Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

nergissss Kıss kaç zamn oldu görüşemedik...grip mi bende 10 gün çektim geçmiş olsun canım..doktor parol alabilirsin demişti...3 5 tane içtim toplamada...faceden niye çıktın??

Bana antibiyotik başladı bide burun spreyi.. perşembe günü gerek görmedi pazartesi daha kötü oldum. dün ilaçları alınca rahatladım. 3 gün kullancakmışım fazla kullanmıyacam inşallah.
faceden çıkmadım canım benim hastayım ya gelemiyorum... bi iyileşeyim koşa koşa gelirim

kızlar üzülmeyin topik boş diye, eski dostlar sonuçta buluştu, kalabalıklaşınca geçeriz yine buraya..
burası boş olunca uyuz oluyorum girmek bile istemiyordum, face iyi oldu orası daha kalabalık oluyo..

Kızlar bu gün dr gittim kızım olacakmış
tam kesin değil desi ama yüzde 80 kız diyorum dedi...:)

slm nergisim...maşalllah topik kız cenneti oldu ayy seninde bıcır bıcır sevimli bir kızın olacak demek ki....sağlıkla ve hayırlısıyla gelsin inş...

slm nergisim...maşalllah topik kız cenneti oldu ayy seninde bıcır bıcır sevimli bir kızın olacak demek ki....sağlıkla ve hayırlısıyla gelsin inş...

evet canım . kesin değil diye vurguladı doktor ama . yüzde 80 de kız dedi yinede .. hayırlısıyla gelsin inşallah.

evet canım hayırlısıyla gelsin inş...ne farkeder kız erkek.....nasıl gidiyo bu arada hamişlik?

Hamilelik güzel gidiyor . sanki hareketlerini hissediyorum bebişin eğer hissettiğim şey gaz değilse Grip hiiiç çekilmiyordu zaten hamilelikte daha da hiç çekilmiyor bi atlatsaydım

maşallah cnm kız bebeğin hali bir başka

kızlar merhaba dün detaylı usg ve şeker yüklemesi vardı..
şekerim azcık yüksek çıktı..
detaylıda kızımın siyah beyaz fotosunu verdi dr kocam aşkam bakıp bakıp
belki 50 defa bu bana benziyorrrrrr diyooo delirdi adam ya..
bi de cicler aldım kızıma şimdi bunları giyip babba babba diyerek
bana mı gelicek diyooo :))
eşimin 2 çocuğu var ama çevreden kız çocuklarının bi başka olduğunu
duyuyor babalar ile kızları arasında bi aşk oluyomuş diyo..
ama bazende bu heyecanı tamamen yitiriyo acep niye tutarsız benim bu tocammm

merhaba topikkk.....

dün kızımı görmeye gittik....1 ay olmuştu görmeyeli...bi şebeklikler yaptı çok sevimliyidi yaaa....her şeyi gelişmiş normal dedi.. parmaklarını,ayak tabanlarını her şeyini tek tek gösterdi...çok sağlıklı gözüküyo dedi doktorum...1kilo 50gr olmuş.. 34cm boyu

çok kilolu bir bebek olmaz dedi...3kilo civarında doğar dedi...senin yapınla alakalı dedi....28+3 haftalık olduk tartıldım doktorda 6.800gr kilo almışım..doktor iyi dedi..evde tartılınca biraz değişiyo ama kıyafetlerle alakalı bi durum...bakalım kaç kiloyla kapatıcam...

merhaba topik, merhaba apek :) çok sevindim her şeyin yolunda gittiğine. bebeğin de kilosu güzel, senin kilo alımın da güzel :) kafana takma hiçbir şeyi bu anların tadını çıkar.

biz de 7,5 aylık olduk. ek gıdalara geçeli çok oluyor. ama hala anne sütü alıyoruz. emzik ve biberona alışmadık bir türlü. bu haftayı da geceleri uykusuz ve de ateşli geçirdik. kızımın boğazı kızarmış. ama şükür daha iyiyiz bugün.destekli oturuyoruz, yatağımızda yuvarlanıyoruz,oyuncaklarımızla oynuyoruz.......vs okul ve kızım hayatımın tamamını oluşturuyor.24 saat yetmiyor desem yeridir kendime doğru dürüst zaman ayıramıyorum. gerçi o sağlıklı olsun da varsın böyle geçsin zaman....

sevgiler...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…