hep dua ediyorum hep şükrediyorum canım...evet zamanı gelmiş..sizinkilerde gelecek inş....kızlar oruçlu ağızlarınızla bolca dua edin...dua ederken peygamber efendimizin hatrını ortaya koyarak Allahtan isteyin...darısı tüm bekleyenlerin başına...
bu seneki zekatımızın tamamını afrikaya göndereceğiz 1.500 lira...ama memlekete gidincede verilecek kişiler bulursam onlarda ayrıolarak veririm tabiii...
aslı bebiş nasıl birde bu rahim filmi işe yaradımı sende?
Günaydın Aslı günaydın kızlarrrr
Superisii bende bugün saat 2.30 da rahim filmi çektircem. Bakalım nasıl olacak sana yazarım.
inşallah katlanacak canım ama seni ameliyat etmek isteyen doktorda manavdanmı almış diplomayı ufuk beyemi gittiniz daha sonra ? benimle aynı günmüydü adet gününcanım uzanınca alt karnında farklılık hissediyormusun?
evet canım bir gün yediğimizi diğer gün yemek istemiyorum ama sen gönderince onu tek bir kişiye vermicekler ki 200 tllik erzak kutusu gibi bişey yapıp verecekler
Allah kabul etsin inşallah canım :))
Canım işe yaradı mı demişsin de rahim filmi tedavi değil ki.Rahmin içini tüplerin tıkanık olup olmadığını gösteren bir film,resim. Ama rahmin içine sıvı verildiğinden ve tüplere kadar aletler ulaştığından temizleniyor herhaldeki rahim filminden sonra hamile kalanlar varmış :)) Rabbimin takdiri her an herşey olabilir herşey sebep olabilir. Kısmet.
canım üzülme bendede birara olmuştu rahim temizleniyor bazen et parçası gibi atıyor kendini biriken şeyler ve sonra adet oluyorsun inş. bişey yoktur canım.slm
geçen hafta dr gittim 16-8-2011 enfeksiyon için usg baktı adetin ne zaman dedi.
20-21 de olması lazım dedim.rahim duvarın çok kalın ama o kadar kısa sürede adet olamazsın dedi.
beta hcg istedi yaptım geldim bebek yok dedi. antibiyotik ve fitiller verdi.
ayın 21 de lekelenmem başladı ama kan değil kahverengi leke dün ise öğleden sonra inanılmaz sancı
ve kanamam başladı eşimi aradım aldı beni eve gittik.eşim oruç diye kıyamadım dr gidelimmi dedi yok biraz dinleneyim dedim.
bi çorba yaptı içtim ağrı kesici attım
ağlaya ağlaya kıvrandım.iftar vakti uyumuşum eşim uyandırdı iyimisin falan diye.
lavaboya gittim ki afedersiniz pedimin üstünde kocaman et parçası şok oldum
hemen eşime seslendim gösterdim o da çok şaşırdı.sancım biraz azalmıştı ama kanama devam ediyodu
aradan 3-4 saat geçti bi parça daha düştü...
sabah dr gittim adam bana soruyo gebe mi kaldın acaba diyo
dedim hocam geçen hafta yok dediniz bi daha bakalım dedi.
sanırım dr de hastanenin labratuarına güvenmiyo çünkü geçen aylarda ploraktinime bakıldı 33
aynı gün özelden de yap getir dedi yaptım 15 çıktı
acaba diyorum bebek vardı da gitti mi moralim çok berbat kızlar
sonucumu öğleden sonra alıcam bu 2. defa oluyo sizce ne olabilir ki?
Canım aynısı bana da oldu. Bende kan testi yaptırmıştım adetim geçince ama gebe değildim. Sonra acayip sancı oldu ve hemen sonra pıt diye sert tavuk ciğeri gibi bişey düştü.Ondan sonra sancım kesildi kanama devam etti. O herkesde oluyor. Merak etme düşük yapmamışsındır ya rahmin içi dökülüyor ya her adette ondandır.Eğer bende kan testi yaptırmasaydım kesin düşük yaptım sanardım.slm
20-21 de olması lazım dedim.rahim duvarın çok kalın ama o kadar kısa sürede adet olamazsın dedi.
ayın 21 de lekelenmem başladı ama kan değil kahverengi leke dün ise öğleden sonra inanılmaz sancı
ve kanamam başladı eşimi aradım aldı beni eve gittik.eşim oruç diye kıyamadım dr gidelimmi dedi yok biraz dinleneyim dedim.
ağlaya ağlaya kıvrandım.iftar vakti uyumuşum eşim uyandırdı iyimisin falan diye.
hemen eşime seslendim gösterdim o da çok şaşırdı.sancım biraz azalmıştı ama kanama devam ediyodu
sanırım dr de hastanenin labratuarına güvenmiyo çünkü geçen aylarda ploraktinime bakıldı 33
tamam canım unutma beni yaz bende randövü alacam sen devlet hastanesindemi çektireceksin bende araştırma hastanesinde çektirecem ücret alıyolarmı bilgim yok ama istanbulda doktorum 400 e yakın ücret alıyorlar özelde yapılıyor demişti..
canım o işlemden sonra mukus filan tıkanıklığı açılıyormuş ve 6 ay içerisinde hamile kalma şansın daha fazla oluyormuş onu demek istedim...
slm
Hıhı anladım canım şans kısmet bazen öyle olabiliyormuşAğrısız acısız olsun inş bakalım 1 saat öncesinde ağrı kesici içerseniz iyi olur yazıyordu nette okumuştum bende öyle yapcam.Ama abarttıkları kadar çok ağrı olacağını sanmıyorum.
Hıhı anladım canım şans kısmet bazen öyle olabiliyormuşAğrısız acısız olsun inş bakalım 1 saat öncesinde ağrı kesici içerseniz iyi olur yazıyordu nette okumuştum bende öyle yapcam.Ama abarttıkları kadar çok ağrı olacağını sanmıyorum.
kızlar hsg çekiminde korkulacak bi durum yok....önceden ağrı kesici iğne yapıyolar....rahmi tutarken çok az canın acıyo...bide ilacı verirlerken azda o zan acıyo ama korkulacak acı hiiiçççç değilll.....
rahmi tutmak dediğin şu muayene ederken takılan alet mi
neydi onun adı ya
onu ben gecen kontrole gittim, ozaman bile taktı. büyük bi acı değil ama gıcık bişey
hsg orta şiddetten hallice adet ağrısı. hepsi o
superisi hsg çekinmeden aşılama mı yaptırdınız? daha önce düşüğün var gebe kalabiliyosun tüplerin açıktır diye düşünülebilir ama yine de rahim filmi olmadan klomen kullanmak bile yanlış
dr.lar biliyo bunu da para için seslenmiyo
canım yeni doktorumda öğle dedi düşükden dolayı tıkana bilir rahimde perde olabilir onlara bakmadan ilaca geçmeyelim dedi ben eski doktoruma söylemiştim özelde yapılıyor 400 tl gb dedi o an çektiremedim spekulum mu takılmasını diyorsunuz rahimemi bişey yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?