- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
slm periii...benim gittiğim doktorun adı ufuk yılmaz.....2 tane daha erkek doktor var orda....hastanenin sitesine girersen diğerlerini de öğrenirsin...oraya mı gitmeyi düşünüyosun??
120 tl muayne ücreti alıyorlarmış sosyal güvencesi olanlardandamı aynı bizim burda komşu gidiyorda.
ufuk beyi bende sevdim..ilgili bi doktor...evet opr.dr.....ben ssklıyım 25 tl ücret aldılar....10 gün için 2 kere daha çağırdı o zamnda ücret ödemedik...eşin ssklıdır sende aynı ödersin...120 tl falan değil...ssk sı yoktur belki o kadının....
canım eşim memur emekli sandığı işte ayy bende gidiyim bari yarın rizeye gidecektik orayamı gitsek acaba vajinal ulturasyonlamı bakıyor nasıl randövü alınıyor
tamm işte aynı ücreti alırlar senden de....sen bilirsin rizede iyi trabzonda....her iki doktoruda doktorun önermiş sonuçta..yarın gidecektim diyosun ama adet oldun mu ki sen??adetin 2 ya da 3.günü gitsen daha iyi olur...yumurtalıkların durumunu daha iyi anlar doktor....evet vajinal bakıyo....
hastanenin sitesinden randevu alabilirsin çok kolay...ya da 0462 229 70 70 ara ordan da alabilirsin....
yok canım zaten ileçsız 2 ayda adet oluyorum diye gitmem lazım daha önce olmam için internetdense alırımda erkek doktora ben hiç muayne olmadım ya utanıyorum
iyi pazarlar sohbetiniz bol olsun hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrr..............:)
selam kizlar nasilsiniz aksam 10 bucukta ucuyorum turkiyeye dua edin hayirlisiyla gelelim insaallah
selam kizlar nasilsiniz aksam 10 bucukta ucuyorum turkiyeye dua edin hayirlisiyla gelelim insaallah
nergisim tavuk baget haşlama yaptın mı hiçç??benim bildiğim bi tarif var ama belki sen farklı yapıyosundur haniiii....terbiyelisi mi iyi olur yoksa terbiyesizi mi:)...
selam ecrin nasilsin kizcen nasil kizz hadi gözün aydin hayirlisiylá git gel kizcenle oo trde bayram edersin artik valla
senden cok ben seviniyom
sagol canim sen nasilsin nasil gidiyo hamilelik uslu duruyomu kuzular
selam apekimnasilsin ayy cok yorgunum bugün pazar vardi tabi ayda 1 oluyor burda
senin neyine gitmek sicakta bu halinle az daha yolda kaliyodum hemen bisey almadan geri döndüm
esim duysa tek izin vermior tansiyonum felan cikar diye
slm ecrin.....ohh ne güzel sonunda ailene de türkiyeye de kavuşucan...güle güle git..
evet canim oyle annemin hala haberi yok gece sahurda karsisinda gorcek insaallah
selam ecrin nasilsin kizcen nasil kizz hadi gözün aydin hayirlisiylá git gel kizcenle oo trde bayram edersin artik valla
senden cok ben seviniyom
selam apekimnasilsin ayy cok yorgunum bugün pazar vardi tabi ayda 1 oluyor burda
senin neyine gitmek sicakta bu halinle az daha yolda kaliyodum hemen bisey almadan geri döndüm
esim duysa tek izin vermior tansiyonum felan cikar diye
terbiyelisini seviyorum ben. tavuk bagetleri haşlamadan önce karabiber ve minicik bir soğanı rendeleyip sosluyorum 15-20 dk bekletiyorum . ondan sonra yapıyorum.
çoookkk severim ben baget haşlamayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?