
bugun gene bir kaç yer arıcam bakalım elbet bulucaz bir nakliyeci
bizimde nakliye ücreti 4.250 filandı bide istanbuldan artvine geldik çook pahalı ve eşyalar hep mahvoluyorlar Allah yardımcın olsun canım
Herkese günaydınn
Canım siz baya pahalıya taşıtmışsınız yaa..görünce şok oldum.Biz istanbuldan Erzuruma geldik, Artvinden de çok km si hatta..2100 lira verdik nakliyeye hemde hiç bi tane eşyama bişi olmadı.Sadece sıvı bişi verme yenge dökülürse eşyaların berbat olur dediler aman ne açılcak dedim bi kolinin içine nar ekşisini sıkıştırtım:)))Yatak odası takımım nar ekşisine bulanmıştı o kadaroda silince çıktı
champiii hayırlı olsun yeni mekanınız şimdiden
bende uyuz itler gibi sivtinip kaldım tayin işleri tam bi muallak... ha olursada 15 gün içinde taşınırmışız ama işte ne zaman olacak pöfffffff yine en az bizimimmiş 1500 tl istediler bizden ama kırıldı mahvoldu dedi superisi ne yaparız ki buna önlem olarakk
kızlarr bişey danısmak istyorum yardımcı olurmusunuz...
selam arkadaşlar ben yeni üyeyim aslında takip ediyordum ama yazmıyordum 1 aylık evliyim bende bebek çok istiyorum
selam arkadaşlar.... dün dr gittim şükür bebiş gayet iyiymiş ama maddiyattan mıdır yoksa tedbir amaçlı mıdır tam anlayamadım ama dr bir de prof görsün dedi özelinden randevu al dedi.... bana biraz maddiyat kokusu gldi ama neyse gidecez artık birşey çıkmaz inşaallah rapor yazacakmış prof olan. gerçi prof olan aynı zamanda perinatolog ama neyse bakalım... cuma 16:00da randevumuz var. bu arada dr şeker testi yaptır dedi, sabah aç aç gittim kan alındı sonra iğrenç glikozu içtim daha yeni kahvaltı yapabildim birazdan sonucu alacağım inşaallah normal çıkarda bir daha içmem o meret şeyi....
benden böyle sizler nasılsınız?
yeni katılan arkadaşların Allah gönüllerine göre versin bu mübarek günlerde...ben de 1 yıl sadece okumuştum sonra topiğe yazmaya karar verip yazdıktan 2 ay sonra hamiş kaldımyani umarım herkese şanslı gelir
aslı nasılsın nasıl bebiş? senin şeker nasıl çıkmıştı?
selam arkadaşlar.... dün dr gittim şükür bebiş gayet iyiymiş ama maddiyattan mıdır yoksa tedbir amaçlı mıdır tam anlayamadım ama dr bir de prof görsün dedi özelinden randevu al dedi.... bana biraz maddiyat kokusu gldi ama neyse gidecez artık birşey çıkmaz inşaallah rapor yazacakmış prof olan. gerçi prof olan aynı zamanda perinatolog ama neyse bakalım... cuma 16:00da randevumuz var. bu arada dr şeker testi yaptır dedi, sabah aç aç gittim kan alındı sonra iğrenç glikozu içtim daha yeni kahvaltı yapabildim birazdan sonucu alacağım inşaallah normal çıkarda bir daha içmem o meret şeyi....
yeni katılan arkadaşların Allah gönüllerine göre versin bu mübarek günlerde...ben de 1 yıl sadece okumuştum sonra topiğe yazmaya karar verip yazdıktan 2 ay sonra hamiş kaldımyani umarım herkese şanslı gelir
champi tasiniyomussun hayirli olsun rabbim huzurlu bi yasam nasip etsin kaynanayla oturucakmissin allah kolaylik nasip etsin bende turkiyeye geliyorum insaallahpazar gecesi kaynanayida alip gelcem bakalim nasil gecicek bizimkide rabbim yardimcimiz olsun
huuuuuuuu huuuuuuuu kızlar napıyosunuz bensizzzzzzz toplanmışsınız insan bi haber verir yahuuuuu
eeeeee ne var ne yok güzel haberler varmı champcım taşınıyomuşsunuz hayırlısı olsun canım değişiklik olur
bebikim sen nasılsın ecrinim sen napıyosun bebişler nasıl yeni arkadaşlar selammmmmm
he gülüm taşıncazkayınodun zaten bizimleydi.. o alt katta ki dairede ben üstteydim. şimdi aynı evin içinde oturcaz. allah hepimize bu tür kayın-zakkumlar varken yardım etsin sabır versin
slm canim iyiyiz allaha sukur iste simdi bitaraftanda gazete haberlerine bakiyodum yine 8sehit varmis rabbim ailelerine sabir versin ve yaklasik 10gunsonra kardesim asker onun icinde cok korkuyorum rabbim sag saglim gidip gelmesini nasip etsin hem onun hem tum askerlerimizin rabbim korusun hepsini
ah cnm o niye gelıyokı sizinle birde aynı evde iyi cesaret etmişsin zaten problemlı bır kadın Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?