iyiyim bitanem sen nasılsın arada bir giriyorum alişkanlık yapmiş bana bakmadan duramıyorum bende pazartesiyi bekliyorum doktora gidecem bakalım inşallah kese kalp atışı cıkar sigarayı bıraktım bugün vurdu sigara nedense bu güne kadar vurmamıştı zor dayanıyorum içmemek içinpelinsee canim nasilsin?ß
sen ankarada nerde oturuyon canım anteras var ya iş merkezi biliyonmu ona cok yakınımbebikim sabah mi yapican testi canimm varmi agrin sizin?
iyiyim bitanem sen nasılsın arada bir giriyorum alişkanlık yapmiş bana bakmadan duramıyorum bende pazartesiyi bekliyorum doktora gidecem bakalım inşallah kese kalp atışı cıkar sigarayı bıraktım bugün vurdu sigara nedense bu güne kadar vurmamıştı zor dayanıyorum içmemek için
sen ankarada nerde oturuyon canım anteras var ya iş merkezi biliyonmu ona cok yakınım
slmkızlar nasılsınızz bakalımm bu arada katrecim basınız saolsun ALLAH ailesine sabır versin pelinsee sen nasılsın tatlım nasıl gidio hamilelilk sıkıntın yoktur insallah
slm canimm valla ben dün aksam ve bu sabah cok kötüydümm sonra iyi oldumbayanssulusmile sen nasilsin??ß
Merhaba çift çizgiyi görmeyi sabırsızlıkla bekleyen anne adayları, buyrun dertlerimizi, mutluluklarımızı, sorunlarımızı paylaşalım ve beraberce ilerleyelim...
Topiğimiz hayırlı,uğurlu olur inşallah :Saruboceq: Listemiz yakında gülen yüzlerle dolar..
:Saruboceq: [ liste neden bu kadar gerilerde arkadaşlar
bende baya bi stresliyim cnm yaa adet olamadım halaa
evet etlik gelirsen yaz buraya buluşuruz kız ne güzel olurben eryamandayim canim bende optimuma yakindim tasindik biraz uzaklastim oralardayim yani..anterasi biliyorum canim etlik oluyo dimi orasi
adet olmakta olamamkta bi dert zaten insan catlayacak gibi oluyo yaaa sinir yapiyo bide
şükürler olsun iyi gidiyor hiç bişe anlamadım daha bu haftada bi gecsin bakalım ne tür gelişme olur bilemiyorum hamile kalmakla bitmiyorki işimiz şimdide kalp kese ondan sonrada 2test 3tarama büssürü şeylerslmkızlar nasılsınızz bakalımm bu arada katrecim basınız saolsun ALLAH ailesine sabır versin pelinsee sen nasılsın tatlım nasıl gidio hamilelilk sıkıntın yoktur insallah
çtk ne demek canım cözemedim)))))
evet etlik gelirsen yaz buraya buluşuruz kız ne güzel olur
merhaba kızlar... dua sayısı ekliycem... sizlerde hiç hareket yok ama yaa.. kimse okumuyo mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?