Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

:Saruboceq:

ben regyliyim canım! maşallahı var bu arada sanki aylardır olmuyorum bu ne yaaa! kocamı özledim diyoum Allah Allah

canim salavat oldugu icin okunabilir die biliyorum hem bende adetliyim...kiz kocalarla cali calis sonra bi bosluga düsüyo insan aliskanlik yapti:roflol:

pelinsee ! anlatsana yahu? neler yaptın öcellikle faydasını gördüğün kızlr sizde yapın hemile kalmak için dediğin önerilerin yokmu canım hemşerim!

canim salavat oldugu icin okunabilir die biliyorum hem bende adetliyim...kiz kocalarla cali calis sonra bi bosluga düsüyo insan aliskanlik yapti:roflol:

arapcasıda yazıyor ama ben 1 kere okudum mesela şimdi anlamını onuda ekleyin ozaman!
sorma özledim bu ay aşk geceleri beni bekliyo! ilaç kullanıyorum dişim sızlıyo ! koruncam sanırım akşam doktorm ne diycek bakalım!

syavz bende yetşemyrm artık kızlara bı gıdım ış yapım dıyrm bı gelıyorm ne gorummdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…