İyi değilmi 8 kilo gayet iyi. Nergisinde dediği gibi göbüşü bebişle dolu olanlara kilo almak serbestcanım tam 8 kilooo
Canım ben hormon testleri yaptırdım rahim filmini de çekip dktora götürcem aşılama yapca dedi doktor.Öyle işte.Sen nasıl bir yol izliyceksin yol haritan nasıl :)))sağolun kızlar inş son negatiftir ..sizler nasılsınız?
güzel haberler gelişmeler var mı geçmişi okuyamadım
Aynen öyle
göbüşte bebek olana kilo almak serbest
Hahahaha hiç güleceğim yoktu nadasa bırakmak terimi cuk diye yerine oturmuş :)))) Hadi bakalım bayramdan sonra ilk hamile haberi kimden gelecek.Yrışma yapalım .evet canım ben 2 ay kullandım klomen+çatlatma iğnesi. sonra kullanmadım. şimdilik tam bi korunma sayılmasada nadasa bıraktık kendimizi bayramdan sonra tam gaz devam
selamlar kızlar...
sarıbeybi inş. gelecek ay pozitifi görürsün..
selam bebik;
sen kaç kilo aldın canım. prensesi beslemek için bol bol ye... sonrasında zaten peşinden koşmaktan verirsin
Gel apek gel gellllllllllll
merhaba kızlar.ben de bebk istiyorum.bu ay doktor tedaviye basladı.yumurta buyyutucu hap kullandım.19mm oluncada catlama ığnesi oldum.dun adet gunumdu.2*3 damla koyu kırmızı kan geldi.bu gün bişi yok.kasıklarımda garip bi ağrı var.dun oglen kan gelmeden once test yapmıstım evde negatif cıkmıstı.bu gun gelen giden yok ama ağrım var brz.ne dusunuceğimi bilemedm.sizce ben hamilemiyim.bana yardımcı olun lutfen.doktor persembe gunu gelin adet olsanızda olmasanız da dedi.ben persembeye kadar bekleyeyimmi????
apek test yapcaktı di mi
bugün müydü?
inş güzel sonuçlar alır
cnm bu ılaclar adette gecıkme olabılıyo ama hamıleysen yerlesme kanamasıda olabılıyo b ende oyle olmustu az kan geldı sonra bısı yok hamıle oldumu ogrendım ama dedıgım gıbı gecıkmede yapıyo bekle inşallah haişsindir
ay ne guzel hamissin.ins bnde hamileymdır. doktor dedğin gibi beklememi istedi. persembeye kadar bekleyeym bakalım.nolcak.adetlerşm duzenlydı.27.gun tak die gelirdiçhatta cok ağrım olur midem bulanır hep kusardım.ama bunda sadece kasık ağrım var.off umutlanmak istemiyorum.yerlesme kanaması adet gunundemi olur peki? ben burdan okudugumda sankı 1*hafta oncesinde falan die biliyodum...
Dün kan verecekti ama...
iki gündür hiç gelmedi
iyi değilmi 8 kilo gayet iyi. Nergisinde dediği gibi göbüşü bebişle dolu olanlara kilo almak serbest
canım ben hormon testleri yaptırdım rahim filmini de çekip dktora götürcem aşılama yapca dedi doktor.öyle işte.sen nasıl bir yol izliyceksin yol haritan nasıl :)))
aynen öyle
hahahaha hiç güleceğim yoktu nadasa bırakmak terimi cuk diye yerine oturmuş :)))) hadi bakalım bayramdan sonra ilk hamile haberi kimden gelecek.yrışma yapalım .
selamlar kızlar...
Sarıbeybi inş. Gelecek ay pozitifi görürsün..
hmm:26:
hayırlısı olsun yaa
naber nergis
Ne olsun yaa örtmenim:90: ramazanlık işte... çalışmalar kesatramazandan sonra çalışmalar yeniden hız kazanacak
tayin işimiz şimdilik olmadı daha doğrusu gitmek istediğimiz yer kadro açmamış bizde dilekçe vermedik 3 ay daha bekleyecez yeni tayin dönemi için
kendime en süperinden bi doktor bulmak istiyorum artık...burda yokta tayin olursa Adanadan edinecektim gıpgıcır bi doktor ama artık yeni yıla kadar bebek ya da tayin olmazsa çevre illerden bakacam cici doktor
bendeki haberler böyle tatlım sende ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?