merhaba arkadaşlar dondurulmuş embriyo trnsferinden sonraki 12. günüm. bugün tahlil verdim. hcg 18,82 çıktı.idrarda pozitif çıktı. ama değer çok düşük değil mi sizce? yoksa dondurulmuşlar 15. gün mü sonuç veriyor? doktor 2 gün sonra tekrar tahlil yapalım.değer yükselmeli dedi. çok tedirginim bi bilginiz var mı acaba? ben hamile miyim değil miyim şimdi anlamadım ?
mrb cnm şeker yüklemesi nasıl yapıldı cnm ya 2 hafta sonra benimki de var da..
merhaba arkadaşlar dondurulmuş embriyo trnsferinden sonraki 12. günüm. bugün tahlil verdim. hcg 18,82 çıktı.idrarda pozitif çıktı. ama değer çok düşük değil mi sizce? yoksa dondurulmuşlar 15. gün mü sonuç veriyor? doktor 2 gün sonra tekrar tahlil yapalım.değer yükselmeli dedi. çok tedirginim bi bilginiz var mı acaba? ben hamile miyim değil miyim şimdi anlamadım ?
selam arkadaşlar... çok geç geldim ama yoğunluk yoğunluk...bebeği olanlar bilir bu halleri diyeyim ne zormuş bir de inatçı bir bebekse... bugün 42 günümz bitti şükür.. ctesi mevlitimiz vardı 40ını çıkardık sonunda ne kırkmış...:) saysay geldi geçti sonunda... ben uykuyu çok seven biriolarak baya zorlandım uykusuzluğa ama alıştım... bebeğim emmeyi bırakmak üzereydi dün de onunlauğra uğraş yoruldum yalancı meme vermeyin bence beni çok emiyor gazı oluyor diye yalancı meme yani emzik verdim bırakmak istedi beni... sağıp vereyim dedim bu seferde süt artmıyor azalıyor... şükür bugün biraz daha ağlamadan emmye başladı... her safhası zor yani ama çok tatlı şeyler bebekler.. Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguları...
bebikim ne güzel anlar paylaştık hep birlikte, başta sen olmak üzere bir dolu arkadşımızın mutlu haberlerini aldık. inşallah sıra bizlerde.siz bu tecrübelerinizi bence bir yere not edin çünkü sırası geldiğinde hep size soracağımfazla giremememin nedeni kimi zaman umutsuzluklarda olmam. inşallah dualarımızla isteyen herkes hamile kalacak, sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alacağız. arada girebilsemde burada var olmanız bana güç veriyor, manevi destek yuvam benim burası.hepinizi çok seviyorum ben
selam arkadaşlar... çok geç geldim ama yoğunluk yoğunluk...bebeği olanlar bilir bu halleri diyeyim ne zormuş bir de inatçı bir bebekse... bugün 42 günümz bitti şükür.. ctesi mevlitimiz vardı 40ını çıkardık sonunda ne kırkmış...:) saysay geldi geçti sonunda... ben uykuyu çok seven biriolarak baya zorlandım uykusuzluğa ama alıştım... bebeğim emmeyi bırakmak üzereydi dün de onunlauğra uğraş yoruldum yalancı meme vermeyin bence beni çok emiyor gazı oluyor diye yalancı meme yani emzik verdim bırakmak istedi beni... sağıp vereyim dedim bu seferde süt artmıyor azalıyor... şükür bugün biraz daha ağlamadan emmye başladı... her safhası zor yani ama çok tatlı şeyler bebekler.. Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguları...
selam topik
nasılsınız kızlar
ya benim bebişim kusuyo bazen çok bazen az kusuyo
sizin bebişlerdede varmı böle bişey
kıyamam ya beslenemiyomu diye düşünüyorum
o kadar emzir hooppp kusuversin
kızlar facedemi toplandınız ya topiğede gelin arada
ben facede üye olamıyorum eşim pek istemez öle şeyleride niyeyse deli adam
başımıza bela olurmuş ne alakaysa neyse kandırırım bi ara ben onu
varmı yeni haberler
ya champppp
gördünmü benim oğlanı sen nerelerdesin eşimle son durum ne
herkesi öpüyorummmmmm
Slm apekimm nasılsın?
Ya sen şeker yüklemesin de verilen şekerli suya limon falan sıktınmı?
Bi de ayrıntılıya girmişmiydin? Fiyat neydi ? çok sordum
slm canım...iyim çok şükür...yok limon sıkmadım...doktorun verdiği dozu bol suda açtırdım içtim....zor dayandım ama...aç karnına şekeri içip beklemek zor....ilk gittiğimde içtiğim şekeri çıkardım...ertesi gün tekrar gittim bu sefer suyu bol tuttuk...2 saat arayla 2 defa kan aldılar...en son kanı verdikten sonra doğru wcye....
Sende bol suda iç....miden benim gibi hassas...
Ayrıntılıya 3 defa girdim....hastanelerin ücret politikaları çok farklı...gümüşhanede 2 defa gittim 80 tlyidi....erzurumda 120tl....
hımmm sen bu topiktemisin bende öyle bakıyordum adını gördüm takip formunda canımm
AslııııııııSlm canım.....
slm topik nasılsınız ben sabahlamış bırı olarak gayet iyiyim sancılı bır gece geçirdık agladık durduk ve hala uyutmaya çalısıyorum sımdı geçmış okuyayım
slm cnm naber benım şapşoz oglum uyumadı bu gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?