- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
amannnnnnnnn erkekler hep aynı bizim cocuk dogacak kocış dur heveslenme panık yapma modunda bende bır görgüsüzluk hersyı alasım var:))))))))
offfff kuşumuz öldü çok ağladım üzüldüm gözlerinden yaş geldi resmen ölürken denize attık ama çokk alışmısın ben şimdi onsuz evde ne yapacam ağlamakdan gözlerim şişti çok ama çok alışmışım ilk evlendiğimizde almıştık(
inşallah pko burdada devreye girmez birde bayramda 20 saat yol var eşimin ailesinin yanına gidecektik ben gidemem heralde dimi?
gitmesen ıyı olur
perıcım doktor ızın vermez zaten cok bekledın dıkatlı ol bence ve gıtme
gitmem heralde yaa bide benim değerim 241.37 çıktı ne kadarlıktır ki 1 veya 2 hafta filandır heralde dimi
cnm benım 1138 cıkmıstı doktor yaklasık 5 haftalık demıstı adetımı 6gun gecmıstı
burdaki aile hekimimiz kadın doğum uzmanı değil oda tam bilmiyor ama değere göre kese görünecek şekile gelince film çektiren doktorum 1.5 saat uzaklıkda oraya gidecem mecbur burdaki kandın doğum uzmanı beni kabül etmedi başka yere sevk etti pko yüzünden...
bır hafta bekle tekrar kan tahlılı yaptır 3000 gelınce kese gorunur he vajınal usgde 2000 küsürlerde bellı oluyomuş
bende pazartesi geldim ve topigi actim simdi sahane haberlerle cok sevindim kizlar rabbim tamamina erdirsin
Pericik canim cok sevindim inanki ALLAH tamamini erdirsin insallah kucagina almayida nasip etsin
cok cok tebrik ederim seni
Hosgeldin ecrin nasilsin ohh tatil yapip geldin kizcen nasil büyüdümü bücürümüz :))) ayy ne tatli olmustur simdi
SARIbeybi canim senide tebrik ederim bebisin hayirl olsun olsun insallah ALLAH kucagina almayida nasip etsin canim inanki cok sevindim hem senin
icin hemde peri icin cook tebrik ederim sizleri
simdi gelelim bana bugün anestesi uzmaniyla görüstük herseyi anlatti bize
yarin saat 8de ikizlerim epidural sezeryanla dünyaya gelecek cok heyecanliyim ALLAH herkese bu duyguyu yasatsin
1 hafta hastanede kalicaz iste bilmiyorum nasil yatacagim nasil sabah olacak ALLAH yardimcimiz olsun
Kızlar 2 gecedir yaşadığım kasılmalar ve ağrılar için sabah doktora gittim...
ultrasonla baktı bebek hala normal pozisyonda değiştirmemiş yerini şükür
suyu ,çatı, vs. herşey iyi...peki dedim neden oluyo bu kasılmalar hergün korkuyorum
doğum geliyo diye dedim.. nts ye bağladılar..kızıma maşallah çok aşırı hareketli çıktı
ama doğum sancım hiç çıkmadı..varolan kasılmalarda erken doğum riskinden değil
magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyormuş...magnezyum ilacı verdi..
2 hafta sonra gel dedi..coraspini bu hafta bırakmam lazım, doğum yaklaştığı için..
kızımın kıyafetlerini yıkadım, ütülenecek, yarında annemle alışverişe çıkıcaz kalan eksikler için..
zamanı gelince sağlıklı ve hayırlı bi şekilde doğmasını istiyorum..her gece rüyalarımda doğuruyorum yoksa..
slm ben yenı katıldım aranıza bende cıft cızgı gormeyı beklıyorum
sarıbeybi ve superisi canlarım çok sevindim..
allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ikinize de..
doğumu yaklaşan arkadaşlara da allah kolaylık versin..
bence çift çizgiyi görenler topiği olmalı burası.
ben çizelgeyi yaptım sarı beybi ama çokmu erkenki inşallah hevesim yarıda kalmaz bu sefer
cıft cızgıyı gorenler sızın adınıza cok mutlu oldum darısı benım ve benım gbı bebıs ısteyenlerın basına
cnm benım 1138 cıkmıstı doktor yaklasık 5 haftalık demıstı adetımı 6gun gecmıstı
cnm şükür erken doğum falan değilmiş dikkat et kendine bu arada ne kadar var ki doğuma;?
