Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

kızlar bugün itibariyle aşılama tedavisine başlamış bulunmaktayım, dualarınızı esirgemeyin:)) sevgili uğurlu topic hadi sıra bana gelsiiiinnnnn

vay beee ilk topicimdi burası benimmmmmmmmmmm
o zamanki arkadaşlarımdan doğum yapan olmuş gebe olanlarda var süper yaaa
rabbim yüzünüzü kara çıkarmasın sağlık sıhhat versin amin..

merhaba topik....kuzum uyudu fırsat bu fırsat sana merhaba demeye geldim..

slm uğurlu topikim ve değerli üyeleriiiii
bebişime kavuşma anımız için gün sayıcam 3-4 güne kadar gel bana meleğimmm, yeter artık bu ayrılık

selaamm apek bebiş nasıl? kaç aylık oldu? benimki 8 ay 20 günlük bugün... günler geçiyor işte ha oldu ha olacak derken büüyüdü gitti arada... bebik hiç girmiyor buraya artık, haberin var mı ondan? onun kızıyla da 1 ay falan var benim oğlanın arasında... belki o yine hamiştir ben daha düşünmüyorum olursa da nasip artık...
benim oğlan yürümeye başladı gibi maşaallah nazar değmesin... okullarda başladı 1 haftadır ayrıyız bebişle alışmıştık tatilde yine iş göründü bize düştü ayrılık işte...
benden bu kadar sen de yaz kızını:) ben girip bakıyorum kimler ne yazmış diye sen canlandırırsın burayı eminim... hadi kendine iyi bak kızını öp benim için

hadi inşaallah olmuştur.... burdan paylaş sonucu mutlaka takip ediyorum seni:)

yrn kontrol var yumurta için yazıcam tabi, destekleriniz güç veriyor bana:) bu arada bebikle facebookta görüşüyoruz, hamişlik yok kızı kocaman oldu. ordada grubumuzun ismi aynı ama buranın anıları başkaaa :))
seninde oğluşun büyümüş, ne günler geçirdik hepberaber, ne sohpetler:)

sevgili topik huzurunda tüm kızlaaaaarrrrrrrrr yarın aşılama oluyorum, dualarınıza şimdi daha çok ihtiyacım var:):18:

ne güzel senin adına sevindim canım... yumurtanın olması güzel ama aşılama da şans biraz düşük oluyor, ama benim bebikte aşılama ile oldu hemde ilk denemede... darısı sana inşaallah:)

BUGÜN SAAT 12:35 İTİBARİYLEEE GÖBÜŞÜM DOLDU SANKİ AZICIK, ALLAH IM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH, NERDE İSTEYEN VARSA ŞİFA BULSUN HERKES.
artık böyle görmek istiyorum kendimine dersiniz yakışmazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…