- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
Senin aşılamandan haberim vardı umutla beklemiştik.İnşallah en yakın zamanda hepimizin yüzü güler canım benim. Bu ay senin adetin geçtimi akıntım arttı demişsin de hayırlısı olsun inşallah. Beni bu ay tam 12 gün geçti adetim akıntım da çoktu yine hamileyim sandı malesef değilmişim.Herşeyin bir zamanı var herhalde bakalım bizim zamanımız ne zaman.Okuldn 2 arkadaşımın hamile haberlerini aldım 2 aylıkmış birlikte büyütcekler bebişlerini maşallah ne güzel .Alt komşum hamileymiş hiç istemiyordu ağlaya ağlaya gözleri şişmiş 3 aylardayız diye aldırmadık diyor.Ben de ahhh ahhh kimi bulamaz kimi bilemez dedimDarısı başımıza inşallah canım
iyi geceler bende sohbetinize katılabirmiyim?
iyi geceler bende sohbetinize katılabirmiyim?
tabiki hoşgeldin..
selam hoşgeldin canım nasılsın sendemi bebiş istiyorsun
Selam arkadaşlar benide alın. Bende yaklaşık on dakika önce tek çizgi gördümbu ay çok ümitliydim oysa ki
aminn canım olmadımı olmuyor ama hiç umadığımız anda olacak buna inanıyorum akıntıyla belli olmuyor canım geçen aylarda pozitif olan idrar testlerim bile oldu ama hepsi yanılta biliyor kan değerim bile çıkmıştı doktor adet söktürü yazmadı 1 hafta sonra tekrar baktır dedi o zaman bişey çıkmadı kısmet artık
Hmmmm nasıl heveslenmişsindir idrar ve knda pozitif çıkınca benim hiçbirinde pozitif çıkmadı.Herhangi bir ilaç kullandıysan pozitif çıkması onlardan kaynaklanmış olabilir.Aşılama öncesi doktorun verdiği ilaçlarda hamile hormonları da varmış ya. Evet aynen dediin gbi hamile olan herkes hiç beklemediğim bir anda oldu diyor.Hayırlısı canım ben yatıyorum artık.Allah rahatlık versin tatlı rüyalar :)))))
yeni gelen arkadaşlar sohbet için gündüz topiğimize bekleriz..
merhaba kızlar nasılsınız?
bi kaç gündür giremedim herkesler iyimi?
beni soracak olursanız enfeksiyonum nüksetti yine dr gittim
usg baktı adet yakınmı dedi 3-4 güne olurum dedim
rahim duvarın kalın dedi bi tahlil ver dedi tabiki sonuç 0
c.tesi akşamından beri de leke şeklinde adet oldum...
ayy kızlar c.tesi çorba pişirdim aldım abimlere gittik
meğer tüpü açık bırakmışım eşim de izinliydi tüm gün uyudu ayy Allahım korudu yoksa adam zehirlenirdi.
ay aklıma geldikçe aklım çıkıyo
Canım Allah korumuş bi şükür namazı ve sadaka vermek şart olmuş. Nergisinde dediği gibi bu gördüğümüz son negatifler olur inş.merhaba kızlar nasılsınız?
bi kaç gündür giremedim herkesler iyimi?
beni soracak olursanız enfeksiyonum nüksetti yine dr gittim
usg baktı adet yakınmı dedi 3-4 güne olurum dedim
rahim duvarın kalın dedi bi tahlil ver dedi tabiki sonuç 0
c.tesi akşamından beri de leke şeklinde adet oldum...
ayy kızlar c.tesi çorba pişirdim aldım abimlere gittik
meğer tüpü açık bırakmışım eşim de izinliydi tüm gün uyudu ayy Allahım korudu yoksa adam zehirlenirdi.
ay aklıma geldikçe aklım çıkıyo
Moral çoktan önemli değil mi haklısın.İnşallah canım hayırlısı bakalım.Sen tekrar aşılama deniycekmisin.sağol canım bende yemek hazılamaya başlıcam burda sahur erken oluyor hadi görüşürüz Allah rahatlık versin iyi uykular takma canım stres yapma sakın inş. aşılaman tutar.
Oh ohhh zaten var ya rejim yapınca insan daha çok kilo alıyo.Yemekler kıymete geçiyo. Toplam kaç kilo aldın sen.kızlar günaydınn 100 şeker testim iyi çıktı diyetten kurtuldum
Allahım bu gördüğün son negatiftir inşallah... rabbim bu yolda kimseyi bekletmesin elini boş koymasın.
çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakan varmış.
Canım Allah korumuş bi şükür namazı ve sadaka vermek şart olmuş. Nergisinde dediği gibi bu gördüğümüz son negatifler olur inş.
Moral çoktan önemli değil mi haklısın.İnşallah canım hayırlısı bakalım.Sen tekrar aşılama deniycekmisin.
Oh ohhh zaten var ya rejim yapınca insan daha çok kilo alıyo.Yemekler kıymete geçiyo. Toplam kaç kilo aldın sen.
Amin canım bu gördüğümüz son negatiftir inşallah.Sen kendin kullanıyordun klomeni çatlatma iğnesini falan sağlıkçıydın demi.Son durum ne sen de?
Allahım bu gördüğün son negatiftir inşallah... rabbim bu yolda kimseyi bekletmesin elini boş koymasın.
çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakan varmış.
Canım Allah korumuş bi şükür namazı ve sadaka vermek şart olmuş. Nergisinde dediği gibi bu gördüğümüz son negatifler olur inş.
Moral çoktan önemli değil mi haklısın.İnşallah canım hayırlısı bakalım.Sen tekrar aşılama deniycekmisin.
Oh ohhh zaten var ya rejim yapınca insan daha çok kilo alıyo.Yemekler kıymete geçiyo. Toplam kaç kilo aldın sen.
Amin canım bu gördüğümüz son negatiftir inşallah.Sen kendin kullanıyordun klomeni çatlatma iğnesini falan sağlıkçıydın demi.Son durum ne sen de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?