iydir canım ne olsun....evet pazartesi kan vericem doktorum istedi...erkenyaptır dedi....inş..canım allah gönlümüzdekini bize hayırlı kılsın...
Canım sen progestan kullandın mı hiç??
aaaaaaaaaaaaa çok sıkıldımmmm.....bugün yemek yapasın yok....eşimle yemeğe gidicektik iptak oldu...ve benim hala yemeğim yok.....yokkkk...ne yapacağım hakkında da bi fikrim yok...ya normal bi yemek olsa neyse de iftar olunca olmuyo...ne yapsam ne yapsam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bebikkkkkkkkkkk
gunayydin kizlar nasilsiniz ben iyiyim ama kizim uyuyodu bende mutfaktaydim sesine gittimbi baktim eldiveni dusmus ve yuzunde kulagindan dudagina kadar cizmis cok uzuldum nasil acidiysa artik agladi bayada
gunayydin kizlar nasilsiniz ben iyiyim ama kizim uyuyodu bende mutfaktaydim sesine gittimbi baktim eldiveni dusmus ve yuzunde kulagindan dudagina kadar cizmis cok uzuldum nasil acidiysa artik agladi bayada
superisi cnm nasılsın apek şu gizli 7 kişi kımler
çoooooook kullandım canım... ilk düşük olunca tedbir amaçlı 2. ve 3. gebeliklerde kullandım. sonra geçen yıl aralık ayında kimyasal gebelik olunca ateş topiğindeki arkadaşalrın önerisiyle yumurtlamadan sonra kullandım iki ay... maaaaaa doktor takibine girmiştim ya 2-3 ay önce işte ozaman çatlatma iğnesinden 2 gün sonra olmak şartıyla 2 ayda öle kullandım....
şimdiiiii sen neden sordun bakemmmmmmm
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn.....ne habersiniz???wınn sabahtan beri deli etti beni...bi bağlanıyo bi bağlanmıyo...
selam canım nasılsın benimde net de sorun var sanırım sen ne yaptın ?
slm perim.....sende de wın mı var?? wınn problem ya her zamn iyi çekmiyo.....bende ne edim işte...ev işleriyle ilgileniyorum...yemek yapmayacağım bu akşam için dışarda yiyicez....
pazartesi kan testi yaptırmaya gidicem...günler yaklaştıkça yine umudum kırılıyo....rabbime hep dua ediyorum..bukez hastaneden sevinç gözyaşlarıyla ayrılmamı nasip et diye.....az kaldı...pazartesi adetim geçmiş olmuyo ama doktorum erken yaptırmamı söyledi....4 gün erken yaptırıcam yani.....
rabbim gönlümüzdekini bize hayırlı kılar inş...
Allah isteyen herkese sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah...
slm perim.....sende de wın mı var?? wınn problem ya her zamn iyi çekmiyo.....bende ne edim işte...ev işleriyle ilgileniyorum...yemek yapmayacağım bu akşam için dışarda yiyicez....
pazartesi kan testi yaptırmaya gidicem...günler yaklaştıkça yine umudum kırılıyo....rabbime hep dua ediyorum..bukez hastaneden sevinç gözyaşlarıyla ayrılmamı nasip et diye.....az kaldı...pazartesi adetim geçmiş olmuyo ama doktorum erken yaptırmamı söyledi....4 gün erken yaptırıcam yani.....
rabbim gönlümüzdekini bize hayırlı kılar inş...
etçi)
asli_1981
apekmimek+
breshka
superisi33+
kızlarrrr sl nasılsınız epekım superım özledım sızlerı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?