Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

Günaydın Aslı günaydın kızlarrrr
Superisii bende bugün saat 2.30 da rahim filmi çektircem. Bakalım nasıl olacak sana yazarım.

slm
geçen hafta dr gittim 16-8-2011 enfeksiyon için usg baktı adetin ne zaman dedi.
20-21 de olması lazım dedim.rahim duvarın çok kalın ama o kadar kısa sürede adet olamazsın dedi.
beta hcg istedi yaptım geldim bebek yok dedi. antibiyotik ve fitiller verdi.
ayın 21 de lekelenmem başladı ama kan değil kahverengi leke dün ise öğleden sonra inanılmaz sancı
ve kanamam başladı eşimi aradım aldı beni eve gittik.eşim oruç diye kıyamadım dr gidelimmi dedi yok biraz dinleneyim dedim.
bi çorba yaptı içtim ağrı kesici attım
ağlaya ağlaya kıvrandım.iftar vakti uyumuşum eşim uyandırdı iyimisin falan diye.
lavaboya gittim ki afedersiniz pedimin üstünde kocaman et parçası şok oldum
hemen eşime seslendim gösterdim o da çok şaşırdı.sancım biraz azalmıştı ama kanama devam ediyodu
aradan 3-4 saat geçti bi parça daha düştü...
sabah dr gittim adam bana soruyo gebe mi kaldın acaba diyo
dedim hocam geçen hafta yok dediniz bi daha bakalım dedi.
sanırım dr de hastanenin labratuarına güvenmiyo çünkü geçen aylarda ploraktinime bakıldı 33
aynı gün özelden de yap getir dedi yaptım 15 çıktı
acaba diyorum bebek vardı da gitti mi moralim çok berbat kızlar
sonucumu öğleden sonra alıcam bu 2. defa oluyo sizce ne olabilir ki?

Allah kabul etsin inşallah canım :))

aslı bebiş nasıl birde bu rahim filmi işe yaradımı sende?

Canım işe yaradı mı demişsin de rahim filmi tedavi değil ki.Rahmin içini tüplerin tıkanık olup olmadığını gösteren bir film,resim. Ama rahmin içine sıvı verildiğinden ve tüplere kadar aletler ulaştığından temizleniyor herhaldeki rahim filminden sonra hamile kalanlar varmış :)) Rabbimin takdiri her an herşey olabilir herşey sebep olabilir. Kısmet.

Günaydın Aslı günaydın kızlarrrr
Superisii bende bugün saat 2.30 da rahim filmi çektircem. Bakalım nasıl olacak sana yazarım.

tamam canım unutma beni yaz bende randövü alacam sen devlet hastanesindemi çektireceksin bende araştırma hastanesinde çektirecem ücret alıyolarmı bilgim yok ama istanbulda doktorum 400 e yakın ücret alıyorlar özelde yapılıyor demişti..

inş..canım inşşş...doktora hala kızgınız zaten bide çıkmak isteyince göndermiyorum diye tutturmuştu...evet canım ufuk beye gittik...gerçekten çok iyi bir doktor...tavsiye ederimmm....biz dış gebelik diye gittik yanına kan değerim gelmeden ultrasonla baktı ve anladı her şeyi...kist olduğunu dış gebelik olacağını düşünmediğini söyledi...ama 3 gün izlemeye alıcam seni dediiii....ve dediğide çıktı....hastanede çok iyi saat başı hemşireler odanda...öyle 1 tanede gelmiyolar...biri nabzıma bakıyodu,biri tansiyonuma..biride ateşime çok komiğime gidiyodu...onların hepsini bir kişide yapar 2dk sürmez...serumu takan hemşirede ayrı...odalar tertemiz..hergün çöpler alınıyo....temizlik yapılıyo...memnun kaldım çok...

evet canım bir gün yediğimizi diğer gün yemek istemiyorum ama sen gönderince onu tek bir kişiye vermicekler ki 200 tllik erzak kutusu gibi bişey yapıp verecekler

bilmiyorum canım ya onlar kadar hakedecek kimse yok şu zamnda...içim rahat etmeyecek oraya göndemezsem....başka hocaylada bi konuşsun eşim bakalım o ne der...sonuçta hepsi muhtaç hangisini ayırabilirsin...

canım o işlemden sonra mukus filan tıkanıklığı açılıyormuş ve 6 ay içerisinde hamile kalma şansın daha fazla oluyormuş onu demek istedim...

canım üzülme bendede birara olmuştu rahim temizleniyor bazen et parçası gibi atıyor kendini biriken şeyler ve sonra adet oluyorsun inş. bişey yoktur canım.

