nıye haıyrdır arkadasım dertleselım ıstersen ya burdan ya ozelden
eftalya mrb ben regl oldum 2 tane kullmış oldum fatural acaba sen de neden hala yok
kızlar idrar testi aldım eczaneden şimdi, bide çok başım dönüyo falan tansiyonumu ölçtürdüm 8-5 çıktı, çok fenayım tuzlu ayran falan da fayda etmiyo...
ay yuzlum nasılcın canımmm:teytey:
cnm stres yaptın herhaldee ayaklarını dik yat
uzan bıraz bebkım heycandan dır yap bakalım testı
iyiyim kuzum burası bayağı yoğun.. kan merkezi burda.. bende kan vereyim dedim.. doktor senin kanını nasıl alırız sana kan vermek gerek dedi kaydirigubbakcemile3
evet nerde millet
ben burdayım kızlar arada müşterim geliyo yazılanları takip ediyorum anca:)))
sen naptın kuzum, nasılsın...
bne bugun regl oldum ya yumurtlama takıbı yapılcak ya dr demıştı 2-3yada 4 gelebılırsın dıye yarn gece nobetcıymış cmt 12 kadr orda 2.gunmu gıdım 3gunmu gıdım.saçma bı soru oldu galıba ama yumurtaların gelışmesı acısından sordum
katre üzülme cnm başınız sağolsun eşinle olan sıkıntıya gelince 2 gün öncede ben senin gibiydim bebekten hatta ondan bile vazgeçmiş durumdaydım. dün gelirken en sevdiğim fındıklı drajelerden almış bir şekere tav oldum anlayacağın:asigim:
iyi olmaya calisiyorum canim yaaa esimle biraz limoniyiz moralim bozuk..onun disinda bide bi tanidik vardi memlekette dede torunlari toplayip gezmeye bahceye götürüyo arabayla,dönüstede arkada oturan 6 7 yaslarindaki kiz torun nasil oluyosa kapiyi aciyo ve düsüyo boynundan ezilip ölüyoooooosenağlama senağlama senağlama cok kötü oldum duyunca
kızlar merhaba...
ben dün regl oldum moralim çok bozuktu giremedim nete ilaç aldım oda ağır geldi heralde bütün gün ölü gibiyidi..valla 8de uyudum...bebekim listeye eklersin dimi...bu ayda gitti yani...bakalım doktorumla konuştum pazartesi gel bakalım artık bi çaresine dedi şimdi bana bi dünya test yapcaklar demi...of çokta korkuyorum...
Şaka bi yana canım.Çatlatma iğnesinin ardından biz de 2 kere birlikte olduk.Doktorumuz da öyle önerdi. Erkeklerin 1 gün ara vermesi-dinlenmesi gerekiyormuş spermlerin olgunlaşması açısından.
Zaten sonraki günler de çok sancılı ağrılı geçti benim için (iğneden dolayı). Hatta dün geceyi hastanede geçirdim. Açıkçası çok çalışamadık dersimize delikafadulden
geçmiş olsunn adaylaarda, senin kullandığın ilaç neydi?[/QUOTE}
sağol canım famara kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?