selam arkadaşlar... çok geç geldim ama yoğunluk yoğunluk...bebeği olanlar bilir bu halleri diyeyim ne zormuş bir de inatçı bir bebekse... bugün 42 günümz bitti şükür.. ctesi mevlitimiz vardı 40ını çıkardık sonunda ne kırkmış...:) saysay geldi geçti sonunda... ben uykuyu çok seven biriolarak baya zorlandım uykusuzluğa ama alıştım... bebeğim emmeyi bırakmak üzereydi dün de onunlauğra uğraş yoruldum yalancı meme vermeyin bence beni çok emiyor gazı oluyor diye yalancı meme yani emzik verdim bırakmak istedi beni... sağıp vereyim dedim bu seferde süt artmıyor azalıyor... şükür bugün biraz daha ağlamadan emmye başladı... her safhası zor yani ama çok tatlı şeyler bebekler.. Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguları...
selam kızlar....bakın oğluşuma ne aldım.....
Eki Görüntüle 333604 Eki Görüntüle 333605
görünce aşık oldum üstünde öyle kuzu kuzu oturacağımı sanıyorsan yanılıyorsun yazıyor poposunda da ponponu var hani kuzu ya ondan müthiş....
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tayinimiz çıktı nihayetttttttttttttttttt...:) çok mutluyummmmmm..:)
selam topik
nasılsınız kızlar
ya benim bebişim kusuyo bazen çok bazen az kusuyo
sizin bebişlerdede varmı böle bişey
kıyamam ya beslenemiyomu diye düşünüyorum
o kadar emzir hooppp kusuversin
kızlar facedemi toplandınız ya topiğede gelin arada
ben facede üye olamıyorum eşim pek istemez öle şeyleride niyeyse deli adam
başımıza bela olurmuş ne alakaysa neyse kandırırım bi ara ben onu
varmı yeni haberler
ya champppp
gördünmü benim oğlanı sen nerelerdesin eşimle son durum ne
herkesi öpüyorummmmmm
şimdi size buradaki insanları şikayet edicemburada cok fazla mandalina portakal greyfurt limon ve nar agacı var. ve bahcesinde bunlardan olanlar toplamıyor ve yerlere dökülüp üstüne basarak gecip cürümeye bırakıyorlar. bende uyuz oluyorum. o meyveleri cocuklarına evlerine götürmek için deli gibi calışan veya götüremeyen bir sürü aile varken siz nasıl olurda yere düşüp cürümelerine izin verirsiniz ?
belediye kendine ait bahcelerdekini toplamak için izin veriyor. hatta anons geciyorlar. halka acıktır gelin toplayın diye. onda da kimi evine götürüyor kimi toplayıp satıyor vs. ve daha ilginci oradan toplarken bile göcek haklının bir kısmı kınayan gözlerle bizlere bakıyorlaruyuz bunlar ya... ulen agacların dalları yerlere sarkmış agac aglıyor resmen alın meyvelerime diye
bahce sahipleride izin istiyon siz toplamıcaksınız biz toplayalım dedigimizde hayır diyorlar. uyuz oluyorum bu duruma.
sonra istanbulda gittigim psikologa geldigimden beri olanları yazdım anlattım. bana kısa bir mail yazmış. tavsiye içerikli. bebek düşünmeyin demiş. ama belkide endişelerimin yersiz oldugunu da eklemiş. prolaktin yüzünden tedavisiz cocugumun nerdeyse olmayacagını zaten biliyoz.
bende muglada bana yakın nerede prolaktin dokt. var diye araştırdım. en yakını marmarisde. o hastanenin başhekimide eşimin ark. abisi. sorun yaşamayız yane. aradım doktr. yardımcısı ile görüştüm fiyat bilgi. felan aldım.
dun de eşime konuyu actım.
kararsızım cocuk için ama içimdeki o bebek arzusuna güdüme engel olamıyorum cok baskın
eger tedavi ile olacaksa ben artık bunu denemek istiyorum. prolaktin ve aşılama birlikte olamalı gibime geliyor dedim. eşime sende düşün taşın seninde tamam demen lazım bu iş için dedim. tek benim onayımla oalcak iş degil sonucta. işini gücünü ayarla bir gün gidip doktorlar ile görüşelim dedim. eger aşılama tutmazsa kendimi toplardıktan sonra sende yine tamam dersen belki tüp denemeyi de düşünebiliriz dedim.
eşim herhalde düşünüyor ama emin degilim. eger vakit bulursa işinden ben bu ay içinde gidip gelecek adetimle birlikte ilaçları kullanmayı düşünüyorum. tabe doktor hanımda onay verirseçünkü 2-3 horman bir arada kullanılır mı bunu bilmiyorum...
sevecennnnnnnnanammmm bu prens cok tatlı ve sana benziyormuş ( bir kere bakmıştım profiline resimlere bakmak için görememiştim şimdi gene girdim )
birde gözüm senin gebelikte mide bulantuların cok normalmişbu kadar saclı bir bebe mide bulantısı yapar
eskilerden duydugum kadarı ile saclı bebek mideyi cok bulandırırmış. yada sacın kendi yapısı - oluşumu mide bulantısı yapıyordur ? tıbben neden saclı bebek bulantı yaparı bilmiyom
sevecen prens doguştan karizma dogmuşsaclarını jölele tüükkürürükkkk
sağol canım benim bi denk gelemedik seninle topikte
galiba dediğin gibi bulantıların sebebi anlaşıldı ne çekmiştim ya
eşinle iyi olmanıza sevindim kayınodunuda salla gitsin
canım darısı sana olsun inşallh
seninde hamiş haberlerini alırız en kısa zamanda inşallahhhhhhhh
ben inanıyorum kesin alcaz 2012 de 2013 e girmeden anne olcaksın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?