canım o kistler yok olsa keşke bıktım artık kistden filan ne hale getirdiler beni ve benim gibi bir çok kadın uğraşıyor bazen evlenmekden acele ettiğimi düşünüyorum evlenmeden önce bu kadar sorunum olduğunu bilmeden yaşıyordum şimdi her doktora gidişimde başka bişeyle karşılaşıyorum.
sana da günaydın canım gecmıs olsun üzüldum
Anowwwwww neler yaşamışın canım benim biz seni beklerken... en güzeli de tüm bu sıkıntılara rağmen şu an hamiş olmanTebrik ederim canım rabbim tamamına erdirsin
slm herkese....anca cevap yazabiliyorum size 4 gündür hastanedeyim çünkü...pazartesi test yaptıracaktım ama pazar günü sol kasığın çok kötü ağrı yaptı gece 1de hastaneye gittik....kan tahliline bakamadılar o saatte idrarda gebelik testi yapıldı...ağrımı kesmek için iğne yapmak istemediler...
idrarda bi şey çıkmadı adetime daha 5 gün vardı çünkü....sonra beni yatırdılar serum taktılar....ağrılarım artınca kadın doğumcuyu evinden çağırdılar...beni hemen ultrasona aldı......ve bana dedi ki büyük ihtimal dış gebelik oluşmuş dedi.....şok oldum dondum kaldım...ve seni sabah 8de ameliyata alıcam dedi.....o gece ağrıdan kıvranarak sabah ettimm....
eşim doktoru hiç sevmedi beneşimi trabzona götürücem dedi...izin vermiyorum dedi bozuldu...bide sabah 8 yerine 11de geldi yanıma onda kızdı eşim...zar zor çıkış aldık ve trabzona gittikkk...
benim doktorum ordaydı zaten....o hemen kan tahlili istedi....sonrada ultrasona aldı....2 tane kocaman kistim olmuş ve batlamış kistlerden bazıları ağrı yapan odur dedi...bizde derin bi nefes aldık.....
sonra seni yatırıcam izlemeye alıcam dedi....bi şey söylemek için erken ama gebe olabilirsin dedi...ama dış gebelikte olabilir dedi...ve kan tahlili sonucu geldiii...sonuç 74 çıktı....2 gün sonra tekrarlayacağız tasti dedi ve bu sabah yapılan testte sonuç 141 çıktı....evet normal gebesin dedi....
sonucun böyle katlanması lazım dedi.....adetime 2 gün var daha.....bakalım adet günü kan değerim kaç çıkıcak....
o kadar şaşkınım ki daha sevinemedik bile...ameliyata gireceğimi düşünüyoduk yatakta eşime göstermeden ağladım ama Rabbime şükürler olsun ki ameliyat masasına beni yatırmadı....çok dua etim ağlayarak 3 gün öldüm öldüm dirildim çünkü bayburttaki doktor kesin konuştu dış gebelik diye kisti zannetti herhalde....
yani kalkıp trabzona gitmesem doktor beni ameliyata alacaktı boşuna....
3 ay boyunca sürekli yatacaksın dedi doktor.....kistlerin seni zorlayacak dedi...gerçektende çok ağrı yapıyooo...kıvranıyorum.....ilaçlar verdi....kollarım delik deşik o kadar çok kan alıp serum taktılarki yarım kilodan fazla kan almışlardır....
sözün kısası şimdilik gebeyim herhalde......şükürler olsun....daha tam sevinemiyorum hüsrana uğramak istemiyorum...ne olacağı belli olmaz çünkü.....
Allahım isteyen herkese nasip eder inş....
slm herkese....anca cevap yazabiliyorum size 4 gündür hastanedeyim çünkü...pazartesi test yaptıracaktım ama pazar günü sol kasığın çok kötü ağrı yaptı gece 1de hastaneye gittik....kan tahliline bakamadılar o saatte idrarda gebelik testi yapıldı...ağrımı kesmek için iğne yapmak istemediler...
idrarda bi şey çıkmadı adetime daha 5 gün vardı çünkü....sonra beni yatırdılar serum taktılar....ağrılarım artınca kadın doğumcuyu evinden çağırdılar...beni hemen ultrasona aldı......ve bana dedi ki büyük ihtimal dış gebelik oluşmuş dedi.....şok oldum dondum kaldım...ve seni sabah 8de ameliyata alıcam dedi.....o gece ağrıdan kıvranarak sabah ettimm....
