selam topikcim.. tekrar geldim
Merhaba kızlar...perşembe akşamı eve geldim...risk halen geçmiş değil...sürekli yatacaksın dedi doktorum..ilaçlarım var onlarda çarpıntı yapıyo..kalbim yerinden çıkacak sanki...çok zor günler geçiriyorum...karnım iyice büyüdü,bebeğin hareketleri çok canımı yakıyo,uyuyamıyorum,rahat hareket edemiyorum...9 ay istemem bu ayı çıkarıp diğer aydan gün alsam yine iyi...ama bu kızın duracağı yok...dikkat ediyorum bakalım ne kadar daha tutucam kızımı karnımda.dua edin emi kızlar!! hepinizi çok seviyorum ve özledim...görüşürüz inş...Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Merhaba kızlar...perşembe akşamı eve geldim...risk halen geçmiş değil...sürekli yatacaksın dedi doktorum..ilaçlarım var onlarda çarpıntı yapıyo..kalbim yerinden çıkacak sanki...çok zor günler geçiriyorum...karnım iyice büyüdü,bebeğin hareketleri çok canımı yakıyo,uyuyamıyorum,rahat hareket edemiyorum...9 ay istemem bu ayı çıkarıp diğer aydan gün alsam yine iyi...ama bu kızın duracağı yok...dikkat ediyorum bakalım ne kadar daha tutucam kızımı karnımda.dua edin emi kızlar!! hepinizi çok seviyorum ve özledim...görüşürüz inş...Allah hepimizin yardımcısı olsun...
hepinize selamlar olsunnn .) adetimi 4 gün geçti bhcg negatif çıktı..şimdi bi 6 gün daha geçti..hala adet olmadım.hiç adetim geçmezdi ama bu ay 10 gün geçti..birde hiç bir belirtim yok ama kasıklarım ve bacaklarım çok ağrıyo ? bu tarrz bi hamilelik yaşamış olanlar varmı ?
canım geçmiş olsun....ne oldu da hastaneye yattın korktum şimdi bende...cumartesi günü doktor kontrolüm vardı erken doğum riskim vardı baktı ne yok ne var gibi...yani rahim esnekliği 45 cm olsaymış mükemmelmiş hiç risk yok demekmiş benim 30 cm ama 5-10 cm olsa oda yüksek riskmiş fena değil yani ama seni okuyunca meraklandım...sana bakmamışmıydı doktor...30.haftamda bakıldı bana....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?