kızlar ben de burdayıma.s. ayyy çok yoruldum bugüüünn...ölir ölir ölirem((
offf geçmişi merak ettim annelerimiz burda galiba şu geçmişi okuyayım geliyorum...olumunekankayizsmile
Bebikim +50 daha eklermisin..
Rabbim kabul eylesin..Amin
muhalefet yapıyo gibi olmayayımda arkadaşlar,
önceden ben kızardın neden 100 neden 4444 , neden arapça diye karşı çıkardım..
ama şöyle bir mantık var nasılki önemli şeylerin saklandığı kasaların yerlerin hatta kişilerin kredi kartlarının bile şifresi var bağzı şeylere ulaşmak içinde şifreler vaya özel çabalar gerek...
bu da onun gibi birşey.. ki arapça harflerin Kur-an'ı Kerim harfleri ile okunan sureler dualar bulunulan ortamdaki zerreleri bile değiştirdiği bilimsel olarak kanıtlanmıştır...
Bu bittikten sonrada bebek isteyenlerin listesini yapıp kaç kişiysek 4444'ü aramızda bölp kendimiz okusak ne dersiniz?
Ve son durum ne?
Ayyüzlüm karşı çıkan yok burda! hepimiz Kuranı kerimi Arapça okuyamayabiliriz!
--Biz manasını anlayarak okumaya çalışmalıyız ve okuduğumuz ayetler üzerinde düşünüp öğüt almalıyız O’ndaki hikmetlerden etkilenmeli kendinimizi Kur’ân’a vermeliyiz,tecvid kurallarına uygun bir şekilde ve de yanlışsız olarak okumaya çalışmalıyız,
gibi çabalarımızın olması için bunun bir eğitimini almış olmamız gerekiyor, bahsettiğin örnektede kasa ve kredi kartı için insanın belli bir bütçesi olması lazım yani parasının olması lazımki şifreleri olsun bizim bahsettiğin paralarımız yok canım!
Ayyüzlüm karşı çıkan yok burda! hepimiz Kuranı kerimi Arapça okuyamayabiliriz!
--Biz manasını anlayarak okumaya çalışmalıyız ve okuduğumuz ayetler üzerinde düşünüp öğüt almalıyız O’ndaki hikmetlerden etkilenmeli kendinimizi Kur’ân’a vermeliyiz,tecvid kurallarına uygun bir şekilde ve de yanlışsız olarak okumaya çalışmalıyız,
gibi çabalarımızın olması için bunun bir eğitimini almış olmamız gerekiyor, bahsettiğin örnektede kasa ve kredi kartı için insanın belli bir bütçesi olması lazım yani parasının olması lazımki şifreleri olsun bizim bahsettiğin paralarımız yok canım!
Duaysa türkçe meali neden okunmasınki madem ayet yada sure değil!
Bu arada ben kendi hikayemi paylaşayım.Pat diye topiğe düştüm:)
10 aydır evliyim hiç korunmadım bebekte olmadı malesef..Ocak ayında kendim kontrole gittim herhangi bir sorun çıkmadıHamdolsunki!Ama eşimde sperm sayısı düşük hareket sorunu ve sperm yapı bozukluğu var.Dr bikaç ay daha bekleyin ya aşılama ya da tüp bebek dedi.1.5 aydır keçiboynuzu kürü,incir kürü ve vitamin ilaçları veriyorum.Ve Rabbimin OL demesini bekliyorum..ışte böyle kızlar..
kızlar ben çıkıyorum, hayırlı akşamlar
şifre kasa derken örnek verdim.. manevi anlamda bişey ifade etmeyen para bile şifrelerle korunurken.. bebek de Rabbimin sakladığı değerli bişey demek ki bizim için... o anlamda dedim.. neyse.. yarın devam ederiz...
bu sefer üzüldüm... bi katre anladı sanırım ne yapmaya çalıştıığımı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?