Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

tşkler ....amin...rabbim kimsenin kucagı boş bırakmasın

selam kızlar taşınma işlemlerim bitti. işe başladım yavaş yavaş burda bi düzen kuruyorum artık ailem burda olduğu için hiç yalnız kalmıyorum ya birileri geliyo ya biz gidiyoz..:) haftaya doktor kontrolüm var ayrıntlı ultrason için gidecem kızımı görmeye sizler nasılsınız

merhaba topik
nasılsınız kızlar ben cezadan sonra yine geldim..
umarım herkes iyidir apekten haber var mı?
dua edelim hep beraberde bebişi vaktinde gelsin inş..

slm kızlar nasılsınızz?
evet burası çok sessiz artık..
apek en son hastanedeydi bebeği erken gelmeye karar vermş
ama hastanede yatıp kızının gününün dolmasını bekliyomuş.
Allahım yardımcısı olsun

Merhaba kızlar...perşembe akşamı eve geldim...risk halen geçmiş değil...sürekli yatacaksın dedi doktorum..ilaçlarım var onlarda çarpıntı yapıyo..kalbim yerinden çıkacak sanki...çok zor günler geçiriyorum...karnım iyice büyüdü,bebeğin hareketleri çok canımı yakıyo,uyuyamıyorum,rahat hareket edemiyorum...9 ay istemem bu ayı çıkarıp diğer aydan gün alsam yine iyi...ama bu kızın duracağı yok...dikkat ediyorum bakalım ne kadar daha tutucam kızımı karnımda.dua edin emi kızlar!! hepinizi çok seviyorum ve özledim...görüşürüz inş...Allah hepimizin yardımcısı olsun...

hepinize selamlar olsunnn .) adetimi 4 gün geçti bhcg negatif çıktı..şimdi bi 6 gün daha geçti..hala adet olmadım.hiç adetim geçmezdi ama bu ay 10 gün geçti..birde hiç bir belirtim yok ama kasıklarım ve bacaklarım çok ağrıyo ? bu tarrz bi hamilelik yaşamış olanlar varmı ?

hayırlısı cnm geçmış olsun 35haftaya kadar sabretsın mınıgın sagllıklı bır şekılde dunyaya gelsın

cnm eve çıkmana sevindim..Allahım yardımcın olsun dualarımız seninle..
dikkat et kendine lütfen..
biiz de haberdar et

slm cnm valla benim adetim 10 gün geçince idrarda pozitif çıkmıştı benim belirtim yoktu sadece çok sık acıkıp çok yemek yiyodum o kadar
Allah gönlünüze göre versin..

canım geçmiş olsun....ne oldu da hastaneye yattın korktum şimdi bende...cumartesi günü doktor kontrolüm vardı erken doğum riskim vardı baktı ne yok ne var gibi...yani rahim esnekliği 45 cm olsaymış mükemmelmiş hiç risk yok demekmiş benim 30 cm ama 5-10 cm olsa oda yüksek riskmiş fena değil yani ama seni okuyunca meraklandım...sana bakmamışmıydı doktor...30.haftamda bakıldı bana....

yanlış yazmışım erken doğum riski var mı yokmu diye yazacaktım....vardı olmuş....

merhaba kızlar...yatarak zarzor yazıyorum size...dün akşam biraz sancılandım yine kesin geliyo dedim sonra geçt sancım.1 gün bile kar bizim için...zor geçiyo günlerim..ilaçlar çok zorluyo beni..kızda o kadar hareketli ki sanki hiç uyumuyo...vurduğu zamn sanki dışarı çıkacak....canımı acıtıyo..bakalım ne kadar dayanıcaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…