Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

Nee yapim tatlim korktum kendimden iste insallah sen yarin iyi haberler veriirsin bize
hic icinden bisey gecmiyomu kissben catlarim yarina kadar meraktan
sen ne güzel evi tasidin kurtuldun bende hic bisey yapmiyom mobilyalöar kaliyoda tabak canak elbisler felan toplancak yaa esim yapsin banane

en iyisini yapmışın geri dönmekle.....

inş..canım ama benim umudum yok aslında....her ay kötü haberlerle dönünce insan hep böyle olacak zannediyo...yarın öğlenden sonra anlarız artık....rabbim nasip etmiş mi etmemiş mi??

canım sana tavsiyem hergün ufak ufak toplan..ben 1 ay toplandım...yavaş yavaş yapınca çok sıkılmıyosun...sonra daha sıkışırsın...

seni anliyorum canim benimde senin gibiydi duygularim ama görüyosun simdi insallah RABBIM sanada olmayan herkesede nasip edecek
umudunu yitirme sen yinede aslinda sali evi yeni sahiplerine teslim edicez esyalarla biraktigimiz icin zaten gecen hafta birakmamaiz lazimdi ama
bizim yeni esyalar takilcakti firma saliyay geliriz diyince erteldik cok bisey yok aslinda ben üseniym

slm ecrin.....ohh ne güzel sonunda ailene de türkiyeye de kavuşucan...güle güle git..

kusura bakma canim cevap yazamadim benim kuzu uyandi o arada hayirli olsun gule gule oturun annem hasta ama biraz gelcemden supeleniyo sanki ama supede kaliyo esimin yengesi 20sinde gelcek demis ama ben gitmedim 20sinde oyuzden simdi soruyo habire sen nezaman gelcen diye bende 12sinde diyorum 12sinde esim gelcek bende onla gelcem dedim anneme

ne demek canim ne kusuru ask olsun prenses daha önemli tabiki ayy tatlim ya gülüyomu böyle dahada güzel
olmustur simdi bebis demi ne kadar sanslisin yaa annenide görcen kizinla ne güzel bi duygudur kimbilir
tesekkür ederim canim bi tasinalimda hayirlisiyla

evet canim gulmeye basladi cok guzel biduygu turkiyede atabilirsem yeni resimlerini aticam canim simdi gozune kiprik kacmis esim onu cikartmaya calisiyo bildigin biyontem varmi nasil cikar

evet canim gulmeye basladi cok guzel biduygu turkiyede atabilirsem yeni resimlerini aticam canim simdi gozune kiprik kacmis esim onu cikartmaya calisiyo bildigin biyontem varmi nasil cikar

Ayy canim kiyamam ya tülbentin varsa kenarini islat onla dene canim
yani bizde öyle yapiyolardi annemler felan

Ayy canim kiyamam ya tülbentin varsa kenarini islat onla dene canim
yani bizde öyle yapiyolardi annemler felan

var canim kapaliyim zaten simdi uyutmaya calisiyorum ablami aradim zarar verirsiniz goze ugrasmayim o kendinden cikar dedi bende korkuyom zaten bisey olur diye gorusuruz canim ben cikayim son hazirliklara bakayim kizi uyutup kendine besislere iyi bak banada dua et canim sag saglim varayim insaallah

Tmam canim ugrasma o zaman bosver
sen bak islerine insallah sag salim gider gelirsin bebisinle sende kendine cok iyi bak trde kizcene dikkat et
nazar boncuklari al hayirli yolculuklar canim :80::80::80:

iyi geceler topik...
cumadan beri giremedim.. misafirlerim vardı cuma..
ctesi de şileye gittik yeni geldik daha..haftasonu kaçamağı yaptık denize girdim...
topikte gelişme var mı bakimm geçmişe...

Selam kızlar biz yine tatildeyiz. Isparta, Antalya gezdik biraz. Şimdide annemlerin yanına memlekete geldik. Ptesi rahim filmi için gün alıcam. Bütün tahlil souçları ile birlikte doktora gitcez aşılama yapalım dedi.Hayırlısı bakalım.İlaçlar için rapor çıkarttırmak gerekiyormuş.
Apekmimek sen aşılama mı yaptrdın yoksa normal yollardanmı bi hamilelik beklentisi var.Yarın dananın kuyruğu kopacakmış.Güzel sonuçlarla gel inşallah.
Superisi senden naber kız gelişme var mı ?
Ecrin yoldasın şu anda sanırım. Uçak da ne büyük bir nimet.Bir kaç saatte ülkendesin inşallah. Bebişin resimlerini bekliyoruz :))

iyigeceler canım tabiki senide arıyor gözümüz ama yaz olunca geziyordur herkes diyoruzbebiş nasıl

evet ya geziyorum ya misafirim geliyor, ctesi de yazlığa gidicez yine bayramı orda geçircez..
bebişte beni tekmelemekle meşgul, büyüyo işte şükür, Allah isteyen herkese versin.
sen doktora gittin heralde ne dedi?

Son düzenleme:

selam canım iyi tatiller apek klomen kullandı sanırım bende yarın doktora gidecem geçen ay aşılama oldum ama tutmadı yeni taşındığımız şehirde doktor arayışındayım kislerim ilerlemesin diye baktırmaya gidecez sende aşılama yaptırıyormuşsun hayırlısı olsun canım inş. bebiş gelir

Son düzenleme:

hımm daha gitmemişsin yarın gidiyormuşsun, güzel haberlerle gel inş.

evet ya geziyorum ya misafirim geliyor, ctesi de yazlığa gidicez yine bayramı orda geçircez..
bebişte beni tekmelemekle meşgul, büyüyo işte şükür, Allah isteyen herkese versin.

aminn canım Allah kucağınıza almayıda nasip etsin inş.... ben doktora yarın gidecem canım eşim izin aldı rizeye gidecez bakalım ne dicek akıntım artı sanırım üşüttüm burda hafif sancılarımda var

aminn canım Allah kucağınıza almayıda nasip etsin inş.... ben doktora yarın gidecem canım eşim izin aldı rizeye gidecez bakalım ne dicek akıntım artı sanırım üşüttüm burda hafif sancılarımda var

Senin aşılamandan haberim vardı umutla beklemiştik.İnşallah en yakın zamanda hepimizin yüzü güler canım benim. Bu ay senin adetin geçtimi akıntım arttı demişsin de hayırlısı olsun inşallah. Beni bu ay tam 12 gün geçti adetim akıntım da çoktu yine hamileyim sandı malesef değilmişim.Herşeyin bir zamanı var herhalde bakalım bizim zamanımız ne zaman.Okuldn 2 arkadaşımın hamile haberlerini aldım 2 aylıkmış birlikte büyütcekler bebişlerini maşallah ne güzel .Alt komşum hamileymiş hiç istemiyordu ağlaya ağlaya gözleri şişmiş 3 aylardayız diye aldırmadık diyor.Ben de ahhh ahhh kimi bulamaz kimi bilemez dedim Darısı başımıza inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…