Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

gittim gezdim bide pazar varmis orayida gezdim para harcadim rahatladim kendime biseyler aldim oh canima degsin kocaminhihoyyyt

pelinsee canim nasilsin?ß
iyiyim bitanem sen nasılsın arada bir giriyorum alişkanlık yapmiş bana bakmadan duramıyorum bende pazartesiyi bekliyorum doktora gidecem bakalım inşallah kese kalp atışı cıkar sigarayı bıraktım bugün vurdu sigara nedense bu güne kadar vurmamıştı zor dayanıyorum içmemek için

Allahin izniyle duyarsin canim merak etme...bende yarin gidicem dr ye hormon testi sonucu icin bakalim dr ne yapcak yaaa beklemek cok zor dimi

slmkızlar nasılsınızz bakalımm bu arada katrecim basınız saolsun ALLAH ailesine sabır versin pelinsee sen nasılsın tatlım nasıl gidio hamilelilk sıkıntın yoktur insallah

slmkızlar nasılsınızz bakalımm bu arada katrecim basınız saolsun ALLAH ailesine sabır versin pelinsee sen nasılsın tatlım nasıl gidio hamilelilk sıkıntın yoktur insallah

slm canimm valla ben dün aksam ve bu sabah cok kötüydümm sonra iyi oldumbayanssulusmile sen nasilsin??ß

şükürler olsun iyi gidiyor hiç bişe anlamadım daha bu haftada bi gecsin bakalım ne tür gelişme olur bilemiyorum hamile kalmakla bitmiyorki işimiz şimdide kalp kese ondan sonrada 2test 3tarama büssürü şeyler

çtk ne demek canım cözemedim)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…