Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

ben çıkıyorum iyi akşamlarrrrrrr içimde kalmasın ay yüzlüm kırılmamışsındır inş. bana

yok kuzum neden kırılayım... ben fikrimi söyeldiysem sende söyleyebilirsin...
hem birbirimize de kırılırsak bizi başka kim idare eder.. körler sağırlar birbirini ağırlar...
kaydirigubbakcemile5

habere bakın yuhıSTANBUL'da 10 günlük bebeklerini boğdukları, cesedini götürdükleri Kırlareli'nde barbeküde yaktıkları iddiasıyla yargılanan anne ve baba hakkında 2,5 yıl sonra karar çıktı. Emniyette itiraf ettiği suçunu yargılama sürecinde inkar eden baba Mesut Başaran, “bebeğini kasten öldürme” suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Anne Aslı Kuran'a ise “suça yardım ettiği” gerekçesiyle 16 yıl 8 ay hapis cezası verildi.
24 yaşındaki Mesut Başaran ile 25 yaşındaki Aslı Kuran, Kırklareli'ndeki Trakya Üniversitesi'nde okurken tanışıp birbirlerine aşık oldu. Sevgilisiyle ilişkiye giren Aslı Kuran, hamile kaldığını fark ettiğinde bebeği aldırmak için çok geçti. 20 Ağustos 2004'te “Yiğit Arda” ismini koydukları bir oğulları oldu. Bebekten aileler de haberdar olunca genç çiftin evliliklerine onay çıktı. Ancak Aslı Kuran'ın kendisiyle evlenmek için hamile kaldığını düşünen Mesut Başaran, evlenmek istemedi ve bebekten kurtulmanın yollarını aramaya başladı. Mesut Başaran, 10 günlük bebeği ıstanbul'da misafir olarak kaldıkları arkadaşlarının evlerinde boğup, sevgilisiyle birlikte cesedi Kırklareli‘ne götürdü. Burada kaldıkları evin barbeküsünde cesedi yaktılar. Daha sonra ailelerine, ‘Bebeği sokağa terk ettik. Biz de evlenmekten vazgeçtik’ dediler. Konu da böylece kapandı.. Aslı Kuran, okulu bitirip ıstanbul'a geldi. Bir şirkette kalite kontrol müdürü oldu ve 2007 yılında başkasıyla evlendi.

Son düzenleme:
meali yani anlamını saymayın arkadaşlar, sadece anlamını düşünerek arapça yazılışını okuyun demiştim... anlamını saymayacağız çünkü hiç bir çeviri tam anlamını vermez o yüzden orjinalini okumak daha etkilidir.. call anlamını mı okudun ben mi öyle anladım..

tüüüüüüüü :mymeka: yazıklar olsunn...vicdansızlar....

niyet önemli değil mi? call o niyetle okudu...regl olduğu için arapçasını okumadı...

Bence burda bebeği sadece adam öldürmüştür, kadın bebeğine kıyamamıştır.. zaten evlenmek istemeyen de adam.. çelişkişi konuşanda adaam.. yazıklar olsun.. kimi bulamıyo, kimide kıymetini bilmiyo..
:umursamaz:

ben regylim türkçe meailini okudum!

kız anlamını bilmeden arapça yazılışını okurken nasıl anlamını düşünüp okuycam yahu!
hım ben ama çok içten okudum meailini! :1shok:

niyet önemli değil mi? call o niyetle okudu...regl olduğu için arapçasını okumadı...

muhalefet yapıyo gibi olmayayımda arkadaşlar,
önceden ben kızardın neden 100 neden 4444 , neden arapça diye karşı çıkardım..
ama şöyle bir mantık var nasılki önemli şeylerin saklandığı kasaların yerlerin hatta kişilerin kredi kartlarının bile şifresi var bağzı şeylere ulaşmak içinde şifreler vaya özel çabalar gerek...
bu da onun gibi birşey.. ki arapça harflerin Kur-an'ı Kerim harfleri ile okunan sureler dualar bulunulan ortamdaki zerreleri bile değiştirdiği bilimsel olarak kanıtlanmıştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…