Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

kızlar idrar testi aldım eczaneden şimdi, bide çok başım dönüyo falan tansiyonumu ölçtürdüm 8-5 çıktı, çok fenayım tuzlu ayran falan da fayda etmiyo...

iyiyim kuzum burası bayağı yoğun.. kan merkezi burda.. bende kan vereyim dedim.. doktor senin kanını nasıl alırız sana kan vermek gerek dedi kaydirigubbakcemile3

oy oy nıye oyle dedıkı neyse sende seneye verırsın

üfff bugün topic çok cansız yaaa..ben çıkıyorum kızlar kendinize ii bakın...güzel haberler verin...

sen naptın kuzum, nasılsın...

mesajını yeni gördüm kusura bakma...
ben iiyim ayyüzlüm adetim gelmedi bi türlü onu bekliyorum işte..karnımda şişlik falan da yok..bakalım ne zaman gelecek bilemiyorum...pek gecikmezdi aslında ama..bilemiyorum bu sabah da test yaptım negatif çıktı..

2 veya 3 gün farketmez hatta bildiğim kadarıyla 6.günde bile başlayabiliyorsun ama 2 veya 3 tercih ediyorlar

ah biz kadınlar hemen bir çıkolataya bile kanıyoruz değil mi ?

başın sağolsun canım

korkma canım hayırlısıyla herşey çok güzel olacak

ya bu çatlatma iğnesi çok ağrı yapıyor değilmi bende mahfoluyorum valla hoş benim bu sefer daha yumurta büyütücü ilaçda ağrım başladı çatlayınca nasıl olurum bilmem valla

geçmiş olsunn adaylaarda, senin kullandığın ilaç neydi?[/QUOTE}

sağol canım famara kullanıyorum

slm kızlar ya kafam cok kararsızım

cok kılo aldım ben evlendıgımden berı ılk defa hayatımda bu kıloyu gordum delırcem

bebek ıstıyorum ama karısık 75 olmusum hamıle kalırsam ne yapcam kesın 100 kılo olurum boyum zaten 157

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…