Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

amannnnnnnnn erkekler hep aynı bizim cocuk dogacak kocış dur heveslenme panık yapma modunda bende bır görgüsüzluk hersyı alasım var:))))))))

:) hepsi aynı demekki bende kesinleşince kendime alış veriş yapacam demiştim hamilelik için içime doğmuş önceden pazarlık yaptık :))

inşallah pko burdada devreye girmez birde bayramda 20 saat yol var eşimin ailesinin yanına gidecektik ben gidemem heralde dimi?

oyyyyyyy kıyamam yazık rabbım sana bır kus gonderdı ıste :))))))) nasıp cnm

cnm benım 1138 cıkmıstı doktor yaklasık 5 haftalık demıstı adetımı 6gun gecmıstı

burdaki aile hekimimiz kadın doğum uzmanı değil oda tam bilmiyor ama değere göre kese görünecek şekile gelince film çektiren doktorum 1.5 saat uzaklıkda oraya gidecem mecbur burdaki kandın doğum uzmanı beni kabül etmedi başka yere sevk etti pko yüzünden...

bır hafta bekle tekrar kan tahlılı yaptır 3000 gelınce kese gorunur he vajınal usgde 2000 küsürlerde bellı oluyomuş

bır hafta bekle tekrar kan tahlılı yaptır 3000 gelınce kese gorunur he vajınal usgde 2000 küsürlerde bellı oluyomuş

burdaki doktor 2 güne bir baktıracakmış değerlere 1.500 de görünüyormuş dedi hocasına telefon açtı bakalım yaa inşallah yükselir

neyse aslı ben çıkıyorum bugün hem çok heyecanladım hemde kuş ölünce çoook üzüldüm adet sancısı gibi sancım var sanki

bende pazartesi geldim ve topigi actim simdi sahane haberlerle cok sevindim kizlar rabbim tamamina erdirsin

hoşgeldin cnm tşk ederiz :))

sağol cnm benim Allahım yarın seni de kolay kurtarsın bizede dua et lütfen Allaha emanet ol

cnm şükür erken doğum falan değilmiş dikkat et kendine bu arada ne kadar var ki doğuma;?

slm ben yenı katıldım aranıza bende cıft cızgı gormeyı beklıyorum

hoşgeldin cnm uğurludur bizim topik yakın zamanda müjde verirsin inş..

çok sağol mattikacım darısı istediğin an sana da olur inş.
bencede adını değişelim :))

ben çizelgeyi yaptım sarı beybi ama çokmu erkenki inşallah hevesim yarıda kalmaz bu sefer

ya yok sende evham yapma perim ya Allaha emanet bebeklerimiz inş. tadını çıkaralım çok bekledik üzüldük ağladık yetmezmi??

cıft cızgıyı gorenler sızın adınıza cok mutlu oldum darısı benım ve benım gbı bebıs ısteyenlerın basına

sağol cnm benim aminnnnnnn

cnm benım 1138 cıkmıstı doktor yaklasık 5 haftalık demıstı adetımı 6gun gecmıstı

aslıcım benim değerim 2175 çıktı 3 haftalık dedi nasıl oluyo ya kafam karıştı?

cnm şükür erken doğum falan değilmiş dikkat et kendine bu arada ne kadar var ki doğuma;?

şükür canım değilmiş..33.haftamdayım..normalde 1 ay var ama erken gelirse diye korktum..
meğerse magnezyum eksikliğindenmiş bu kasılmalar.önceki doktorum bana sadece elevit kullan demişti
ayrıca magnezyum vermedi, demekki yeterli gelmemiş..doğum için gittiğim hastanedeki dr hemen başlattı bugün.
sizlerinde aklınızda olsun..

benim dr bana sadece folik asit yazdı gerçi buna geçici olarak gittim 2 hafta sonra başka dr gitcem kalp atışları içim..
ya cnm benim bu değer kişiden kişiye değişiyomu 2175 le 3 haftalık dedi ama aslının değeri daha düşükken 5 haftalıkmış nasıl oluyo bilemedim?

asicim Allah kolaylık versin, inş. yarın herşey çok güzel olur ve yavrularını kucağına alırsın
bizler için dua et, kolay be hayırlı doğumlarımız olsun..

Hepinize cok tesekkür ederim kizlar dualriniz icin ALLAH razi olsun ALLAH hpimizi tek nfeste
kurtarsin insallah

degerın için 3 haftalık az cnm 4 haftalık kesin varsın da 5 bılemem iyi bir doktor bul cnm kendıne güvenebilecegin benim için doktorum ne dese dogrudur ailemden biri gibi oldu 2 senedir:))

tabi değişiyor, sat ına göre ölçüm yapılıyor, kalp atışını gördüğünde bi ölçüm yapacak ona göre de haftanı düzeltebilir
buna düzeltilmiş gebelik haftası diyorlar, yani geç yumurtlama durumlarında bu ortaya çıkıyor.. sen değeri kafana takma
önemli olan 2 günde 1 katlanarak artması..

inşallah canım bende çook sevindim birde görsek sağlıklı olduğunu bilsek dahada mutlu olacam.....seninki ne kadarlık

merak etme sağlıklı olduğunuda görürsün minicik kalbinin nasıl attığınıda hele bide hareketlerini hissetmeye başlayınca şükür dersin.
bizde 27.haftaya girdik teyzesi büyüyoruz hergün güzel haberlerini bekliyorum

maşşallah size saglıkla büyüyün :))

inşallah her iki çift çizgiyide görürüm bu ay ovulasyon testi aldım son ümidim o artık bebişleri olanlar sağlıklı bir şekilde kucaklarına alır büyütürler inşallah pozitif yorumları görünce kendimin gbi seviniyorum :) darısı ben ve benim gbi arkadaslarımın basına ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…