Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

cnm dualarımız siiznle...

sağol canım benim...her gün bir saatte muhakkak anne ben doğmak istiyorum diye yüreğimi ağzıma getiriyo...tamm geliyo diyorum sonra şükür duruluyo...

cnm inş beklicek vaktini cici kızın..
benim kızımda dünden beri pek hareketli oldu canımı yakıyo artık :)

hayırlı cumalar hanımlar...
Allahım cuma hürmetine günahlarımızı kusurlarımızı affeylesin...
bizleri sevdiklerimizi, ailemizi kaza-bela ve kötülüklerden korusun inş..
bizi kendisinden başkasına el açtırıp yalvartmasın inş..
evlerimize hayır bereket nasip etsin inş..
hastalara şifa dertlilere deva borçlulara eda ihsan eylesin Rabbim..
evsizlere ev, işsizlere iş, çocuksuzlara çocuk, nasip etsin Rabbim
hamile olanlara hayırlı ve sağlıklı doğumlar, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim..
Amin,Amin,Amin....

ikinci kez çift çizgiyi gördum rabbım saglıkla kucagıma almayı nasıp eder rabbım bekleyen arkadaslarımıza tez vakıtte hayırlı evlat nasıp etsın

hayırlı cumalar arkadaşlar hepinize sağlık mutluluk diliyorum

ikinci kez çift çizgiyi gördum rabbım saglıkla kucagıma almayı nasıp eder rabbım bekleyen arkadaslarımıza tez vakıtte hayırlı evlat nasıp etsın

tebrik ederim canım ilk bebeğin kaç aylık oldu? daha yeniydi değil mi? zor olmayacak mı senin için? ben de bebeğe zor sahip olan biri olarak ikinciyi hemen istiyorum ama en azından bi 1buçuk yaşına gelsin oğlum istiyorum... her güzel şeyin bir zorluğu vardır elbet...ilk çocuğum olduğu için bana baya büyük bir sorumluluk geldi ikincisi güzel olur tabi nasip ya... şaşırdım bir o kadar da sevindim senin adına...Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşaallah.....

sagol cnm rabbım dıger arkadasalrım ızında yuzunu güldürsun

apekkkk yeni okudum durumunu inşallah zamanında elir kızın canım yaa
aslı tebrikler yeniden hamişsin sanırım

slm kızlar c.tesi dr gittim çok akıntım vardı herkes bebeğin suyudur dedi.
ama dr su değil akıntıı dedi..
ayrıca bbek 3 hafta kadar geriden seyrediyo yediklerime çok dikkat etmeliymişim..
dualarınızı eksik etmeyin bizden olurmu teyzeler..
ayrıca apekten haber varmı?
aslı çizelge yapmayı bilmiyorum bilen bi arkadaş yardımcı olucaktır sana..

apekkkk yeni okudum durumunu inşallah zamanında elir kızın canım yaa
aslı tebrikler yeniden hamişsin sanırım

sağol nergisim..inş.canım....yoksun bayadır nerelerdesin?ne durumdasın?kızın ne yapıyo?

slm beybi...korkma canım 2 3 hafta ileri geri genelde görülüyo...sen onu kafana takma...güzel beslen stres yapma....ben halen evdeyim canım....sürekli yatıyorum...ilaçlarımı düzenli alıyorum...perşembe kontrölüm var...sancı çıkarsa büyük ihtimal doğuma girerim ama inş.çıkmaz...öptüm canm...

Son düzenleme:
Arkadaşlar aşılama sonucu malesef negatif. Hayırlısı olsun bakalım.
Doğumu yaklaşan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum.Öptüm hepinizi

arkadaşlar ben geldim uzun zamandan buyana nete giremiyordum.Son 2 gün kaldı doğuma çok heyecanlıyım.

ne bilim cnm ya dr beni çok korkuttu..
kendine dikkat et cnm ya
dualarımız seninle sağlıkla gelsin kızın..
bizi merakta bırakma cnm bende öptm

Arkadaşlar aşılama sonucu malesef negatif. Hayırlısı olsun bakalım.
Doğumu yaklaşan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum.Öptüm hepinizi

tabiki herşeyin hayırlısı cnm
bi süre dinlen bence bende öyle bi dönemde gebe kaldım..
dualarımız hep sizlerle..

arkadaşlar ben geldim uzun zamandan buyana nete giremiyordum.Son 2 gün kaldı doğuma çok heyecanlıyım.

mrb cnm
Allah yardımcın olsun sanırım sezeryan olucak cnm tarih belli olduğuna göre..

arkadaşlar aşılama sonucu malesef negatif. Hayırlısı olsun bakalım.
Doğumu yaklaşan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum.öptüm hepinizi

sağlık olsun canım....bu sefer tutmadı diye hiç ttmayacak değil ya...bakarsın kendiliğinden gelir ya da 2.aşılama tutar...sen umudunu kaybetme yeterki....sabır canım zor ama sabır...allahım bu sabrının mükafatını verecek inş....bende öpüyorum seni canım...gel arada özletme..

arkadaşlar ben geldim uzun zamandan buyana nete giremiyordum.son 2 gün kaldı doğuma çok heyecanlıyım.

hoşgeldinnn....allah kolay bi doğumla bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...allah yardımcın olsun...

bazı doktorların işi sadece felaket tellallığı zaten...insanın yüreğine indirmeyi seviyolar....sen rahat ol....rahat ol ki bebek haftasını yakalasın...sen böyle yaparsan bebişinde etkilenir...allahın izniyile sağsalim gelecek kollarına bebişin...

Sağol canım..inş.zamnında gelecek cennet kokulu kızım.....

merhabalar...bende yaman'ın odasıyla uğraşıyorum boyandı bitti cumartesi de takımı gelecek...eşyalarını yıkayıp ütüleyeceğim....çok heyecanlıyım kızlar...

inş cnm benim sağol..
sen nasılsın?

merhabalar...bende yaman'ın odasıyla uğraşıyorum boyandı bitti cumartesi de takımı gelecek...eşyalarını yıkayıp ütüleyeceğim....çok heyecanlıyım kızlar...

kolay gelsin cnm sağlıkla uyusun bebişin odasında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…