rahmi tutmak dediğin şu muayene ederken takılan alet mi
neydi onun adı ya
onu ben gecen kontrole gittim, ozaman bile taktı. büyük bi acı değil ama gıcık bişey
hsg orta şiddetten hallice adet ağrısı. hepsi o
superisi hsg çekinmeden aşılama mı yaptırdınız? daha önce düşüğün var gebe kalabiliyosun tüplerin açıktır diye düşünülebilir ama yine de rahim filmi olmadan klomen kullanmak bile yanlış
dr.lar biliyo bunu da para için seslenmiyo
kızlar hsg çekiminde korkulacak bi durum yok....önceden ağrı kesici iğne yapıyolar....rahmi tutarken çok az canın acıyo...bide ilacı verirlerken azda o zan acıyo ama korkulacak acı hiiiçççç değilll.....
Canım zaten Cemalettin Hoca nın yaptığı aynı şeydi eminim.Keşke o acıyı çekmişken filmini de çekseydi de iki iş olmasaydı neyse kısmet.kendini kasmadıktan sonra, serbest bıraktıktan sonra ağrı kesici fln içmemiştim ben
benim adetlerim ağrılıdır zaten, ondan fazla değildi ağrısı
evet bende okudum ama spekulum takılınca acıyor o çok kötü bişey yaa
spekulum takıyo canım, sonra onun içinden ince bi hortum geçiriyo, onla ilaç veriyo
spekulum takılırkenki acıyı bilirsin, hep geliyo başımıza
ilaç verilirken de adet ağrısı gibi bi ağrı, film hemen çekilip bitiyo zaten ilaç verince.
ağrı da 5-10 dk azalarak devam ediyo, biraz dinlenip koşabilirsin bile
korkma hiç. hiçbir türlü muayene hoşumuza gitmiyo ama napalım mecbur.
eskiden teknoloji eskiymiş çok ağrı acı oluyomuş. şimdi öyle değil.
bir de ömründe adet sancısı çekmediyse bi kişi o ağrıyı abartabilir.
apekkkkk nerdesin kızzz
canım üzülme bendede birara olmuştu rahim temizleniyor bazen et parçası gibi atıyor kendini biriken şeyler ve sonra adet oluyorsun inş. bişey yoktur canım.
Canım aynısı bana da oldu. Bende kan testi yaptırmıştım adetim geçince ama gebe değildim. Sonra acayip sancı oldu ve hemen sonra pıt diye sert tavuk ciğeri gibi bişey düştü.Ondan sonra sancım kesildi kanama devam etti. O herkesde oluyor. Merak etme düşük yapmamışsındır ya rahmin içi dökülüyor ya her adette ondandır.Eğer bende kan testi yaptırmasaydım kesin düşük yaptım sanardım.
Benim memlekette devlette bir yer cekiyormuş ama cihaz bozulmuş,ücretsiz oluyor devlette.Bende özelde 150 tl ye cektircem bugün inş.
beybi üzülme canım düşük değildir o...zamanında adet olamayınca kan pıhtılaşabiliyo et parçası gibi çıkıyo sonradan...banada oldu adetim geçerdi vücut zorlanıyo adet olamayınca işte....Allah yardımcın olsun..
rahmi tutmak dediğin şu muayene ederken takılan alet mi
neydi onun adı ya
onu ben gecen kontrole gittim, ozaman bile taktı. büyük bi acı değil ama gıcık bişey
hsg orta şiddetten hallice adet ağrısı. hepsi o
superisi hsg çekinmeden aşılama mı yaptırdınız? daha önce düşüğün var gebe kalabiliyosun tüplerin açıktır diye düşünülebilir ama yine de rahim filmi olmadan klomen kullanmak bile yanlış
dr.lar biliyo bunu da para için seslenmiyo
burdayım perimmmm.................
aslı bebiş nasıl birde bu rahim filmi işe yaradımı sende?
spekulum takıyo işte ya, senin dr rahmi tutmak demiş ona.canım hsg için masaya yattığım da doktor öksür rahmi tutucam dedi...ikinci öksürüğümde tutabilmişti...adını bende hatırlayamadım şimdi:)
bana sadece orda kullanmışlardı muayenelede yapılıyomuyudu...
ama pardon aşılamada da spekulum takılıyo...
aşılama olmadım ama hah aynen öyle bişey işteaşılama yapılırken ince uzun bişey var spermlerin gönderildiği kanül onun gibimi bişeyle ilaç veriyolar acaba?
