Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

aminn canım olmadımı olmuyor ama hiç umadığımız anda olacak buna inanıyorum akıntıyla belli olmuyor canım geçen aylarda pozitif olan idrar testlerim bile oldu ama hepsi yanılta biliyor kan değerim bile çıkmıştı doktor adet söktürü yazmadı 1 hafta sonra tekrar baktır dedi o zaman bişey çıkmadı kısmet artık

Hmmmm nasıl heveslenmişsindir idrar ve knda pozitif çıkınca benim hiçbirinde pozitif çıkmadı.Herhangi bir ilaç kullandıysan pozitif çıkması onlardan kaynaklanmış olabilir.Aşılama öncesi doktorun verdiği ilaçlarda hamile hormonları da varmış ya. Evet aynen dediin gbi hamile olan herkes hiç beklemediğim bir anda oldu diyor.Hayırlısı canım ben yatıyorum artık.Allah rahatlık versin tatlı rüyalar :)))))

sağol canım bende yemek hazılamaya başlıcam burda sahur erken oluyor hadi görüşürüz Allah rahatlık versin iyi uykular takma canım stres yapma sakın inş. aşılaman tutar.

merhaba kızlar nasılsınız?
bi kaç gündür giremedim herkesler iyimi?
beni soracak olursanız enfeksiyonum nüksetti yine dr gittim
usg baktı adet yakınmı dedi 3-4 güne olurum dedim
rahim duvarın kalın dedi bi tahlil ver dedi tabiki sonuç 0
c.tesi akşamından beri de leke şeklinde adet oldum...
ayy kızlar c.tesi çorba pişirdim aldım abimlere gittik
meğer tüpü açık bırakmışım eşim de izinliydi tüm gün uyudu ayy Allahım korudu yoksa adam zehirlenirdi.
ay aklıma geldikçe aklım çıkıyo

Allahım bu gördüğün son negatiftir inşallah... rabbim bu yolda kimseyi bekletmesin elini boş koymasın.
çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakan varmış.

Canım Allah korumuş bi şükür namazı ve sadaka vermek şart olmuş. Nergisinde dediği gibi bu gördüğümüz son negatifler olur inş.

sağol canım bende yemek hazılamaya başlıcam burda sahur erken oluyor hadi görüşürüz Allah rahatlık versin iyi uykular takma canım stres yapma sakın inş. aşılaman tutar.
Moral çoktan önemli değil mi haklısın.İnşallah canım hayırlısı bakalım.Sen tekrar aşılama deniycekmisin.
kızlar günaydınn 100 şeker testim iyi çıktı diyetten kurtuldum
Oh ohhh zaten var ya rejim yapınca insan daha çok kilo alıyo.Yemekler kıymete geçiyo. Toplam kaç kilo aldın sen.
Allahım bu gördüğün son negatiftir inşallah... rabbim bu yolda kimseyi bekletmesin elini boş koymasın.

Amin canım bu gördüğümüz son negatiftir inşallah.Sen kendin kullanıyordun klomeni çatlatma iğnesini falan sağlıkçıydın demi.Son durum ne sen de?

evet canım ben 2 ay kullandım klomen+çatlatma iğnesi. sonra kullanmadım. şimdilik tam bi korunma sayılmasada nadasa bıraktık kendimizi bayramdan sonra tam gaz devam

canım tam 8 kilooo

sağolun kızlar inş son negatiftir ..sizler nasılsınız?
güzel haberler gelişmeler var mı geçmişi okuyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…