Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

umut maşşallaah 40nız bıle cıkmıs gaz sorununz yok sanırım sevındım cnm saglıcakla buyusun oglusun

nelle güle güle giysin kuzucugun

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tayinimiz çıktı nihayetttttttttttttttttt...:) çok mutluyummmmmm..:)

tebbriklerrrr gözün aydın herşey gönlünüzce olsun inş.

canım bebik yazmış zaten kusma işini fazlasını kusar ve yazdıgı gibi kilo artışını gözlemle birde gazını cıkartcaz diye fazla hoplatma yada alttan degil gegirerek gazını atıyorsa bazen kusma ondan da olabiliyor allahım ya gebe kalması bir dert dogurması bi dert gazı kakası ayrı bi dert ama hepsi güzel dertler
eşimle şimdilik iyiyiz.anası ile konuşmuyom zaten. o da yolsa sokakda evde bana küfür etmeyi bagırmayı bıraktı. gecen haftalarda ufak bir atışmamız olsa da iyi atlattık artıık bende bagırıyom onlar gibi... herhalde kimin sesi cok cıkarsa o kazanmış oluyor
yada bizden daha delisi varmış diyip susuyorda olabilirler

sevecennnnnnnn anammmm bu prens cok tatlı ve sana benziyormuş ( bir kere bakmıştım profiline resimlere bakmak için görememiştim şimdi gene girdim )
birde gözüm senin gebelikte mide bulantuların cok normalmiş bu kadar saclı bir bebe mide bulantısı yapar

eskilerden duydugum kadarı ile saclı bebek mideyi cok bulandırırmış. yada sacın kendi yapısı - oluşumu mide bulantısı yapıyordur ? tıbben neden saclı bebek bulantı yaparı bilmiyom

sevecen prens doguştan karizma dogmuş saclarını jölele tüükkürürükkkk

şimdi size buradaki insanları şikayet edicem burada cok fazla mandalina portakal greyfurt limon ve nar agacı var. ve bahcesinde bunlardan olanlar toplamıyor ve yerlere dökülüp üstüne basarak gecip cürümeye bırakıyorlar. bende uyuz oluyorum. o meyveleri cocuklarına evlerine götürmek için deli gibi calışan veya götüremeyen bir sürü aile varken siz nasıl olurda yere düşüp cürümelerine izin verirsiniz ?
belediye kendine ait bahcelerdekini toplamak için izin veriyor. hatta anons geciyorlar. halka acıktır gelin toplayın diye. onda da kimi evine götürüyor kimi toplayıp satıyor vs. ve daha ilginci oradan toplarken bile göcek haklının bir kısmı kınayan gözlerle bizlere bakıyorlar uyuz bunlar ya... ulen agacların dalları yerlere sarkmış agac aglıyor resmen alın meyvelerime diye
bahce sahipleride izin istiyon siz toplamıcaksınız biz toplayalım dedigimizde hayır diyorlar. uyuz oluyorum bu duruma.

sonra istanbulda gittigim psikologa geldigimden beri olanları yazdım anlattım. bana kısa bir mail yazmış. tavsiye içerikli. bebek düşünmeyin demiş. ama belkide endişelerimin yersiz oldugunu da eklemiş. prolaktin yüzünden tedavisiz cocugumun nerdeyse olmayacagını zaten biliyoz.
bende muglada bana yakın nerede prolaktin dokt. var diye araştırdım. en yakını marmarisde. o hastanenin başhekimide eşimin ark. abisi. sorun yaşamayız yane. aradım doktr. yardımcısı ile görüştüm fiyat bilgi. felan aldım.
dun de eşime konuyu actım.
kararsızım cocuk için ama içimdeki o bebek arzusuna güdüme engel olamıyorum cok baskın
eger tedavi ile olacaksa ben artık bunu denemek istiyorum. prolaktin ve aşılama birlikte olamalı gibime geliyor dedim. eşime sende düşün taşın seninde tamam demen lazım bu iş için dedim. tek benim onayımla oalcak iş degil sonucta. işini gücünü ayarla bir gün gidip doktorlar ile görüşelim dedim. eger aşılama tutmazsa kendimi toplardıktan sonra sende yine tamam dersen belki tüp denemeyi de düşünebiliriz dedim.
eşim herhalde düşünüyor ama emin degilim. eger vakit bulursa işinden ben bu ay içinde gidip gelecek adetimle birlikte ilaçları kullanmayı düşünüyorum. tabe doktor hanımda onay verirse çünkü 2-3 horman bir arada kullanılır mı bunu bilmiyorum...

champcım ne ilginç yermiş orası öyle ya madem toplamıyosun bırak almak isteyen alsın..
eşinle iletişiminizin olmasına sevindim cnm umarım eskiyle kıyasladığında değişimler olmuştur..
kendini rahat hissediyorsan elbette bebek düşünmelisin, hakkınızda hayırlısı olsun cnm

sağol canım benim bi denk gelemedik seninle topikte
galiba dediğin gibi bulantıların sebebi anlaşıldı ne çekmiştim ya
eşinle iyi olmanıza sevindim kayınodunuda salla gitsin
canım darısı sana olsun inşallh
seninde hamiş haberlerini alırız en kısa zamanda inşallahhhhhhhh
ben inanıyorum kesin alcaz 2012 de 2013 e girmeden anne olcaksın bence

wwoowww cok iddaalı bir cümle hayırlısı kuzum

Kızlar hepinizin cuması ve kandili mübarek olsun..herşey gölünüze göre olsun inş...

merhaba....herkese hayırlı cumalar,hayırlı kandiller diliyorum...dualarımızda birbirlerimizi unutmayalım kısslarr...özellikle hamiş kalmak isteyenler için bol bol dua edelim....

kandılınız mubarek olsun... Rabbim hamiş olmak isteyenelere naip etsinn.. dualarımız hep bir olsun :))

burası yagmurlu ve karanlık ve soguk uyku yapıyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…