çok acelen varsa ilaç verilir tabi de. bu ilaçlar hep bizden sağlığımızdan götürüyosağolun kızlar hayır doktoruma tam güvensem sorun yok da
güvenemiyorum.urfada gitmediğim 1-2 dr kaldı artık onları denicem
slm mattika bana doktorum bebek düşünüyoruz korunmayı bırakıcaz dediğim ay klomen yazdı..
3 ay kullandım şimdi de iğnelere geçelim diyo ...
sarıbeybi niye öle parça düşüyomuş ya, senin geçenlerde de böyle olmuştu di mi
progestan fln mı kullanman gerekiyo acaba
bakalım sonucun ne çıkcak
Biz kadınlar ne acılar gördük dayanıklıyız bu konuda :)) Her ay ağda yapıyoruz çin işkencesi gibi.
Canım zaten Cemalettin Hoca nın yaptığı aynı şeydi eminim.Keşke o acıyı çekmişken filmini de çekseydi de iki iş olmasaydı neyse kısmet.
Ha bide yanında ped götürcen ne olur ne olmaz.Azcıkda olsa kanama olabiliyor.
Kızlarrr nasılsınız muhabbet baya koyuu bende işteyim çalışıyorum bir bakayım dedim size yarın ilk defa oruç tutacam allah izin verirse kadir gecesi ya tutayım diyorum 1 gün bu ramazanda hiç tutmadım aslı sen tutunmu hiç apek progestoran ve coraspin alıyon dime canım bebişimiz içerde güzel güzel büyüsün darısı diğer hamişlik isteyen arkadaşlarımızaa
spekulum takıyo işte ya, senin dr rahmi tutmak demiş ona.
mantar için dr a gittiğimde bile takmıştı biri tam göreyim diye
rahim filminde de onan farklı bişey takılmadı
aşılama olmadım ama hah aynen öyle bişey işte
çok acelen varsa ilaç verilir tabi de. bu ilaçlar hep bizden sağlığımızdan götürüyo
klomenle ayda 3-4 yumurtluyosun, yani bir ayda 3-4 aylık yumurtayı harcıyosun
erkenden menopoza girilir bu ilaçlar yüzünden, sonuçta yumurta sayımız belli
yaptığı aynı şeydi derken, spekulum takıp naptı ki farklı olarak
cnm çok acelem olduğunu bilmesi için talil falan istemesi gerekir.
enfeksiyon için gittim ilaç verdi kullandım muayeneye gittim.herhangi bişey yok dedi.10 aylık evliydim o zaman
çocuk düşünüyormusun dedi enfeksiyon da bitmişse artık korunmayı bırakmak istiyoruz dedim klomen yazdı adam sizce nasıl mantık?
ne orucu ya. Bu sıcakta uzun günlerde, allah sana izin vermiş, ilk fırsatta tutarsın kazalarını
tansiyonun fln düşer bebeğine bişey olur, vicdanın rahat eder mi ozaman
tabi senin bileceğin şey, ibadetine engel olcakmışım gibi oldu böyle yazınca ama tutmaman da ibadet şimdi
apek çok soru soruyorum canım yaa kusura bakma ama uzanınca alt karnında şişlik hissediyormusun hamileliğide unuttum yaşadıklarımı onu merak ediyorum
Kızlarrr nasılsınız muhabbet baya koyuu bende işteyim çalışıyorum bir bakayım dedim size yarın ilk defa oruç tutacam allah izin verirse kadir gecesi ya tutayım diyorum 1 gün bu ramazanda hiç tutmadım aslı sen tutunmu hiç apek progestoran ve coraspin alıyon dime canım bebişimiz içerde güzel güzel büyüsün darısı diğer hamişlik isteyen arkadaşlarımızaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?