Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

kızlar ben de burdayıma.s. ayyy çok yoruldum bugüüünn...ölir ölir ölirem((
offf geçmişi merak ettim annelerimiz burda galiba şu geçmişi okuyayım geliyorum...olumunekankayizsmile

kimin icin die soruyolar bend esöylemedim:))))dr ye gittigimden kimsenin haberi yok kizlar sizden baska..dün hastanedeyken ablam aradi yalan söylemek zorunda kaldim:kedi: napiyim simdi sorup dururlar beni deli ederler die bayanssulusmile

Bu bittikten sonrada bebek isteyenlerin listesini yapıp kaç kişiysek 4444'ü aramızda bölp kendimiz okusak ne dersiniz?
Ve son durum ne?

Ayyüzlüm karşı çıkan yok burda! hepimiz Kuranı kerimi,dualarımızı Arapça okuyamayabiliriz!
--Biz manasını anlayarak okumaya çalışmalıyız ve okuduğumuz ayetler üzerinde,dular üzerinde düşünüp öğüt almalıyız O’ndaki hikmetlerden etkilenmeli kendinimizi duamıza, Kur’ân’ımıza vermeliyiz,tecvid kurallarına uygun bir şekilde ve de yanlışsız olarak okumaya çalışmalıyız,
gibi çabalarımızın olması için bunun bir eğitimini almış olmamız gerekiyor, bahsettiğin örnektede kasa ve kredi kartı için insanın belli bir bütçesi olması lazım yani parasının olması lazımki şifreleri olsun bizim bahsettiğin paralarımız yok canım!
Duaysa türkçe meali neden okunmasınki madem ayet yada sure değil! önemli olan kendini vererek ne istediğini bilerek okumak değilmi*

Son düzenleme:

canimm herkes arapca bilmeyebilir dinimiz kolaylik dini o yüzden okunusuyla okuyalim..ayyüzlümün bahsetti kasa anahtar falan da okuycamiz salavatin sayisindan bahsediyo sayilarin öneminden..okuyandanda okumayandanda Allah razi olsun...

Bu arada ben kendi hikayemi paylaşayım.Pat diye topiğe düştüm:)
10 aydır evliyim hiç korunmadım bebekte olmadı malesef..Ocak ayında kendim kontrole gittim herhangi bir sorun çıkmadıHamdolsunki!Ama eşimde sperm sayısı düşük hareket sorunu ve sperm yapı bozukluğu var.Dr bikaç ay daha bekleyin ya aşılama ya da tüp bebek dedi.1.5 aydır keçiboynuzu kürü,incir kürü ve vitamin ilaçları veriyorum.Ve Rabbimin OL demesini bekliyorum..ışte böyle kızlar..

bence de , niyet önemli bana göre.. Hepimiz katre için gönül koyup bişey yapmaya çalışıyoruz, oturup bu işin ayrıntılarını tartışcak değiliz... içinden gelen istediği gibi okur...
adet verir, 4444 tamamlanır....

hoşgeldin canım, geçmiş olsun.. inş. probleminizi en yakın zamanda çözersiniz...
Allah yardımcınız olsunn..

bende cikiyorum herkese hayirli aksamlar...dualariniz ve desteginiz icin hepinize ayri ayri tsk ediyorum ve hepinizi öpüyorummmm

Ya kızlar ben arapça okuycaksınız diye bişey söylemiyorum ki nerden çıkıyo anlamadım:1shok: .. arapça okunuşunuda yazdım mealinide ekledim oraya sizce neden? guclubacismile

mealini okuruz bir kere anlamını zihnimizde şekillendiririz... fisfisfis
sonra da okunuşundan devam edin dedim...

arapça okumanızı istemem için şurda arapça dersine başlıyoruz derdim aaa boshayallersmile

şifre kasa derken örnek verdim.. manevi anlamda bişey ifade etmeyen para bile şifrelerle korunurken.. bebek de Rabbimin sakladığı değerli bişey demek ki bizim için... o anlamda dedim.. neyse.. yarın devam ederiz...
bu sefer üzüldüm... bi katre anladı sanırım ne yapmaya çalıştıığımı..

tatlım takma kafana:1hug:
ben geldim herkesler kaçtı...senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…