şükür canım değilmiş..33.haftamdayım..normalde 1 ay var ama erken gelirse diye korktum..
meğerse magnezyum eksikliğindenmiş bu kasılmalar.önceki doktorum bana sadece elevit kullan demişti
ayrıca magnezyum vermedi, demekki yeterli gelmemiş..doğum için gittiğim hastanedeki dr hemen başlattı bugün.
sizlerinde aklınızda olsun..
asicim Allah kolaylık versin, inş. yarın herşey çok güzel olur ve yavrularını kucağına alırsın
bizler için dua et, kolay be hayırlı doğumlarımız olsun..
valla bende aynı şekilde sana hazırlıyordum adet tarihin lazımdı birtek çok güzel olmuş inşallah sağ salim olur bebişler.....
demekki bu haftanın uğuru senden geliyor çok teşekkür ederim canım :)
sağol canım sende bana çok dua ettin inşallah sıra sendedir canım zamanı gelince oluyor heralde ama değerler yükselse ve kalp atışını filan duysamda içim rahatlasa ..........
sağol canım inşallah banada dua edin senin doğum zamanın 15 miydi canım inşallah bebişler sağlıkla gelir darısıda bize olur aminnnnnn :)
çok teşekkür ederim canım sana ve tüm arkadaşlara desteğinden dolayı çokkk minnettarım derdimi hep dinlediniz Allah razı olsun sizden rabbim devamını erdirir inşallah......
hoşgeldin cnm tşk ederiz :))
sağol cnm benim Allahım yarın seni de kolay kurtarsın bizede dua et lütfen Allaha emanet ol
cnm şükür erken doğum falan değilmiş dikkat et kendine bu arada ne kadar var ki doğuma;?
hoşgeldin cnm uğurludur bizim topik yakın zamanda müjde verirsin inş..
çok sağol mattikacım darısı istediğin an sana da olur inş.
bencede adını değişelim :))
ya yok sende evham yapma perim ya Allaha emanet bebeklerimiz inş. tadını çıkaralım çok bekledik üzüldük ağladık yetmezmi??
sağol cnm benim aminnnnnnn
aslıcım benim değerim 2175 çıktı 3 haftalık dedi nasıl oluyo ya kafam karıştı?
hoşgeldin cnm tşk ederiz :))
sağol cnm benim Allahım yarın seni de kolay kurtarsın bizede dua et lütfen Allaha emanet ol
hoşgeldin cnm uğurludur bizim topik yakın zamanda müjde verirsin inş..
çok sağol mattikacım darısı istediğin an sana da olur inş.
bencede adını değişelim :))
ya yok sende evham yapma perim ya Allaha emanet bebeklerimiz inş. tadını çıkaralım çok bekledik üzüldük ağladık yetmezmi??
sağol cnm benim aminnnnnnn
aslıcım benim değerim 2175 çıktı 3 haftalık dedi nasıl oluyo ya kafam karıştı?
benim dr bana sadece folik asit yazdı gerçi buna geçici olarak gittim 2 hafta sonra başka dr gitcem kalp atışları içim..
ya cnm benim bu değer kişiden kişiye değişiyomu 2175 le 3 haftalık dedi ama aslının değeri daha düşükken 5 haftalıkmış nasıl oluyo bilemedim?
inşallah canım bende çook sevindim birde görsek sağlıklı olduğunu bilsek dahada mutlu olacam.....seninki ne kadarlık
merak etme sağlıklı olduğunuda görürsün minicik kalbinin nasıl attığınıda hele bide hareketlerini hissetmeye başlayınca şükür dersin.
bizde 27.haftaya girdik teyzesi büyüyoruz hergün güzel haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?