slm kızlar ya kafam cok kararsızım
cok kılo aldım ben evlendıgımden berı ılk defa hayatımda bu kıloyu gordum delırcem
bebek ıstıyorum ama karısık 75 olmusum hamıle kalırsam ne yapcam kesın 100 kılo olurum boyum zaten 157
kaydirigubbakcemile3bende 67 ye merdıven dayamısım dr dıyo egzersız yapman lazm engelmış hamıle kalamayaguclubacismile
of ya 67 razıyım ne etcem ben bır doktorda kılo ver dedı ama aclıkdan oslemde kılo veremıyorum askıne aldıkca alıyorum delırcem yaaaaaaaaaaa
peki zayif olmak engelmidir hamile kalmaya acaba kizlarrr :)
gobektekı yağlardan dolayı hamıle kalmak zorlaşıyormuş zayıflıkla ılgısı yok ozamn
ya kızlar dusukden sonra kılo alımı hzılanıyormu ne bende dusukden sorna baya kılo aldım ayrıca trıot ılacı kılo yaparmı sonucta oda hormon ya hanı derız ya dogum kontrol kılo yapar sonucta buda aynı sekılde sız ne dusunuyorsunzu bu konuda
evt trıot kılo yapıyomuş canım ben kuzenımden bılıyorum hatta baya gobegı var
hanımlar bu başlığı görünce tecrübemi paylaşmak istedim. bu çift çizgiyi görebilmek için tam 7 yıl bekledim.. dr.dr gezdik.yine olmadı. 7 yılın sonunda evlat edinmeye karar verdik.. ve sürpriiiz :) kararımızdan 1,5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim....tam 5 haftalıktı bebeğim karnımda... şu an da oğlum 27 aylık... kucağımda kıpır kıpır... Allah hepinize anneliği tattırsın...
selamlar herkese
ben çift çizgiyi bir kere gördüm ama o da düşükle sonuçlandı maalesef :gitme:
bir kere daha görmeyi ne kadar çok istediğimi tahmin edersiniz..
Rabbim en kısa zamanda muradımıza kavuşmamızı nasip etsin, bizim de yüzümüzü güldürsün :Saruboceq:
hanımlar bu başlığı görünce tecrübemi paylaşmak istedim. bu çift çizgiyi görebilmek için tam 7 yıl bekledim.. dr.dr gezdik.yine olmadı. 7 yılın sonunda evlat edinmeye karar verdik.. ve sürpriiiz :) kararımızdan 1,5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim....tam 5 haftalıktı bebeğim karnımda... şu an da oğlum 27 aylık... kucağımda kıpır kıpır... Allah hepinize anneliği tattırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?