eşim doktoru hiç sevmedi beneşimi trabzona götürücem dedi...izin vermiyorum dedi bozuldu...bide sabah 8 yerine 11de geldi yanıma onda kızdı eşim...zar zor çıkış aldık ve trabzona gittikkk...
benim doktorum ordaydı zaten....o hemen kan tahlili istedi....sonrada ultrasona aldı....2 tane kocaman kistim olmuş ve batlamış kistlerden bazıları ağrı yapan odur dedi...bizde derin bi nefes aldık.....
sonra seni yatırıcam izlemeye alıcam dedi....bi şey söylemek için erken ama gebe olabilirsin dedi...ama dış gebelikte olabilir dedi...ve kan tahlili sonucu geldiii...sonuç 74 çıktı....2 gün sonra tekrarlayacağız tasti dedi ve bu sabah yapılan testte sonuç 141 çıktı....evet normal gebesin dedi....
sonucun böyle katlanması lazım dedi.....adetime 2 gün var daha.....bakalım adet günü kan değerim kaç çıkıcak....
o kadar şaşkınım ki daha sevinemedik bile...ameliyata gireceğimi düşünüyoduk yatakta eşime göstermeden ağladım ama Rabbime şükürler olsun ki ameliyat masasına beni yatırmadı....çok dua etim ağlayarak 3 gün öldüm öldüm dirildim çünkü bayburttaki doktor kesin konuştu dış gebelik diye kisti zannetti herhalde....
3 ay boyunca sürekli yatacaksın dedi doktor.....kistlerin seni zorlayacak dedi...gerçektende çok ağrı yapıyooo...kıvranıyorum.....ilaçlar verdi....kollarım delik deşik o kadar çok kan alıp serum taktılarki yarım kilodan fazla kan almışlardır....
sözün kısası şimdilik gebeyim herhalde......şükürler olsun....daha tam sevinemiyorum hüsrana uğramak istemiyorum...ne olacağı belli olmaz çünkü.....
koracak bısı yok cnm hafıf gecıyo rahat olcanım internet sınırlı olunca kotam dolmuş açılmadı bende doktora gittim rahim filmi çekilecek smear testi yaptı ve yarın gidecem gebelik yoksa rahim filmi için bayramdan sonraya gün alacam önceden bunlara bakalım sorun varsa boşvere iliç kullanmış oluruz dedi doğruda bence ama ben korkuyorum rahim filminden inş. canım fazla yanmaz........
apek hamilemisin oyy maşallah Allah tamamını erdirsin inş....
günaydınn.....sabah 5ten beri uyanığım....uyumak istiyorum ama nerde...dün çok uyudum ondan herhalde...canım sıkıldı yatakta dön dön bende bi bakiyim topiğe dedim...ağrılarım halen devam ediyo....yüzüstü yatınca kistler azıyo diğr türlüde ben rahat yatamıyorum....şu kistler bi kaybolup gitse tekrar patlarsa o ağrıyı nasıl çekerim tekrar.....
selam canım iyiyim çok şükür sen nasılsın......sen nasılsın periiiiii
koracak bısı yok cnm hafıf gecıyo rahat ol
apek yüzüstü yatmak ne demek gebesın suansol tarafa yatacakcın bebıs rahat yerlessın
Apekkk harika vallaha kız sevinçten ağladım bile. Çok sevindirdin bizi Allah da seni sevindirsin inşallah. İnş. herşey yolunda gider canım. Oleyyyyyyy
koracak bısı yok cnm hafıf gecıyo rahat ol
apek yüzüstü yatmak ne demek gebesın suansol tarafa yatacakcın bebıs rahat yerlessın
canım benim çok sağol....kıyamam ağlama...Rabbim tez zamanda sizide sevindirsin canım....inş..yarınki değerimde güzel çıkar...daha tam sevinemiyorum...çok şaşkınım halen....tepkilerim çok normal..sanki 2 senedir bu anı ben beklememişim...dış gebelik denilince çok üzülmüştüm ve son ana kadar ameliyata gireceğimi zannediyodum..doktor her şey yolunda deyince hiç tepki vermedim....bi tuhafın anlayacağın...hayırlısı..
