Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

merhaba arkadaşlar dondurulmuş embriyo trnsferinden sonraki 12. günüm. bugün tahlil verdim. hcg 18,82 çıktı.idrarda pozitif çıktı. ama değer çok düşük değil mi sizce? yoksa dondurulmuşlar 15. gün mü sonuç veriyor? doktor 2 gün sonra tekrar tahlil yapalım.değer yükselmeli dedi. çok tedirginim bi bilginiz var mı acaba? ben hamile miyim değil miyim şimdi anlamadım ?

bence hamilesin ama çok erken olmuş test bekle yükselir bence.. benim de adet günümde değerim 32 idi sonra yükselmişti.... zor ama beklemek gerekiyor... inşaallah sonuç yüzünü güldürür...

selam arkadaşlar... çok geç geldim ama yoğunluk yoğunluk...bebeği olanlar bilir bu halleri diyeyim ne zormuş bir de inatçı bir bebekse... bugün 42 günümz bitti şükür.. ctesi mevlitimiz vardı 40ını çıkardık sonunda ne kırkmış...:) saysay geldi geçti sonunda... ben uykuyu çok seven biriolarak baya zorlandım uykusuzluğa ama alıştım... bebeğim emmeyi bırakmak üzereydi dün de onunlauğra uğraş yoruldum yalancı meme vermeyin bence beni çok emiyor gazı oluyor diye yalancı meme yani emzik verdim bırakmak istedi beni... sağıp vereyim dedim bu seferde süt artmıyor azalıyor... şükür bugün biraz daha ağlamadan emmye başladı... her safhası zor yani ama çok tatlı şeyler bebekler.. Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguları...

mrb cnm şeker yüklemesi nasıl yapıldı cnm ya 2 hafta sonra benimki de var da..

şöyle önce 50 mg glikoz yükleniyor aç karnına gidip kan veriyorsun sonra eczaneden aldığın bazı yerler kendileride veriyormuş glikozu yarım pet şişe suya döküp içiyorsun bir saat hiç birşey yemeden bekliyorsun gidip yeniden kan veriyorsun....

bunda iyi çıkarsa değerlerin ki alt sınır 140 mış yırttın yok üstü çıkarsa 100 mg lık şeker yüklemesi yapıyorlar onda bu işlemin dışında yemek yiyorsun en sonunda birde tokluk şekerine bakıyorlar.....[/QUOTE]

tmm cnm sağol bi arkadaş limon alın yanınıza limon sıkarsanız glikozlu suyun içine daha rahat içersiniz demişti.
çünkü benim halen bulantılarım devam ediyor.sabah bişiler yiyip bulantı ilacımı atıyorum da. limon iyi fikir gibi geldi.

cnm değer 2 günde 2 katına kadar çkabilir ki inş öyledir ve gebesindir..
bize bilgi verirsin cnm...

cnm hoşgeldin maşallah kuzuna.. doğumdan sonrası daha zor diyolar senin de söylediğin gibi ama işte sabredemiyorsun,
bir an önce miniğim gelsin de kokusunu içime çekeyim diyorsun..
Allah kolaylıklar versin cnm..

selam topik
nasılsınız kızlar
ya benim bebişim kusuyo bazen çok bazen az kusuyo
sizin bebişlerdede varmı böle bişey
kıyamam ya beslenemiyomu diye düşünüyorum
o kadar emzir hooppp kusuversin

kızlar facedemi toplandınız ya topiğede gelin arada
ben facede üye olamıyorum eşim pek istemez öle şeyleride niyeyse deli adam
başımıza bela olurmuş ne alakaysa neyse kandırırım bi ara ben onu
varmı yeni haberler
ya champppp
gördünmü benim oğlanı sen nerelerdesin eşimle son durum ne
herkesi öpüyorummmmmm

sana boşuna mı umutlu dedik biz, umutsuzluk yakışmıyor..
ne kadar kişiydik, teker teker hamile kaldık,doğurduk,büyütüyoruz..
sıra senin gibi diğer arkadaşlarımızda, hepiniz muradınıza ereceksiniz tabiki
yeterki umudunuzu kaybetmeyin ve çalışın..bizler her zaman buralardayız
ben bebek doğduktan sonra gelemem sanıyordum ama isteyince o da oluyo
gece de olsa bi ara girip maillerimi, mesajlarımı,topiği,face'i kontrol ediyorum..
bu arada face'e gelsene sende, linki tekrar mesaj atarım sana..
sakın umutsuz olma umutlucumm..

