Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

hehehe bencede sana bi haller olmuş bu ne laa bi öle bi böle... sen erkek anası olucana göre gelinin oldugunda bunları yapmazsın

hadiii gözün aydıınnnnn gecmiş olsunn

superisi emin misin la kayın zakkumu cagırmak hiç bir zaman iyi bir fikir degildir hele ki konu benim ki olunca.. benim ki herkese aynı cünkü bir gün sana iyi davranır 2. gün alın şunu başımdan diye bögürürsün hatta evini sen terk edersin o kalır heheheheeh

bebik kızcen senin güzelligini cekiyor demek ki aferim kıza anasına benzeyin suyu da huyuda tükürük maşşalah

aslı kız senin pipilide sana güzelik katıyor demek ki babasına benzicek hanginiz huyu güzelse huyu ona ceksin

derler ya kız annenin güzelligini alır - erkek anneleri de güzelleşir

karnını yardıgımı yaptım yanına şehriyeli haşlama pirinç yaptık mı tamamdır.
direkt kasaptan hayvan alıp koyucam önlerine bir hafta biri sagından digeri solundan kemirsin yesinler...

yahhhuu beeee wwoowww huuuhuuu bööööööö bıyyy :S allttaki ikonlar calışmıyor galiba deminden beri tıklıyom hiç biri gelmedi yazı bloguma :S ahan da geldiler hehehe
ben kaçar öptümmmm

Hepinizeırlı iftarlar kızlar;
Adetimi 12 gün geçti.Kan tahlili yaptırdım 0.7 çıktı.Hayırlısı napalım zaten umudum yoktu.Bizimle birlikte kan testi vermeye bi çift daha geldi onlarınki pozitif ...Ben bu gidişle menopozlu kadınlar gibi ramaznı firesiz tamamlıycam.:84:

bebikim cnm ya bende pek bi güzelleştim eskıdende güzeldım amayavrusum dahada güzelleştırdı benı yavvv

champın dediğinden olmuş

evet canım oluyormuş öyle, ben güzelliğimi kızıma verdim heralde, bana bişi kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…