Bol bol dua et ve şükret. Herkesin bi zamanı var bekliyoruz seninki gelmiş işte bu anmış :))maşallah.Bi fakiri sevindirirsiniz artık.İnş herşey yolunda gidecek mutluluğun tadını çıkar :))))))))
Darısı bizim başımıza inş.
hep dua ediyorum hep şükrediyorum canım...evet zamanı gelmiş..sizinkilerde gelecek inş....kızlar oruçlu ağızlarınızla bolca dua edin...dua ederken peygamber efendimizin hatrını ortaya koyarak Allahtan isteyin...darısı tüm bekleyenlerin başına...
bu seneki zekatımızın tamamını afrikaya göndereceğiz 1.500 lira...ama memlekete gidincede verilecek kişiler bulursam onlarda ayrıolarak veririm tabiii...
evt nette oyle yazıyo bende stres yapmıştım ama gereksızmıs çok kısa bır işlem zatenselam canım iyiyim çok şükür sen nasılsın......
ayy inş. netten bakmıştım daha önce çok ağrılı geçirenler varmış su mu enjekte ediyorlar bilgin varmı?
hep dua ediyorum hep şükrediyorum canım...evet zamanı gelmiş..sizinkilerde gelecek inş....kızlar oruçlu ağızlarınızla bolca dua edin...dua ederken peygamber efendimizin hatrını ortaya koyarak Allahtan isteyin...darısı tüm bekleyenlerin başına...
bu seneki zekatımızın tamamını afrikaya göndereceğiz 1.500 lira...ama memlekete gidincede verilecek kişiler bulursam onlarda ayrıolarak veririm tabiii...
Arkadaşım hem şaşkınlık hemde hüzünle okuyordum ki yaşadıklarını bi anda ŞOKKKKK sen ameliyata gitcem diye düşün bebek gelsin MAŞALLAHHHH MAŞALLAHHH
Bak sen evde taşırım,bebekte yaparım dedin ve yaptın arkadaşım herşeyin hayırlısını diliyorum. senin için neyse güzel olan umarım onları yaşarsın.Hayırlı uğurlu mutlu olun ailecek inşallahhhhh
canım elden kime verildiğini bilmek lazımış vekalet vermeden gönderince sadece yardım oluyormuş zekat olmuyormuş hepsini 1 kişiye vermen lazımki işi görülsün bende gönderecektim ama olmadı sizde iyi bir hocaya danışın bence.
evt nette oyle yazıyo bende stres yapmıştım ama gereksızmıs çok kısa bır işlem zaten
bızde zekatı afrıkaya gonderdık zekatını bolme memlekettekılere baska ver
sağol canım arkadaşım benimm.....darısı en kısa sürede başına inşşşşş....evet canım son ana kadar bende öyle düşünüyodum ki rabbim mucizesini gönderdi...hasta yatağımda gizli gizli az ağlamadım...ağrılarda cabası zaten....çok umutsuzdum ilk gittiğim doktor çok emindi dış gebelik olduğundan...iyiki başka hastaneye gittik...
daha tam sevinemiyorum yarın tekrar bi test yapılcak bakalım değerim katlanmış mı....yarın adet günüm bide:)
sağol canım arkadaşım benimm.....darısı en kısa sürede başına inşşşşş....evet canım son ana kadar bende öyle düşünüyodum ki rabbim mucizesini gönderdi...hasta yatağımda gizli gizli az ağlamadım...ağrılarda cabası zaten....çok umutsuzdum ilk gittiğim doktor çok emindi dış gebelik olduğundan...iyiki başka hastaneye gittik...
daha tam sevinemiyorum yarın tekrar bi test yapılcak bakalım değerim katlanmış mı....yarın adet günüm bide:)
canım sorduk olur dediler....tamamını afrikaya göndereceğim zaten bölmeyeceğim zatenn...türkiyede afrikadaki kadar ekmeğe muhtaç yok bence...açlıktan ölüyolar yaa ne acııııı...biz ise bi yediğimizi diğer gün yemek istemiyoruz...
canım bölmeyeceğim zekatın tamamını göndereceğim...memlekettekilere ayrı vericem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?