selam kızlar nasılsınız
slm canım nasılsın bebiş durumları nasıl bi daha aşılama yaptıracakmısınnn
şuan normal çalışma vargeldiğimiz yerde doktor ayarlayamadık doktor bulunca o ne derse ona göre bakacaz canım ama aşılamada canım acımasa bile beni korkutuyor sen nasılsın sende durumlar ne?
bende napayım overtilite vurundum çalıştım reglime 10 varrr beklemedeymmm bi arkadaş vardı 6 milyon spermle hamile kaldı galiba nasip işi bu işşşş çalışmakla olsaydı 10 tanee olurduuuu
slm superisi....nasılsın???ne yapıyosun??
iyi diyelim iyi olalım canım ama ben buraya hiç alışamadım doktorda beni rizeye sevk etti bakamazmış uzaman doktordu sanırım uğraşmak istemedi bende ramazandan sonra gidecem inş. sürekli rizeye gitmekde zor olacak ama hayırlısı inş. sen neyapıyorsun canım
slm hatice...nasılsın görüşmeyeli??
amannn napalım be arkadaşım hep aynı işte devam ediyo hayat çalışmaları sorarsan öyle böyle derken tatildeyken tatil şerefine korunmasız bişeyler yaşadık ama yok gene regl geldi şuanda bitmek üzere ne diyelim hayırlısı artık yapacak başka bişey yok öyle yani seni sormalı karılaşamadık ne zamandan beri
kolay gelsin canım...çalışmalara başlamışınız ya gerisi gelir...kandıramıyodun kocanı ya....:))
bende ne yapim işte...taşınalı 1ayı geçti...ne zamn burdan gidicem diye gün sayıyorum.....trabzonda bi doktora gidiyorum...yeni doktorum yani...1 hafta kaldı adetime işte...10 gündür gögüs uçlarım çok acıyo...son 2 3 gündür de bütünü acıyo...ağrı yok...sanırım progestan hapı yapıyo...düşük tehlikesine karşı verdi...bide folikasit ve aspirin...
Adetime 7 e gün var işte...ama doktorum pazartesi günü her ihtimale karşı test istedi...daha önce düşüklerim olduğu için baştan anlamamız en güzeli dedi...bakalım pazartesi tahlile gidicem...bi şey çıkmazsa adet gecikirse tekrar yaptırırım..hayırlısı...
yokk yokkk dedim ya o zaten tatildeydik diye bana kıyak geçti yoksa halen istemiyor.
Ewet bak bu doktor daha temkinli yaklaşmış sana karşı en azından regli gelmeden tahlil isteyip önlemini almış kısmet artık yeni mekan yeni hayat yeni bir şehir yeni bir doktor herşey daha ii olur inşallah.
superisi cnm nasılsın apek şu gizli 7 kişi kımler
Nergissss...periiii.....bebikim......:79::79::79::79::79::79:
napıyon canım nasılsınpazartesi kan veriyomuşun hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?