- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
zıkkımın kökünü yesinler senin sabrına hayranım bırak başlarının çaresine baksınlar sen doyur karnını ama insanın içine sinmiyo genede dimi nolcak bizim bu halimizz ya fani dünya diyorum allah korusun kaynanam vefat etse küs kalarak olmasını istemem bunlar bile geliyo aklıma vicdan azabı duyarım diyorum kafayı sıyırdım galiba iyce geleceği düşünüyorum şimdiden allah diyorum bana belkide bilerek erkek bebek nasip etti hepimiz bi sınavdayız ben iyi davranırsam ilerde oğlumda bana hayırlı evlat olur yoksa allah cezamı verir diyorum.çıldırdım galibaaaaaaabazende amaaaaaannnnnnnn ne alakası var herkes çeksin cezasını diyorum hangisi doğru bilemedim
biz geldiiikkk.....şükür şekerim güzel çıkmış herşey yolunda... açlık 77 tokluk şekeri126....yani bir daha içmeyeceğim o zıkkımı
kaynanalardan konu açılmış.. bence en güzeli mesafeli olmak ve mesafeyi başta koymak... ramazandan önce eşimle 1 kere gittik ramazanda eşim aradı ben konuşmadım bile... yani zorda kalmadıkça gelip gitmem çok da aman nasılmış diye aramam... tavırda yapmam sadece mesafeliyim... sağ olsun eşim de zorlamaz...bence sevecen arkadaşım bayramda git bir kenarda otur hiç tavır yapma ama kalkıp hizmette etme anlasın.. samimi olma yani...
champ zaten bu konuda maşaallah uzmansın tavrın tutumun ve sabrın süper...aynı evde de mesafe koyarsın bence...
ya kaynanalara ne yapsan yaranılmaz yani el işte kızı gibi tutan çoook nadir...o yüzden hiç üzülmemek lazım salla gitsin...
bebikim cnm ya bende pek bi güzelleştim eskıdende güzeldım amayavrusum dahada güzelleştırdı benı yavvv
bebik kızcen senin güzelligini cekiyor demek kiaferim kıza anasına benzeyin suyu da huyuda tükürük maşşalah
aslı kız senin pipilidesana güzelik katıyor demek ki babasına benzicek hanginiz huyu güzelse huyu ona ceksin
derler ya kız annenin güzelligini alır - erkek anneleri de güzelleşir
champın dediğinden olmuş
bende güzelleştim.. o sözün aslının olduğunu düşünüyorum :) ablamın 2 kızı var iki çocuğunun verdiği yorgunlukmu yoksa bu sözün aslının olduğunu mu gösterir bilinmez ama ablamın eski güzelliğinden eser kalmadı
evet canım oluyormuş öyle, ben güzelliğimi kızıma verdim heralde, bana bişi kalmadı
arkadaşlar adres paylaşmak/çağırmak yasak mı bilmiyorum ama siz evli bayanlar belki bilirsiniz diye burda paylaşmak istedim
konuyu bi okur musunuz bilginiz varsa cevap istiyodum
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...ar-miiiiiresimli-mirena-jel.html#post20558460
cnm bu yazıda spiral anlatıo
bnm sorduğum jeldi
günaydın bebkım herkez gelsın artık çok boş kaldı topık
günaydın bebkım herkez gelsın artık çok boş kaldı topık
günaydın aslı..eylül gibi dolar topik.. yine heyecanlar,bekleyişler,umutlar...eski günlerdeki gibi..
günaydın cnm nasılsıngünaydın aslı.....:79:
günaydın aslı..eylül gibi dolar topik.. yine heyecanlar,bekleyişler,umutlar...eski günlerdeki gibi..
günaydın bebikim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?