- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
valla bende aynı şekilde sana hazırlıyordum adet tarihin lazımdı birtek çok güzel olmuş inşallah sağ salim olur bebişler.....yok kız ne erkeni :)))
bi arkadaş yapmış cnm çok tşk ederim
sende yapppppppppppp
demekki bu haftanın uğuru senden geliyor çok teşekkür ederim canım :)bende pazartesi geldim ve topigi actim simdi sahane haberlerle cok sevindim kizlar rabbim tamamina erdirsin
sağol canım sende bana çok dua ettin inşallah sıra sendedir canım zamanı gelince oluyor heralde ama değerler yükselse ve kalp atışını filan duysamda içim rahatlasa ..........Canım perim hayırlı ugurlu olsun.İnşallah saglıklı bir hamilelik geçireceksin cok ama cokkk sevindim.
sağol canım inşallah banada dua edin senin doğum zamanın 15 miydi canım inşallah bebişler sağlıkla gelir darısıda bize olur aminnnnnn :)Pericik canim cok sevindim inanki ALLAH tamamini erdirsin insallah kucagina almayida nasip etsin
cok cok tebrik ederim seni
Hosgeldin ecrin nasilsin ohh tatil yapip geldin kizcen nasil büyüdümü bücürümüz :))) ayy ne tatli olmustur simdi
SARIbeybi canim senide tebrik ederim bebisin hayirl olsun olsun insallah ALLAH kucagina almayida nasip etsin canim inanki cok sevindim hem senin
icin hemde peri icin cook tebrik ederim sizleri
simdi gelelim bana bugün anestesi uzmaniyla görüstük herseyi anlatti bize
yarin saat 8de ikizlerim epidural sezeryanla dünyaya gelecek cok heyecanliyim ALLAH herkese bu duyguyu yasatsin
1 hafta hastanede kalicaz iste bilmiyorum nasil yatacagim nasil sabah olacak ALLAH yardimcimiz olsun
çoooooookkk sevindim canım yaaa inan o kadar istiyordum ki hamile kalmanı, en çok sen üzülüyordun, acı çekiyorsun
rabbim ödülünü verdi işte, sabrın sonu selamettir.dr kontrollerini ilaçlarını ihmal etmeden güzel bi gebelik geçirirsin inşallah.
sarıbeybi ve superisi canlarım çok sevindim..
allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ikinize de..
doğumu yaklaşan arkadaşlara da allah kolaylık versin..
bence çift çizgiyi görenler topiği olmalı burası.
cıft cızgıyı gorenler sızın adınıza cok mutlu oldum darısı benım ve benım gbı bebıs ısteyenlerın basına
insallah :) umutla beklıyorum
umudunu yitirme canım zamanı gelince kendiliğinden gelir inşallah........
2,5 yıl oldu umudumu yıtırıyorum bazen sızın ne kadar oldu
bu topıge geldın görürsün yakında cnm dualarımız sızınle tez vakıtte inşallahslm ben yenı katıldım aranıza bende cıft cızgı gormeyı beklıyorum
sagol cnm saglıklı sıhatlı darısı basınasarıbeybi ve superisi canlarım çok sevindim..
allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ikinize de..
doğumu yaklaşan arkadaşlara da allah kolaylık versin..
bence çift çizgiyi görenler topiği olmalı burası.
ben çizelgeyi yaptım sarı beybi ama çokmu erkenki inşallah hevesim yarıda kalmaz bu sefer
bu topıge geldın görürsün yakında cnm dualarımız sızınle tez vakıtte inşallah
sagol cnm saglıklı sıhatlı darısı basına
oooooooo pericim mavış maviş yappışsın çızelgeyı annelık iç güdüsü oglan gelıyo sanırsam :))
ayy erken mi oldu sarıbeybi diyince bende heveslendim ben maviyi çok severim bunuda daha önce görmüştüm içimde kalmıştı inşallah devamıda gelir çokmu erken oldu :)
hayır erken degıl cnm sen kalbını ferah tut hersey guzel olacak sıpan saglıkla buyusun hakkımızda hayırlısı neyse o olcak erken merken degıl
nebiliyim kocişde çok sevindi inşallah devamı gelir bu seferde hevesimiz kursağımızda kalmaz dedi acele etme diyor.....
ben hep diyorum biz biraz buldumcuk olacagız hakkımız sıpaları cok aradık görmemişin cocugu olmus tutmus seyını koparmıs :)))))))))))ben hep o moddayım cnm :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?