Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

inşallah her iki çift çizgiyide görürüm bu ay ovulasyon testi aldım son ümidim o artık. bebişleri olanlar sağlıklı bir şekilde kucaklarına alır büyütürler inşallah pozitif yorumları görünce kendimin gbi seviniyorum :) darısı ben ve benim gbi arkadaslarımın basına ...

aminnnnnnnn cnm tez vakitte saglıklı sıhatlı gebelık nasip etsin rabbim

aminnnnnnnn cnm tez vakitte saglıklı sıhatlı gebelık nasip etsin rabbim

aminnnnnnnnnnn inşallah rabbim tüm isteyenlere versin bu ovulasyon testi işe yarar inşallah ya herkesin bebek sormasından bıktım olmuo bi türlü o kadar çok üzülüyorum ki burda hamileler yazınca tekrardan ümitleniyorum

ümitlen tabıkı rabbım nasip edecek yeterkı ıste doktora gıttınmı yedavı için

merhaba arkadaşlar iki aydır ovulasyon testı kullanıyorum ilk ay çift çizgi görmedim. Bu ay gördüm sanırım olmadı bu ay bat 15 ekim ve bir haftadır hasta olacakmışım belirtilerim var.
Umarım en kısa sürede dualarımız kabul olur. arkadaşlar önce doktora git diyorlar ama birkaç ay daha geçsin olmazsa giderim diye düşünüyorum.
iki aydırda forumda öyleeeee dolanıyorum okuyorum araştırıyorum:))

ümitlen tabıkı rabbım nasip edecek yeterkı ıste doktora gıttınmı yedavı için

1 yıl olucak evleneli ayın 17sinde adet dönemimde bayılıodum sancıdan doktora gitiim 2 3 tane kist çıktı geri kalan tüm tahliller güzel cıktı ablam hamile ondada myom var profesöre gidiyo doktoru gerçekten alanında çok ii tahlil sonuclarımı ona gösterdim hamilelikle beraber bu kistlerin gdecegini söyledi 25 agustosda adet oldum 25 eylülde olmam gerekti 9 gün gecikti tekrar doktora gitim beta hcg 2 cıktı ve diger testlerim yine çok ii cıktı bi sorun yok 4 ekimde adet oldum sanırım gününü tutturamıoruz bu ay ovulasyon testi aldım ilk defa kullanıyorum inşallah yanılmam

o kistlerin en güzel tedavisi sogan kürü cnm ve hamılele bırebır ben sogan kuru yaptım kistlerım gitsin diye o ay hamıle kaldım tavsıyem hemen sogan kuru adetımın son gunu basladım 15 gun duzenlı yaptım

belırtıler degısır cnm benım aynı adet belırtısı gibiydi belim çok agrıdı birde mıde bulantım oldu okadar

canım ne kadar saglıklı olursak olalım hamile kalmadan önce doktora görünmek en iyisi ablamda gayet saglıklıydı bir sorunu yoktu doktora gitmeden hamile kaldı ha bugün ha yarın giderim dedi ihmal etti ve myom cıktı bebek rahime giremez kürtaj olman lazım dediler kürtaj için gittik doktorun acil ameliyatı cıkmış tesadüf bi akrabamız doktor önerdi profesör ona gittik evet zor bir gebelik ama kürtaja gerek yok dedi şimdi 22. haftasında minicik bi kız geliyo ama agrıları çok oldu ilk aylarda hamileliği yatarak geçirio hiç iş yaptırmıorum keşke önceden gitseydim die hep üzüldü...

o kistlerin en güzel tedavisi sogan kürü cnm ve hamılele bırebır ben sogan kuru yaptım kistlerım gitsin diye o ay hamıle kaldım tavsıyem hemen sogan kuru adetımın son gunu basladım 15 gun duzenlı yaptım
nasıl yapılıo peki canım ama benm doktorum bu kistlerin hiçbir zararı yok bebek dogur bunlarda gidecek dedi hamile kalmana engel değil dedi birde folıc plus aldım onuda kullanıcam

aynen bende ha bugün ha yarın diyorum. Hafta işi işe giderken gelirken unutuyorum bile. Hep ihmal aslında ama bir de hastane fobim var daralıyorum gözümde çok büyüyor.
Önümüzdeki ay çok geçmeden gitmeli.

nasıl yapılıo peki canım ama benm doktorum bu kistlerin hiçbir zararı yok bebek dogur bunlarda gidecek dedi hamile kalmana engel değil dedi birde folıc plus aldım onuda kullanıcam

sogan kuru yapmanın hıc bır zararı olmadıgı gıbı hem kıstlerın yok olur hemde hamıle kalmana yardımcı olur saraçoglunun sıtesınde var tarıfı orta boy soganı bırbuçuk bardak suda 5dk kaynat ılıyınca oglen aksam ıc cnm hemende hamiş kal

Benim hiç belirtim olmamıştı, regl belirtileriyle neredeyse ayniydi, karın ağrısı bel ağrısı, vs..

forumda diğer başlıklarda da arkadaşlar hamilelik belirletilerini yazmışlar. bende bu ay regl belirtisi aslında biliyorum ama yinede iki gündür test yapıyorum acaba mı diye

ihmal etme ne olur canım sonra agrın olur bebeğe bişey olur allah korusun kendini suçlarsın dediğim gbi ablam bunları yasadı bebeği de onunla beraber mücadele verdi o bebeğine kavuşsun diye bardak bile kaldırtmadım iyikide öyle yapmışım şimdi ikiside sağlıklı ama bnm bebeğim olmuo sende ihmal etme bi görün doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…