- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
evet canım vın var bende ohh ne güzel gezin canım inş. bebişin gelmiştir canım klomen filanmı kullandın?
evet canım vın var bende ohh ne güzel gezin canım inş. bebişin gelmiştir canım klomen filanmı kullandın?
cnm matfaga gıtmıştım apekım cnm inşallah hayırlı hebrlerler donersın tatlım nezaman yaptırcaksın tahlılı hep dualarımdasınız kızlar ama dogururken hepınıze dua edıcem ınsallah ozamana kadar gelır bebıslerınız
bizde eşimle pazartesi günü rizeye gidecez inş. istediğim gibi bir doktor bulurum ve bebişimin gelmesine vesile olur iğnelere geçilecekti doktorum öyle demişti ama bu doktor uygularmı bilmiyorum birde o iğneler çok pahalı heralde
rizede çok iyi doktorlar var canım.....iğnele geçmek istediğini söyle başlarsın iğnelere....klomen tarzı ilaçlar en fazla 6 ay kullanılması gerkiyomuş zaten....doktor rapor yazar yarı fiyatına alırsın 200 civarlarında bi şey tutar herhalde....
canım rapor için 3 yıllık evli olma şartı varmış
ilaçlar için buna gerek yok canım....klomen kullanıp gebelik elde edilememişse doktor raporu veriyo...benim bi tanıdığım 1.5 yıllık evlliyidi klomen kullandı olmadı doktor rapor verdi....
canım benim yaşım 24 olmadı tam 24 doldurmak lazımış off yaa birde bende şuan sarımsı uzayan akıntı gibi akıntı var ama aşırı geliyor önceden yoktu acaba rahatsızlandımmı :44:
canım doğru bildiğin şeyler yanlış olabilir....zannetmiyorum ama sen doktorunla görüşürüsün......adetine kaç gün var?
canım doğru bildiğin şeyler yanlış olabilir....zannetmiyorum ama sen doktorunla görüşürüsün......adetine kaç gün var?
bizde eşimle pazartesi günü rizeye gidecez inş. istediğim gibi bir doktor bulurum ve bebişimin gelmesine vesile olur iğnelere geçilecekti doktorum öyle demişti ama bu doktor uygularmı bilmiyorum birde o iğneler çok pahalı heralde
cnm raporlu 300 tl almıştım ben bır senelık evlıydım yaş sınırını bılmıyorum
5 gün var canım ama zamanında olmucağı için bakalım ne zaman olacak
adete yakın akıntı iyi derler ama bende de oluyo ama sonunda yine adet oluyorum...canım benim adetlerimde düzensizleşmişti doktor progestan verdi 10 gün erken olmuştum adetimi ama ondan sonra genelde düzenli adet oldum....doktoruna danış sanada verir belki....
şimdi ise olası hamilelikte düşüğü önlemk için verdi doktor...
hakkımızda hayırlısı canım...bakarsın süpriz yapar bebişin gelir bu ay....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?