hoşgeldiinnn canım..hadi gözün aydın maraton başlamış, rabbim eksikliklerini göstermesin ama bayağı zor dimi.
ama sabah uykusuz uykusuz gözlerini açtığında onun varlığı,sesi herşeyi bitiriyo, yorgunluğunu bile unutuyorsun.
benimde derdim yalancı memeyi verememek, biberon emzik reddediyo,sadece beni emiyo, olur olmaz zamanda heryerde
yolda hep mememi istiyo..bazen aç olmadığında emme isteği geliyo o durumlarda emzik şart, yoksa huzursuzlanıyor.
bayağı zorlanıyorum bende devamlı memem dışarda
umut sende face e gel,sana da tekrar yollıcam linki...

selam sevecencim,
bazı bebekler kusarlar bunu kafana takma,
fazlalığı kusar süt yaramış derler
sen merak etme, midesinin alamadığını kusar
kilo alımını takip et iyiyse kusmayı sorun etme
arada benimkide kusuyo ama kilo alımı normalin üzerinde
eşin face e kızıyorsa sende fake bi hesapla aç,arkadaş edinme
sadece gruba gir, o zaman sorun olmaz, kendi kullandığın mail ile açma
o zaman arkadaşlarında gelmez.en azından bizlerle görüşmüş olursun..
kocaları kızanlar için çözüm budur..

merhaba topikcağız.....sütümüzü içtik,muzumuzu yedik,üstünede tadellemizi yedik uzandık topiğe geldik...ama kismecikler

Slm apekimm nasılsın?
Ya sen şeker yüklemesin de verilen şekerli suya limon falan sıktınmı?
Bi de ayrıntılıya girmişmiydin? Fiyat neydi ? çok sordum

Slm apekimm nasılsın?
Ya sen şeker yüklemesin de verilen şekerli suya limon falan sıktınmı?
Bi de ayrıntılıya girmişmiydin? Fiyat neydi ? çok sordum

slm canım...iyim çok şükür...yok limon sıkmadım...doktorun verdiği dozu bol suda açtırdım içtim....zor dayandım ama...aç karnına şekeri içip beklemek zor....ilk gittiğimde içtiğim şekeri çıkardım...ertesi gün tekrar gittim bu sefer suyu bol tuttuk...2 saat arayla 2 defa kan aldılar...en son kanı verdikten sonra doğru wcye....

sende bol suda iç....miden benim gibi hassas...

ayrıntılıya 3 defa girdim....hastanelerin ücret politikaları çok farklı...gümüşhanede 2 defa gittim 80 tlyidi....erzurumda 120tl....

sağol cnm
bana bi kaç arkadaş limon sık dedi gazoz gibi oluyomuş..
Düşündüm de limonla olursa biraz dayabilirim sanki.. öbür türlü kesin çıkarırım
ilaç atmasam şimdi bile çıkartıyorum..
Haklısın fiyatlar farklı ankarada da bi arkadaş 400 tl vermiş ondan sordum acaba her yerde aynımıdır diye?

slm topik nasılsınız ben sabahlamış bırı olarak gayet iyiyim sancılı bır gece geçirdık agladık durduk ve hala uyutmaya çalısıyorum sımdı geçmış okuyayım

slm topik nasılsınız ben sabahlamış bırı olarak gayet iyiyim sancılı bır gece geçirdık agladık durduk ve hala uyutmaya çalısıyorum sımdı geçmış okuyayım

slm cnm naber benım şapşoz oglum uyumadı bu gece

bak sen yaramaz şapşoza:)) ama ağrısı varmış annesi.....kıyamam ona...inş.bu akşam güzel uyur ağrısı olmadan...sende dinlenirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…