Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

slm periii...benim gittiğim doktorun adı ufuk yılmaz.....2 tane daha erkek doktor var orda....hastanenin sitesine girersen diğerlerini de öğrenirsin...oraya mı gitmeyi düşünüyosun??

tama canım o işte opt.dr dimi çok iyi dedi doktorum birde rizede doğan bey var onuda söyledi

120 tl muayne ücreti alıyorlarmış sosyal güvencesi olanlardandamı aynı bizim burda komşu gidiyorda.

120 tl muayne ücreti alıyorlarmış sosyal güvencesi olanlardandamı aynı bizim burda komşu gidiyorda.

ufuk beyi bende sevdim..ilgili bi doktor...evet opr.dr.....ben ssklıyım 25 tl ücret aldılar....10 gün için 2 kere daha çağırdı o zamnda ücret ödemedik...eşin ssklıdır sende aynı ödersin...120 tl falan değil...ssk sı yoktur belki o kadının....

canım eşim memur emekli sandığı işte ayy bende gidiyim bari yarın rizeye gidecektik orayamı gitsek acaba vajinal ulturasyonlamı bakıyor nasıl randövü alınıyor

canım eşim memur emekli sandığı işte ayy bende gidiyim bari yarın rizeye gidecektik orayamı gitsek acaba vajinal ulturasyonlamı bakıyor nasıl randövü alınıyor

tamm işte aynı ücreti alırlar senden de....sen bilirsin rizede iyi trabzonda....her iki doktoruda doktorun önermiş sonuçta..yarın gidecektim diyosun ama adet oldun mu ki sen??adetin 2 ya da 3.günü gitsen daha iyi olur...yumurtalıkların durumunu daha iyi anlar doktor....evet vajinal bakıyo....

hastanenin sitesinden randevu alabilirsin çok kolay...ya da 0462 229 70 70 ara ordan da alabilirsin....

Son düzenleme:

yok canım zaten ileçsız 2 ayda adet oluyorum diye gitmem lazım daha önce olmam için internetdense alırımda erkek doktora ben hiç muayne olmadım ya utanıyorum

neyse ben yarın doktora gidiyorum ama benim doktorum söylediklerine değil bayan bir doktora gidiyorum bakalım olmazsa trabzona giderim

yok canım zaten ileçsız 2 ayda adet oluyorum diye gitmem lazım daha önce olmam için internetdense alırımda erkek doktora ben hiç muayne olmadım ya utanıyorum

tamm canım o zamn git tabiii.....bakarsın süpriz yaşarsın....olmadı şimdi git bi sorun var mı yok mu anlarsın....adet olunca tekrar gidersin...tedavine başlarsın...

bende çekiniyorum her defasında ama ne yapalım....benim doktorlarım hep erkek oldu...

Son düzenleme:
nergisim tavuk baget haşlama yaptın mı hiçç??benim bildiğim bi tarif var ama belki sen farklı yapıyosundur haniiii....terbiyelisi mi iyi olur yoksa terbiyesizi mi:) ...

Son düzenleme:
selam kizlar nasilsiniz aksam 10 bucukta ucuyorum turkiyeye dua edin hayirlisiyla gelelim insaallah

selam ecrin nasilsin kizcen nasil kizz hadi gözün aydin hayirlisiylá git gel kizcenle oo trde bayram edersin artik valla
senden cok ben seviniyom

selam apekim nasilsin ayy cok yorgunum bugün pazar vardi tabi ayda 1 oluyor burda
senin neyine gitmek sicakta bu halinle az daha yolda kaliyodum hemen bisey almadan geri döndüm
esim duysa tek izin vermior tansiyonum felan cikar diye

nergisim tavuk baget haşlama yaptın mı hiçç??benim bildiğim bi tarif var ama belki sen farklı yapıyosundur haniiii....terbiyelisi mi iyi olur yoksa terbiyesizi mi:) ...

terbiyelisini seviyorum ben. tavuk bagetleri haşlamadan önce karabiber ve minicik bir soğanı rendeleyip sosluyorum 15-20 dk bekletiyorum . ondan sonra yapıyorum.
çoookkk severim ben baget haşlamayı

slm arkadaşlar size bir sorum olacaktı fakültede tedavi oluyorum doktorum bana aşılama yapalım dedi aceba aşılamanın ilaçları ne kadar devletdestek cıkıyormu bilginiz varsa paylaşırmısınız birde bana aşıladan önce ve sonra tavsiye edeceğiniz birşey varmı teşekürler

slm ecrin.....ohh ne güzel sonunda ailene de türkiyeye de kavuşucan...güle güle git..

evet canim oyle annemin hala haberi yok gece sahurda karsisinda gorcek insaallah

evet canim oyle annemin hala haberi yok gece sahurda karsisinda gorcek insaallah

pek uslu durduklari söylenemz ama iyiler canim idare ediyoruz iste bizde saliya yeni eve gicicez
de ben hic bisey tplamadim daha ya yerimden kalkasim yok hic
annenin bi rahatsizligi felan yok demi yazik kadin düsüp bayilmasin bi kere bende öyle yapcaktimda annemde rahatsiz babamda cesaret edemedim

iyim canım sağol....eşin haklı sen o sıcakta o halinle çıkma yanlız...iyi etmişin geri dönmüşün...

terbiyelisini seviyorum ben. tavuk bagetleri haşlamadan önce karabiber ve minicik bir soğanı rendeleyip sosluyorum 15-20 dk bekletiyorum . ondan sonra yapıyorum.
çoookkk severim ben baget haşlamayı

bidahaki sefere senin dediğin gibi yaparım canım...şimdi pişirdim bile bende terbiyeli yaptım:) hadi bu akşam iftara gelin bana o zamn...maden seviyosun baget haşlamayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…