Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

kaydirigubbakcemile3bende 67 ye merdıven dayamısım dr dıyo egzersız yapman lazm engelmış hamıle kalamayaguclubacismile

kaydirigubbakcemile3bende 67 ye merdıven dayamısım dr dıyo egzersız yapman lazm engelmış hamıle kalamayaguclubacismile

of ya 67 razıyım ne etcem ben bır doktorda kılo ver dedı ama aclıkdan oslemde kılo veremıyorum askıne aldıkca alıyorum delırcem yaaaaaaaaaaa

of ya 67 razıyım ne etcem ben bır doktorda kılo ver dedı ama aclıkdan oslemde kılo veremıyorum askıne aldıkca alıyorum delırcem yaaaaaaaaaaa

bende dıyet yapamıyorum en ıyısı spora gtmek .dr zaten egzersız dedı gobektekı yağların mutlaka erımesı gerekmış.kaydirigubbakcemile3 ama ben gecn ayda kagan kocatepe gtmıştım onada dedm drlar kılo vermemı soluyo yok ole bışe dedı ozamn dedı okadr kılolu kadın nsl hamıle kaldı

yanı bende goruyorum kılolu kadınlar hamıle kalıyor

ama doktorlar hala kılo ver dıo pekı o kadınlar nasıl kalıyor ya hatta asırı kılolular bıle vardı

bılmıyorum yaa herkes bışe dıyo aslında benım okadr kılom bellı olmuyor çok kılolu da
deılım ama gobegım kaldı duşukten sonra

ya kızlar dusukden sonra kılo alımı hzılanıyormu ne bende dusukden sorna baya kılo aldım ayrıca trıot ılacı kılo yaparmı sonucta oda hormon ya hanı derız ya dogum kontrol kılo yapar sonucta buda aynı sekılde sız ne dusunuyorsunzu bu konuda

evt trıot kılo yapıyomuş canım ben kuzenımden bılıyorum hatta baya gobegı var

hanımlar bu başlığı görünce tecrübemi paylaşmak istedim. bu çift çizgiyi görebilmek için tam 7 yıl bekledim.. dr.dr gezdik.yine olmadı. 7 yılın sonunda evlat edinmeye karar verdik.. ve sürpriiiz :) kararımızdan 1,5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim....tam 5 haftalıktı bebeğim karnımda... şu an da oğlum 27 aylık... kucağımda kıpır kıpır... Allah hepinize anneliği tattırsın...

maşallah ne guzel:1rolleyes:

selamlar herkese
ben çift çizgiyi bir kere gördüm ama o da düşükle sonuçlandı maalesef :gitme:
bir kere daha görmeyi ne kadar çok istediğimi tahmin edersiniz..
Rabbim en kısa zamanda muradımıza kavuşmamızı nasip etsin, bizim de yüzümüzü güldürsün :Saruboceq:

amınn:Saruboceq:

Rabbim iste verince veriyo zamani gelince nasi geliyo bebis:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…