Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

hayır cnm olmadım daha ilac bugün bitio olurumherhalde bi kac güne kadar halahiçii degilimm walla patlıcak durumdayım esime bakiorum bişe desede patlasammm bunalımdayımmm :bbo:

kesin bi açık verir. iyi kolla kaçırma durumu gözün üzerinde olsun ben geçen metrobüste kadına sinirlendim işe gelince eşimi aradım msn ni aç hemen dedim açtı saçma sapan şeyler bulup saydım veriştirdim bi rahatlatıyorki sorma gazını alıveriyor hemen:roflol:

bakın listeyi atıcam, sonra yok ben duymadım ben görmedim, benim bilgilerim geri kalmış olmasınn...alsanaalsanasmile

kızlar okadar canım sıkkın ki anlatamam demin bebegimin ultroson görüntülerine baktım moralimcok bozuldu niye dedim ALLAHIM niee dayanamıyorumm aklımagelio hepp atlatamadım halaa....

kızlar okadar canım sıkkın ki anlatamam demin bebegimin ultroson görüntülerine baktım moralimcok bozuldu niye dedim ALLAHIM niee dayanamıyorumm aklımagelio hepp atlatamadım halaa....

canım geçmişi düşünürsek hiç mutlu olamayız ama sen şuan ki durumunu düşün, belki geç döllenme olmuştur, bu kadar gecikmesi normal mi doktora göre? tekrar gitcenmi napcan?

ua27 özel mesaj alamıyorsun canım ayarlarını düzelt istersen??
bide bana aşağıdaki bilgilerini verirmsn;
yaş, son adet tarihi, kilo, çocuk sayısı, kaç aydır uğraşıyorsunuz, kullandığın ilaç yöntem vs.

AYYY bende 16 mayıs az kaldı yaaaa
bu hafta yumuşşş haftam fulll çalışıyommmm :jeyyar: şakkıdı sengözlerimebaksanab

yaş, 28
son adet tarihi, 18 nisan
kilo 55
çocuk sayısı 1
kaç aydır uğraşıyorsunuz 3
kullandığın ilaç yöntem folik asit

aha sigara içen bir arkadaş buldum kendime:lepi:bunlar beni dışlıyordu:dilcikar:

içiyorum valla yalanmı söyliyeyim
ama hamile kalayım :Saruboceq: bırakacağım söz
bu stresli günler (haftalar aylar yıllar :hulya: ) başka türlü geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…