Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

canım bende kist yoktu şimdi çıktı canıma okuyolar ama....o kistelrin evllikle alakası yokki canım...ağrın olunca gitmeyecekmiyidin hastaneye...Rabbim sabrın sonunu güzel ödüllendiriyo....Allahın izniyile senide ödüllendirecek...

sana da günaydın canım gecmıs olsun üzüldum

günayydııınnnnn...sağol canım...sen nasılsın..

Anowwwwww neler yaşamışın canım benim biz seni beklerken... en güzeli de tüm bu sıkıntılara rağmen şu an hamiş olman Tebrik ederim canım rabbim tamamına erdirsin

sağol canım benimm.....çok teşekkür ederim.....Rabbim sanada yaşatsın tez zamanda inş....çok zor günler atlattım ama şükür evimdeyim...ağrılarım var ama çok dinlememeye çalışıyorum...Allah razı olsun canım...

günaydınnn SELİNA sen bugün hastaneye doğum için yatmayacakmıyıdın canım..

Apekkk harika vallaha kız sevinçten ağladım bile. Çok sevindirdin bizi Allah da seni sevindirsin inşallah. İnş. herşey yolunda gider canım. Oleyyyyyyy

Apekkk harika vallaha kız sevinçten ağladım bile. Çok sevindirdin bizi Allah da seni sevindirsin inşallah. İnş. herşey yolunda gider canım. Oleyyyyyyy

koracak bısı yok cnm hafıf gecıyo rahat ol

apek yüzüstü yatmak ne demek gebesın suansol tarafa yatacakcın bebıs rahat yerlessın

sen nasılsın periiiiii
selam canım iyiyim çok şükür sen nasılsın......

apek yüzüstü yatmak ne demek gebesın suansol tarafa yatacakcın bebıs rahat yerlessın

ayy inş. netten bakmıştım daha önce çok ağrılı geçirenler varmış su mu enjekte ediyorlar bilgin varmı?

canım benim çok sağol....kıyamam ağlama...Rabbim tez zamanda sizide sevindirsin canım....inş..yarınki değerimde güzel çıkar...daha tam sevinemiyorum...çok şaşkınım halen....tepkilerim çok normal..sanki 2 senedir bu anı ben beklememişim...dış gebelik denilince çok üzülmüştüm ve son ana kadar ameliyata gireceğimi zannediyodum..doktor her şey yolunda deyince hiç tepki vermedim....bi tuhafın anlayacağın...hayırlısı..

canım sağıma soluma yattıım mı kistler çok rahatsız ediyo....bende sırüstü yatmaya gayret ediyorum ama alışmam baya zamn alacak gibi...zor uyuyorum o şekilde..

Bol bol dua et ve şükret. Herkesin bi zamanı var bekliyoruz seninki gelmiş işte bu anmış :))maşallah.Bi fakiri sevindirirsiniz artık.İnş herşey yolunda gidecek mutluluğun tadını çıkar :))))))))
Darısı bizim başımıza inş.

hep dua ediyorum hep şükrediyorum canım...evet zamanı gelmiş..sizinkilerde gelecek inş....kızlar oruçlu ağızlarınızla bolca dua edin...dua ederken peygamber efendimizin hatrını ortaya koyarak Allahtan isteyin...darısı tüm bekleyenlerin başına...

bu seneki zekatımızın tamamını afrikaya göndereceğiz 1.500 lira...ama memlekete gidincede verilecek kişiler bulursam onlarda ayrıolarak veririm tabiii...

Arkadaşım hem şaşkınlık hemde hüzünle okuyordum ki yaşadıklarını bi anda ŞOKKKKK sen ameliyata gitcem diye düşün bebek gelsin MAŞALLAHHHH MAŞALLAHHH
Bak sen evde taşırım,bebekte yaparım dedin ve yaptın arkadaşım herşeyin hayırlısını diliyorum. senin için neyse güzel olan umarım onları yaşarsın.Hayırlı uğurlu mutlu olun ailecek inşallahhhhh

canım elden kime verildiğini bilmek lazımış vekalet vermeden gönderince sadece yardım oluyormuş zekat olmuyormuş hepsini 1 kişiye vermen lazımki işi görülsün bende gönderecektim ama olmadı sizde iyi bir hocaya danışın bence.

selam canım iyiyim çok şükür sen nasılsın......

ayy inş. netten bakmıştım daha önce çok ağrılı geçirenler varmış su mu enjekte ediyorlar bilgin varmı?
evt nette oyle yazıyo bende stres yapmıştım ama gereksızmıs çok kısa bır işlem zaten

bızde zekatı afrıkaya gonderdık zekatını bolme memlekettekılere baska ver

sağol canım arkadaşım benimm.....darısı en kısa sürede başına inşşşşş....evet canım son ana kadar bende öyle düşünüyodum ki rabbim mucizesini gönderdi...hasta yatağımda gizli gizli az ağlamadım...ağrılarda cabası zaten....çok umutsuzdum ilk gittiğim doktor çok emindi dış gebelik olduğundan...iyiki başka hastaneye gittik...

daha tam sevinemiyorum yarın tekrar bi test yapılcak bakalım değerim katlanmış mı....yarın adet günüm bide:)

canım sorduk olur dediler....tamamını afrikaya göndereceğim zaten bölmeyeceğim zatenn...türkiyede afrikadaki kadar ekmeğe muhtaç yok bence...açlıktan ölüyolar yaa ne acııııı...biz ise bi yediğimizi diğer gün yemek istemiyoruz...

evt nette oyle yazıyo bende stres yapmıştım ama gereksızmıs çok kısa bır işlem zaten

bızde zekatı afrıkaya gonderdık zekatını bolme memlekettekılere baska ver

canım bölmeyeceğim zekatın tamamını göndereceğim...memlekettekilere ayrı vericem..

inşallah katlanacak canım ama seni ameliyat etmek isteyen doktorda manavdanmı almış diplomayı ufuk beyemi gittiniz daha sonra ? benimle aynı günmüydü adet gününcanım uzanınca alt karnında farklılık hissediyormusun?

evet canım bir gün yediğimizi diğer gün yemek istemiyorum ama sen gönderince onu tek bir kişiye vermicekler ki 200 tllik erzak kutusu gibi bişey yapıp verecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…