Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

canım hsg için masaya yattığım da doktor öksür rahmi tutucam dedi...ikinci öksürüğümde tutabilmişti...adını bende hatırlayamadım şimdi:)

bana sadece orda kullanmışlardı muayenelede yapılıyomuyudu...

ama pardon aşılamada da spekulum takılıyo...

Son düzenleme:

Biz kadınlar ne acılar gördük dayanıklıyız bu konuda :)) Her ay ağda yapıyoruz çin işkencesi gibi.
kendini kasmadıktan sonra, serbest bıraktıktan sonra ağrı kesici fln içmemiştim ben
benim adetlerim ağrılıdır zaten, ondan fazla değildi ağrısı
Canım zaten Cemalettin Hoca nın yaptığı aynı şeydi eminim.Keşke o acıyı çekmişken filmini de çekseydi de iki iş olmasaydı neyse kısmet.
evet bende okudum ama spekulum takılınca acıyor o çok kötü bişey yaa

Ha bide yanında ped götürcen ne olur ne olmaz.Azcıkda olsa kanama olabiliyor.

sarıbeybi niye öle parça düşüyomuş ya, senin geçenlerde de böyle olmuştu di mi
progestan fln mı kullanman gerekiyo acaba
bakalım sonucun ne çıkcak

aşılama yapılırken ince uzun bişey var spermlerin gönderildiği kanül onun gibimi bişeyle ilaç veriyolar acaba?

canım üzülme bendede birara olmuştu rahim temizleniyor bazen et parçası gibi atıyor kendini biriken şeyler ve sonra adet oluyorsun inş. bişey yoktur canım.

sağolun kızlar hayır doktoruma tam güvensem sorun yok da
güvenemiyorum.urfada gitmediğim 1-2 dr kaldı artık onları denicem

slm mattika bana doktorum bebek düşünüyoruz korunmayı bırakıcaz dediğim ay klomen yazdı..
3 ay kullandım şimdi de iğnelere geçelim diyo ...

aslı bebiş nasıl birde bu rahim filmi işe yaradımı sende?

valla cnm nasıl yaptıgını anlamadım bıle ıcerıye sıvı verdı ozaman bırazcık acıdı ama cok degıl doktorum fılmden sonra 3 ıcınde hamıle kalma sansın cok yuksek demıstı ıkıncı ayımda haıle kaldım tatlım

spekulum takıyo işte ya, senin dr rahmi tutmak demiş ona.
mantar için dr a gittiğimde bile takmıştı biri tam göreyim diye
rahim filminde de onan farklı bişey takılmadı
aşılama yapılırken ince uzun bişey var spermlerin gönderildiği kanül onun gibimi bişeyle ilaç veriyolar acaba?
aşılama olmadım ama hah aynen öyle bişey işte

çok acelen varsa ilaç verilir tabi de. bu ilaçlar hep bizden sağlığımızdan götürüyo
klomenle ayda 3-4 yumurtluyosun, yani bir ayda 3-4 aylık yumurtayı harcıyosun
erkenden menopoza girilir bu ilaçlar yüzünden, sonuçta yumurta sayımız belli

sarıbeybi niye öle parça düşüyomuş ya, senin geçenlerde de böyle olmuştu di mi
progestan fln mı kullanman gerekiyo acaba
bakalım sonucun ne çıkcak

bilmiyorum ki cnm benim adetlerim çok ağrılı kanamalı değildir zaten en fazla 4 gün sürer.
parça falan da hiç görmedim daha evvel.
evet bu 2. kez oluyo işin ilginç yanı doktorum bi açıklama yapmıyo.
söylediğimde gebe mi kaldın acaba diyo tahlil yapıyo bakalım bugün ne dicek..

Kızlarrr nasılsınız muhabbet baya koyuu bende işteyim çalışıyorum bir bakayım dedim size yarın ilk defa oruç tutacam allah izin verirse kadir gecesi ya tutayım diyorum 1 gün bu ramazanda hiç tutmadım aslı sen tutunmu hiç apek progestoran ve coraspin alıyon dime canım bebişimiz içerde güzel güzel büyüsün darısı diğer hamişlik isteyen arkadaşlarımızaa

yaptığı aynı şeydi derken, spekulum takıp naptı ki farklı olarak

ne orucu ya. bu sıcakta uzun günlerde, allah sana izin vermiş, ilk fırsatta tutarsın kazalarını
tansiyonun fln düşer bebeğine bişey olur, vicdanın rahat eder mi ozaman
tabi senin bileceğin şey, ibadetine engel olcakmışım gibi oldu böyle yazınca ama tutmaman da ibadet şimdi

cnm çok acelem olduğunu bilmesi için talil falan istemesi gerekir.
enfeksiyon için gittim ilaç verdi kullandım kontrole gittim.herhangi bişey yok dedi.10 aylık evliydim o zaman
çocuk düşünüyormusun dedi enfeksiyon da bitmişse artık korunmayı bırakmak istiyoruz dedim klomen yazdı adam sizce nasıl mantık?

Son düzenleme:
yaptığı aynı şeydi derken, spekulum takıp naptı ki farklı olarak

bende kürtaşş olmuştum ilk gebeliğimde özel muayanede bayıltmadılar beni güya cesaret iğnesi vurundum bir işe yaramadı çok iğrençtii o spekulum udur nedir ondan taktılarr ayy kadın olmakk ğirennçç yaaa ama anne olmakk çokk güzelll inşallah yavrumu sağlıkla kucağıma alırımmm

o dr.u hemen değiştirmeni gerektiren bi mantık

zaten hiç tutmadım burasıı soğuk şimdiii cidden ramzan boıyunca 5 gün bile sıcak olmamıştır ben ordu dayım tutarım heralde 1 güncükk bişey olmaz allahın izniyle

apek çok soru soruyorum canım yaa kusura bakma ama uzanınca alt karnında şişlik hissediyormusun hamileliğide unuttum yaşadıklarımı onu merak ediyorum

aşk olsun canım o ne demek....biraz var canım....ama vucüdumda çok çeşitli ağrılar var....kist ağrı yapıyo,vucüdum biarz su toplamış şişkinlik yapıyo...gögüslerim çok acıyo ve ağırıyo....bu yüzden hangi ağrıyı ne yapıyo tam anlayamıyorum..

tutmuyorum cnm bence sende tutma seneye bol bol tutatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…