Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

anladım cnm.şu an adetliyim zaten ama 3 gündür leke şeklindeydi bugün söküldü.
sen iğne kullandınmı hiç?
bi de iğneye kaçıncı gün başlanır ki
doktorum adet ol gel dedi?

yok canım iğne kullanmadım....bence yarın git doktora....iğnelere geçin...arkadaşıma doktoru adetin 3.günü başlatmıştı iğneleri....sende başlarsın...sonrada inş..güzel haberlerini alırız....bide olası gebeliğe karşı progestan yazdır...kendiside verir herhalde..baştan önlem alınsın yani...yeni doktorum bana öyle yaptı...folikasite de başla canım..

apekım inan gözyaşlarımı tutamadım çok sevindim rabbım tamamına erdırsın çok duygulandım yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirabbım tez zamanda superıme dıger arkadaslarada nasıp etsın sakın kalkma ıs güç yok bebısını buyut

sağol aslım benim....amin canım inş....karnımda büyüdüğünüde görürüm....yatıyorum zaten...işleri kardeşime devrettim...amin inş..benim gibi bekleyenlerde benim gibi güzel haberler alır... ama ağlamak yok bebişin üzülür sonra...

mutluluk gözyaşları şekerimmmmm yavrumu ögrendigim günde böyle olmuştum ayyyyyyyy koca göbüş olursun bol bol kılolar alırsın inşallahhh

apekım şimdi bebişimiz 4 haftalıkmı oluyo

mutluluk gözyaşları şekerimmmmm yavrumu ögrendigim günde böyle olmuştum ayyyyyyyy koca göbüş olursun bol bol kılolar alırsın inşallahhh

ya ben şuanda o kadar şaşkınım ki ne hissettiğimi bilmiyorum...daha eşimle konuşmadık bu konuda bile....ben ameliyata girmeyi beklerken bunlar oldu çok şükür...şimdi bekleyeceğim değerlerin güzel yükselmesini....

süperisi ne yaptı acaba oda gideceltı dımı doktora
canım internet sınırlı olunca kotam dolmuş açılmadı bende doktora gittim rahim filmi çekilecek smear testi yaptı ve yarın gidecem gebelik yoksa rahim filmi için bayramdan sonraya gün alacam önceden bunlara bakalım sorun varsa boşvere iliç kullanmış oluruz dedi doğruda bence ama ben korkuyorum rahim filminden inş. canım fazla yanmaz........
şuanlık bilmiyorum canım...adetim 2 gün sonra ..ben 2 gün önce öğrendim normal gebe olduğumu....adet günü bi daha gidicem doktora testi tekrarlamak için belki o zamn bi şey söylerler...

apek hamilemisin oyy maşallah Allah tamamını erdirsin inş....

günaydınn.....sabah 5ten beri uyanığım....uyumak istiyorum ama nerde...dün çok uyudum ondan herhalde...canım sıkıldı yatakta dön dön bende bi bakiyim topiğe dedim...ağrılarım halen devam ediyo....yüzüstü yatınca kistler azıyo diğr türlüde ben rahat yatamıyorum....şu kistler bi kaybolup gitse tekrar patlarsa o ağrıyı nasıl çekerim tekrar.....

ewet canım şimdilik öyle gözüküyo...yarında test yaptırıcam bakalım değerim katlaanmış mı.....sağol canım benim A llah sanada nasip etsin canım...

canım o kistler yok olsa keşke bıktım artık kistden filan ne hale getirdiler beni ve benim gibi bir çok kadın uğraşıyor bazen evlenmekden acele ettiğimi düşünüyorum evlenmeden önce bu kadar sorunum olduğunu bilmeden yaşıyordum şimdi her doktora gidişimde başka bişeyle karşılaşıyorum.

sana da günaydın canım gecmıs olsun üzüldum

Anowwwwww neler yaşamışın canım benim biz seni beklerken... en güzeli de tüm bu sıkıntılara rağmen şu an hamiş olman Tebrik ederim canım rabbim tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…