iyim canım sağol....eşin haklı sen o sıcakta o halinle çıkma yanlız...iyi etmişin geri dönmüşün...
bidahaki sefere senin dediğin gibi yaparım canım...şimdi pişirdim bile bende terbiyeli yaptım:) hadi bu akşam iftara gelin bana o zamn...maden seviyosun baget haşlamayı...
Nee yapim tatlim korktum kendimden iste insallah sen yarin iyi haberler veriirsin bize
hic icinden bisey gecmiyomu kissben catlarim yarina kadar meraktan
sen ne güzel evi tasidin kurtuldun bende hic bisey yapmiyom mobilyalöar kaliyoda tabak canak elbisler felan toplancak yaa esim yapsin banane
en iyisini yapmışın geri dönmekle.....
inş..canım ama benim umudum yok aslında....her ay kötü haberlerle dönünce insan hep böyle olacak zannediyo...yarın öğlenden sonra anlarız artık....rabbim nasip etmiş mi etmemiş mi??
canım sana tavsiyem hergün ufak ufak toplan..ben 1 ay toplandım...yavaş yavaş yapınca çok sıkılmıyosun...sonra daha sıkışırsın...
selam ecrin nasilsin kizcen nasil kizz hadi gözün aydin hayirlisiylá git gel kizcenle oo trde bayram edersin artik valla
senden cok ben seviniyom
selam apekimnasilsin ayy cok yorgunum bugün pazar vardi tabi ayda 1 oluyor burda
senin neyine gitmek sicakta bu halinle az daha yolda kaliyodum hemen bisey almadan geri döndüm
esim duysa tek izin vermior tansiyonum felan cikar diye
slm ecrin.....ohh ne güzel sonunda ailene de türkiyeye de kavuşucan...güle güle git..
pek uslu durduklari söylenemz ama iyiler canim idare ediyoruz iste bizde saliya yeni eve gicicez
de ben hic bisey tplamadim daha ya yerimden kalkasim yok hic
annenin bi rahatsizligi felan yok demi yazik kadin düsüp bayilmasin bi kere bende öyle yapcaktimda annemde rahatsiz babamda cesaret edemedim
kusura bakma canim cevap yazamadim benim kuzu uyandi o arada hayirli olsun gule gule oturun annem hasta ama biraz gelcemden supeleniyo sanki ama supede kaliyo esimin yengesi 20sinde gelcek demis ama ben gitmedim 20sinde oyuzden simdi soruyo habire sen nezaman gelcen diye bende 12sinde diyorum 12sinde esim gelcek bende onla gelcem dedim anneme
ne demek canim ne kusuru ask olsun prenses daha önemli tabikiayy tatlim ya gülüyomu böyle dahada güzel
olmustur simdi bebis demi ne kadar sanslisin yaa annenide görcen kizinla ne güzel bi duygudur kimbilir
tesekkür ederim canim bi tasinalimda hayirlisiyla
evet canim gulmeye basladi cok guzel biduygu turkiyede atabilirsem yeni resimlerini aticam canim simdi gozune kiprik kacmis esim onu cikartmaya calisiyo bildigin biyontem varmi nasil cikar
Ayy canim kiyamam ya tülbentin varsa kenarini islat onla dene canim
yani bizde öyle yapiyolardi annemler felan
var canim kapaliyim zaten simdi uyutmaya calisiyorum ablami aradim zarar verirsiniz goze ugrasmayim o kendinden cikar dedi bende korkuyom zaten bisey olur diye gorusuruz canim ben cikayim son hazirliklara bakayim kizi uyutup kendine besislere iyi bak banada dua et canim sag saglim varayim insaallah
topikte gelişme yok sanırımbeni de soran olmamış
iyigeceler canım tabiki senide arıyor gözümüz ama yaz olunca geziyordur herkes diyoruzbebiş nasıl
Selam kızlar biz yine tatildeyiz. Isparta, Antalya gezdik biraz. Şimdide annemlerin yanına memlekete geldik. Ptesi rahim filmi için gün alıcam. Bütün tahlil souçları ile birlikte doktora gitcez aşılama yapalım dedi.Hayırlısı bakalım.İlaçlar için rapor çıkarttırmak gerekiyormuş.
Apekmimek sen aşılama mı yaptrdın yoksa normal yollardanmı bi hamilelik beklentisi var.Yarın dananın kuyruğu kopacakmış.Güzel sonuçlarla gel inşallah.
Superisi senden naber kız gelişme var mı ?
Ecrin yoldasın şu anda sanırım. Uçak da ne büyük bir nimet.Bir kaç saatte ülkendesin inşallah. Bebişin resimlerini bekliyoruz :))
selam canım iyi tatiller apek klomen kullandı sanırım bende yarın doktora gidecem geçen ay aşılama oldum ama tutmadı yeni taşındığımız şehirde doktor arayışındayım kislerim ilerlemesin diye baktırmaya gidecez sende aşılama yaptırıyormuşsun hayırlısı olsun canım inş. bebiş gelir
evet ya geziyorum ya misafirim geliyor, ctesi de yazlığa gidicez yine bayramı orda geçircez..
bebişte beni tekmelemekle meşgul, büyüyo işte şükür, Allah isteyen herkese versin.
sen doktora gittin heralde ne dedi?
evet ya geziyorum ya misafirim geliyor, ctesi de yazlığa gidicez yine bayramı orda geçircez..
bebişte beni tekmelemekle meşgul, büyüyo işte şükür, Allah isteyen herkese versin.
sen doktora gittin heralde ne dedi?
selam canım iyi tatiller apek klomen kullandı sanırım bende yarın doktora gidecem geçen ay aşılama oldum ama tutmadı yeni taşındığımız şehirde doktor arayışındayım kislerim ilerlemesin diye baktırmaya gidecez sende aşılama yaptırıyormuşsun hayırlısı olsun canım inş. bebiş gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?