Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

merhaba kızlar...perşembe doktordaydım bende....nstede yine sancı çıktı...doktor artık doğumu bekleyeceğiz dedi...yatmaya dinlenmeye devam.2kg bile kaldırmayacaksın dedi....kuzum 2.500kilo olmuş...çok sağlıklı maşallah...artık doğsada bi problem yokmuş...inş.3kiloyu tammlarız 1.5 2 hafta daha dayanabilirsem...ara arasancılarım oluyo sonra geçiyo...minnakımda çok hareketli o hareket ettikçe benim enerjim hepten düşüyo...sürekli uyku modundayım...bide sürekli su içesim var...

anladığınız heran bebişim gelebilir...ama ben hergeçen 1 günü kâr sayıcam...doktor dün takıldı gelmek istedi durdurduk şimdide kendi gelmek istemezse diye:)

merhaba kızlar ben geldim nasılsınız?
görüşmeyeli epey olmuş.tusemle uğraşıyorum.netimiz yok telefondan bağlanıyorum olmuyor

cnm dikkat et kendine dr dinle..
1-2 hafta daha sabreder inş miniğin..
benim de bu ara akıntım çok yoğun..
bazen de su kıvamında oluyo çok korkuyorum suyum geldi diye..
yol yürüyünce merdiven inip çıkınca falan daha da yoğunlaşıyo..
sanırım benim kızımda çok bekleyemeyecek..
ama şimdi gelmesin daha çok minik hemde zaten son gittiğin dr de
gelişimi geri kalmış dedi çok üzüldüm..
inş sağlıkla doğar miniklerimiz.

merhaba kızlar ben geldim nasılsınız?
görüşmeyeli epey olmuş.tusemle uğraşıyorum.netimiz yok telefondan bağlanıyorum olmuyor

merhaba cnm
miniğin nasıl ne kadarlık oldu..
iyi bakın kendinize..

Canım merhaba topikteki bi arkadaşınıza bakarken iletini gördüm. Öncelikle sağsalim alırsın kucağına inşallah bebeğini. Allah hayırlı doğumlar versin. Akıntım çok yoğun demişsin dikkatimi çekti. 2 riskli gebeliğin 1 ini kaybedip 1 nide erken doğum yapınca baya bi tecrübe edindiğimi düşünüyorum umarım mübalağa yapmıyorum. Lütfen bir sonraki kontürole gittiğinde doktoruna bu akıntıdan bahsetmeyi ihmal etme. Hamilelikte fizyolojik akıntının artmasını olağan bir durum evet. Ama eğer kötü kokuluysa ya da suyun geldi sanacak kadar çokca mutlaka araştırılmalı. Bu tarz akıntılar enfeksiyon kaynaklıda olabiliyor ve erken doğuma kadar götürüyor. Henüz riskli haftalardasın kendine ve bebeğine çok dikkat et. Bu gelişimi geri kalmış denmesinede çok takılma her doktor ultrason ölçümünü beceremiyor. Tabi çok büyük farklar yoksa. sağlıkla canım..

selam kızlar....gerçekten topicin sayfa atlamadığına bende inanamıyorum....bugün eşyalarını yıkamaya başladım oğluşumun ama odanın kokusunun çıkması epey sürecek sanırım....

kızlar napıyosunuz nasılsınız?
benim dün akşam başıma kötü bişey geldi
paylaşmak istedim...
akşam misafirim vardı yemek hazırlığı yaparken kocaman bir bıçakla
sol başparmağımı kestim ama fena bi kesik kızlar.....
tırnağımın yarısı ile birlikte parmağımdan da kocaman bi et parçası koptu..
başparmağım boşlukta şu an çok korktum
bi süre kızımda kasıldı, hareket etmedi bi de ona da korktum..
hastaneye gittik parçası olmadığındn dikiş olmaz dediler..
pansuman yapılacak akşam - sabah..
haftaya da plastik cerrah görmeli dedi, inş sinirlere bişi olmamıştır dedi..
sabaha kadar zonkladı parmağım

canım çok geçmiş olsun...dikkat et kendine....hay allah ya görünmez kaza dedikleri bu işte....

aayyy canım çok geçmiş olsun...çok üzüldüm ya...yavrum benim oda korkmuş....ucucz atlatmışın canım...Allah korumuş...

cnm bilgin için çok tşk ederim..
dr zaten özellikle bahsetmiştim ama normal dedi.
korkma akıntıdır o dedi bu hafta tekrar giderim..
ve hatırlatırım bunu da bir süresi varmıdır bilmiyorum bakalım ne diyecek..

selam kızlar....gerçekten topicin sayfa atlamadığına bende inanamıyorum....bugün eşyalarını yıkamaya başladım oğluşumun ama odanın kokusunun çıkması epey sürecek sanırım....

cnm doğum yaklaşıyo desene...
bende inş bu hafta izne ayrılacağım yapacağım çok iş var ama
halen ayağımın tutukluğu geçmedi üstelik parmak da gitti :18:

Sarıbeybii çokk geçmiş olsunnn ahh ahh nasıl kestinn

canım çok geçmiş olsun...dikkat et kendine....hay allah ya görünmez kaza dedikleri bu işte....

çok sağolun kızlar..

sağol cnm..
evt korktu baya ...

kolay gelsin cnm..
sabun tozu ile yıkıyosun?

merhaba cnm
nasılsın cici kızın nasıl?

ayy korkmaz mı yavrum benim...annesi acı çekmiş çok üzülmüştür ama geçti di mi annesi uff oldu sadece....

benim cici kızımda çıkmak istiyo istiyo biz hayır diyoruz da sonra kendisi gelmek istemezse ne yapıcaz bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…