raporlu 300 mü? raporsuz ne kadar kimbilir off yaa benim için eşimin bu kadar para verip sonuca ulaşamamız beni çok üzüyor aşılama içinde çok para harcadı
hayırlısı canım yaa ama progestron adetini geçiktirir ama hamile kalırsan bebeğin düşmesini engeller dedi doktorum banada geçen ay vermişti...
raporlu 300 mü? raporsuz ne kadar kimbilir off yaa benim için eşimin bu kadar para verip sonuca ulaşamamız beni çok üzüyor aşılama içinde çok para harcadı
valla cnm ilaclarıalırken sormuştuk raporsuz nekadar dıye 100 üzeri demıştı inşallah gerek kalmaz cnm
apekimmmmm
ne ediyon canım.....
naber canım heyecan varmı bakemmmmmmm
iftar hazırlığı yapıyorum canım sen ne yapıyorsun
aslında heycan var desem yalan olurrr...ama yarın olunca ne olur bilemem.....test günü yaklaştkça umudum kırılıyo aslında.....Allahıma hep dua ediyorum bukez dökeceğim gözyaşı sevinç gözyaşı olsun diye....o kağıt parçasında 3 haneli rakam görmek istiyorum artık...2de olabilir ama bi şey anlam ifade etmeyen 2 istemiyorum:=)))) böyle işte canım...
allah gönlümüzdekini bize hayırlı kılsın inş...
bende biraz temzilik yaptım yemek yapmıyıcam...dün ertelenmişti iftarı dışarda yapacaktım...bugünde bi problem çıkmazsa dışarıda yiyicez.....20 gündür her gün yemek yaptım...günlük yemek...bi yaptığımı bi daha yapmak istemiyorum ama aklımda yemek kalmadı...bikaç gün dışarda yeriz artık...sonra yine başlarım:)
ne var menünde bakim???
nergisim sen progestan kullanırken gögüslerinle alakalı bi şey yaşadın mı??acıma ağırma gibi.....benim ağrım yok ama ilk önce gögüs uçlarım acımaya başladı ama ne acıma dokunamıyodum...sonrada bütün gögsüm acımaya başladı....bu ilaç bu kadar etkiler mi acaba??
insanın aklındaki düşünce şu oluyo:" artık olsun yaaa" diye düşünüyorum. yeteri kadar bekledim diyorum sabırla inançla ama artık olsun diyorum. inşşalh hamilesindirbu mübarek ay hurmetine sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah.
aynen öyle canım...artık yoruldum hastaneden başın önük gözü yaşlı çıkmaktan....Allah sabrını veriyo....yoksa herhalde bu durumda olan herkes üşütürdü:) hep sabrediyorum dua ediyorum...ama inanıyorum bigün gelecek...rabbim gönderecek meleklerimizi....zamna sabır ve dua yapacak bi şey yok....
inş..canım rabbim şu oruçlu ağızlarımızla yaptığımız duaları kabul etsin....inş...senide çok bekletmez rabbim...büyün gönlümle istiyorum bunu...
bizler birbirimizin gerçek adını bilmiyoruz....yüzyüze hiç görüşmüyoruz....telefonla konuşmuyoruz...sadece sanal ortamda haberleşiyoruz ama....gönül yolumuz birr...tanımadığın birinide özleyebiliyomuşun...ben buraya giremediğim zamnlar üzülüyorum....burda paylaşımda bulunmak çok iyi geliyo bana....
bir sürü gönül arkadaşımuız oldu burda...onlardan en sevdiklerimden biride sensin....
ramazanda hergün özenle yemek hazırlamak gerekiyo gerçekten. benim kayınvalidem geldi ramazan başlamadan sahurumu iftarımı o hazırlıyo
bu gün mantı yaptı mercimek çorbası yapıyo şimdi daha ne yapacak bilmiyorum.
yok canım benim öyle bi sıkıntım olmadı göğüs ucu ağrısı yada göğüsün genel ağrısı gibi. biliyorsun hamilelikte prolaktin salgılanmaya başlıyo ve meme ucu ağrısı hassasiyeti oluyor. belkide gebeliktendir.
benim hiperprolaktinemim var. PRL yükselince meme ucu hassasiyeti ve ağrısı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?