Canım aynısı bana da oldu. Bende kan testi yaptırmıştım adetim geçince ama gebe değildim. Sonra acayip sancı oldu ve hemen sonra pıt diye sert tavuk ciğeri gibi bişey düştü.Ondan sonra sancım kesildi kanama devam etti. O herkesde oluyor. Merak etme düşük yapmamışsındır ya rahmin içi dökülüyor ya her adette ondandır.Eğer bende kan testi yaptırmasaydım kesin düşük yaptım sanardım.

Benim memlekette devlette bir yer cekiyormuş ama cihaz bozulmuş,ücretsiz oluyor devlette.Bende özelde 150 tl ye cektircem bugün inş.

canım o işlemden sonra mukus filan tıkanıklığı açılıyormuş ve 6 ay içerisinde hamile kalma şansın daha fazla oluyormuş onu demek istedim...

Hıhı anladım canım şans kısmet bazen öyle olabiliyormuşAğrısız acısız olsun inş bakalım 1 saat öncesinde ağrı kesici içerseniz iyi olur yazıyordu nette okumuştum bende öyle yapcam.Ama abarttıkları kadar çok ağrı olacağını sanmıyorum.

beybi üzülme canım düşük değildir o...zamanında adet olamayınca kan pıhtılaşabiliyo et parçası gibi çıkıyo sonradan...banada oldu adetim geçerdi vücut zorlanıyo adet olamayınca işte....Allah yardımcın olsun..

kızlar hsg çekiminde korkulacak bi durum yok....önceden ağrı kesici iğne yapıyolar....rahmi tutarken çok az canın acıyo...bide ilacı verirlerken azda o zan acıyo ama korkulacak acı hiiiçççç değilll.....

kendini kasmadıktan sonra, serbest bıraktıktan sonra ağrı kesici fln içmemiştim ben
benim adetlerim ağrılıdır zaten, ondan fazla değildi ağrısı

................................................................................

Son düzenleme:

evet bende okudum ama spekulum takılınca acıyor o çok kötü bişey yaa

rahmi tutmak dediğin şu muayene ederken takılan alet mi
neydi onun adı ya
onu ben gecen kontrole gittim, ozaman bile taktı. büyük bi acı değil ama gıcık bişey
hsg orta şiddetten hallice adet ağrısı. hepsi o

superisi hsg çekinmeden aşılama mı yaptırdınız? daha önce düşüğün var gebe kalabiliyosun tüplerin açıktır diye düşünülebilir ama yine de rahim filmi olmadan klomen kullanmak bile yanlış
dr.lar biliyo bunu da para için seslenmiyo

Son düzenleme:

canım yeni doktorumda öğle dedi düşükden dolayı tıkana bilir rahimde perde olabilir onlara bakmadan ilaca geçmeyelim dedi ben eski doktoruma söylemiştim özelde yapılıyor 400 tl gb dedi o an çektiremedim spekulum mu takılmasını diyorsunuz rahimemi bişey yapıyorlar

spekulum takıyo canım, sonra onun içinden ince bi hortum geçiriyo, onla ilaç veriyo
spekulum takılırkenki acıyı bilirsin, hep geliyo başımıza
ilaç verilirken de adet ağrısı gibi bi ağrı, film hemen çekilip bitiyo zaten ilaç verince.
ağrı da 5-10 dk azalarak devam ediyo, biraz dinlenip koşabilirsin bile
korkma hiç. hiçbir türlü muayene hoşumuza gitmiyo ama napalım mecbur.

eskiden teknoloji eskiymiş çok ağrı acı oluyomuş. şimdi öyle değil.
bir de ömründe adet sancısı çekmediyse bi kişi o ağrıyı abartabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…