Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

amin cnm çok sağol bencede uğurlu geldi.Allah kimseye aratmasın isteyen herkese nasip etsin inş sende en yakın zamanda bize hamileyim diye bağırırsın:CüvCüv:

inşallah canım...güya bu sabah test yapacaktım misafirim geldi kahvaltıya...telaşeden aklıma bile gelmedi ne yazık ki...sonra da işten telefon geldi acilen işe gelmek zorunda kaldım..netin başına oturunca aklıma geldi test yapmadığım:)))bugün de eczaneler kapalı..nöbetçi eczane de kimbilir nerdedir???acaba nasılsa negatif çıkacak diye Rabbim önüme engeller mi koyuyo ? üff ne bileyim yaaa...adet söktürücü ilaç da kullanmak istemiyorum..en fazla ne kadar gecikmeden sonra adet olurum acaba?bi fikrin var mı?

herşeyde bir hayır vardır bende ta perşembe günü aldım testi bi türlü elim varmıyordu yapmaya daha erken yapsam çıkmazdı herhalde.senin günün 3 gün geçmiş normalde kaç günde bir adet oluyorsunki

ben düzensiz adet oluyorum ama 3 aydır ateşimi ölçerek anlıyorum ne zaman geleceğini
mesela bugün düşmesi gerekiyordu 36.9 çıkınca cesaret geldi üstüme ve yaptım testi
inş yanlış değildir.

ben düzensiz adet oluyorum ama 3 aydır ateşimi ölçerek anlıyorum ne zaman geleceğini
mesela bugün düşmesi gerekiyordu 36.9 çıkınca cesaret geldi üstüme ve yaptım testi
inş yanlış değildir.

aslında benim de ateşim düşmesi gerekiyodu canım...ama düşmüyo bi türlü..adet olacak gibi bi belirtim yok açıkçası...hamile değilsem de adetimin gelmesi için ilaç kullanmak istemiyorum...eskiden 26 günde 1 olurdum sonra 30 günde bir olmaya başladım..bilmiyorum neden?aslında ptesi olmam gerekiyodu benim..test tarihini 1 gün sonraya yazmışım...senin kaç gün sonra çıktı canım?

benim adetimin 26. günü bugün cnm ben bu ay çatlatma iğnesi oldum
dr test için bugün çağırmıştı ama yokmuş gidemedim bende evde yaptım silik milik bişeyler çıktı inş
doğrudur.bencede ilaç kullanma kendi haline bırak belkide vardır cnm sen en yakın zamnada test yap sonra düşünürsün bunları.

hiç belirtin varmı cnm senin ?

göğüslerde şişlik var biraz ama adet belirtisi aynı zamanda...bi de akıntım var sanki yeni yeni farkediyorum..hatta dün adet oldum sandım tuvalate gittim ama akıntı vardı sadece renksiz..o kadar baş dönmesi bulantı o tarz bişeyler yok...karnımda ağrı falan da yok...

benimde iğneden sonra göğüs uçlarım acıdı sonra azalmıştı ama dün tekrar koltukaltım ağrımaya başladı
kasıklarım çok ağrıyor resmen geriliyor gece uyuyamadım
bide çok uykum var gözümü açamıyorum gece gündüz sürekli uyuyasım geliyor
hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm.

hmmm senin erkenden çıkmış ne güzel ben perşembe günü yaptım bişey çıkmadıydı..üzüldüm o zaman..tekrar üzülmek istemiyorum o yüzden de hiç hazırlamıyorum kendimi rahatım aslında...benim korkum adetimin gecikmesi...bi sorun olmasından korkuyorum...araştırdım biraz nette..1 hafta sonra yapılan testte de hala negatifse doktora başvurulmalı diyo...doktor da tabi ki ne verecek adet söktürücü ilaç..bu sefer dengemin bozulmasından korkuyorum...

banada hep söktürücü veriyorlardı kist falan olmadığı sürece hiç kullanmadım
evde bitki çayları içtimbide sürekli ölçüyomusun cnm ateşini
ateş yükseldikten 14 gün sonra genelde adet oluyorsun

ateşimi ölçtüm evet son günlerde not etmedim tembellik ettim ama hep ölçtüm geçen ay 36 derecenin altındaydı reglim olurken ilk 14 gün hep 35.7 falan öyleydi belli bi zaman sonra da 36.lara çıktı bu sabah baktım yanlış hatırlamıyosam 36.5 falan düşmüyo yani...benimki 35 ile 36 arası gidip geliyo...1 derece normal topluma göre düşük...bi ara 36.7 falan çıkmıştı o civarlarda...sabah yataktan kalkmadan ölçüyorum...

sen söyleyince yeni bişey farkettim adetimden 2 gün önce ateşim 36.7 den 36.1 e düşmüş...not almışım..sonra da hep 36.3 36.4 36.6 falan çıkmış...regl olmam gereken günlerde..acaba adetime 2 gün kala yumurtlamış olabilir miyim?delikafadulden

eğer ateşin reglinin ilk günkü ateşine düşerse regl oluyorsun cnm keşke not etseydin daha iyi anlardık
belli olmaz belki geç döllenme falan olmuştur sen biraz daha bekle olmazsa haftaya gidersin dr a
bide stres yapma o da gecikmeye sebep oluyor.

olabilir cnm sen yinede ateşini ölçmeye devam et bakalım yüksek kalırsa umut var demektir inş adet olmazsın göbişin şişer.

ateş adete yakın düşüpte tekrar yükselirse buna yerleşme düşüşü diyorlar inş öyle bişeydir

aslında bu aya gerçekten hiç stres yapmamıştım tatlım..akışına bırakmıştım..hatta kızları kızdırdım sanırım sakinliğimle..artık pas vermiyolar bana:))))zaten o yüzden şaşırıyorum ya!!!geçen aylar ben de heyecanlanıyodum denk getirelim bilmemne..ama bu ay gerçekten ne hesaplama yaptım ne bişey..evi yerleştirmeye çalışıyodum...bi de zayıflamaya kafayı takmıştım..yani demem o ki bu ay rahattım..adetimin geciktiğini de şimdiye kadar hiç rastlamadım..tabi olmayacak anlamına gelmez ama eğer adet olursam çok da üzülmeyeceğim..o kadar rahatım şu anda benim korkum kist falan hani o tarz şeyler de geciktiriyomuş ya adeti..ondan korkuyorum((üff kafanı şişirdim di mi?kafamçokkarıştı

ateş adete yakın düşüpte tekrar yükselirse buna yerleşme düşüşü diyorlar inş öyle bişeydir

hadi yaa böyle bişey ilk defa duyuyorum olabilir belki de öyle bişeydir:))))aman bi hastalık falan çıkmasın da..en güzel ihitimal bebişim karnımdadır..yok değilse biran önce regl olup kurtulayım..hastalık olmasın inşallah:)))eyvahedigeldismile

olmaz inş cnm hemen kötü düşünme kist olunca ağrı yapıyormuş varmı bu tarz ağrıların
şimdiye kadar takmamışsın bence şimdide takma akışına bırak pazartesiyi bekle
gelmezse önce evde bitest yaparsın çıkmazsa dr a gidersin
hiçte kafamı şişirmedin seni çok iyi anlıyorum.

saolasın canım :1hug: evet en güzeli sabretmek..yarın eşim de evde keyifli bi gün olur umarım:))))olmazsa da biraz daha beklerim dediğin gibi doktora giderim..yapacak bişey yok çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…