amin cnm çok sağol bencede uğurlu geldi.Allah kimseye aratmasın isteyen herkese nasip etsin inş sende en yakın zamanda bize hamileyim diye bağırırsın:CüvCüv:
ben düzensiz adet oluyorum ama 3 aydır ateşimi ölçerek anlıyorum ne zaman geleceğini
mesela bugün düşmesi gerekiyordu 36.9 çıkınca cesaret geldi üstüme ve yaptım testi
inş yanlış değildir.
hiç belirtin varmı cnm senin ?
benim adetimin 26. günü bugün cnm ben bu ay çatlatma iğnesi oldum
dr test için bugün çağırmıştı ama yokmuş gidemedim bende evde yaptım silik milik bişeyler çıktı inş
doğrudur.bencede ilaç kullanma kendi haline bırak belkide vardır cnm sen en yakın zamnada test yap sonra düşünürsün bunları.
banada hep söktürücü veriyorlardı kist falan olmadığı sürece hiç kullanmadım
evde bitki çayları içtimbide sürekli ölçüyomusun cnm ateşini
ateş yükseldikten 14 gün sonra genelde adet oluyorsun
sen söyleyince yeni bişey farkettim adetimden 2 gün önce ateşim 36.7 den 36.1 e düşmüş...not almışım..sonra da hep 36.3 36.4 36.6 falan çıkmış...regl olmam gereken günlerde..acaba adetime 2 gün kala yumurtlamış olabilir miyim?delikafadulden
eğer ateşin reglinin ilk günkü ateşine düşerse regl oluyorsun cnm keşke not etseydin daha iyi anlardık
belli olmaz belki geç döllenme falan olmuştur sen biraz daha bekle olmazsa haftaya gidersin dr a
bide stres yapma o da gecikmeye sebep oluyor.
ateş adete yakın düşüpte tekrar yükselirse buna yerleşme düşüşü diyorlar inş öyle bişeydir
hadi yaa böyle bişey ilk defa duyuyorum olabilir belki de öyle bişeydir:))))aman bi hastalık falan çıkmasın da..en güzel ihitimal bebişim karnımdadır..yok değilse biran önce regl olup kurtulayım..hastalık olmasın inşallah:)))eyvahedigeldismile
olmaz inş cnm hemen kötü düşünme kist olunca ağrı yapıyormuş varmı bu tarz ağrıların
şimdiye kadar takmamışsın bence şimdide takma akışına bırak pazartesiyi bekle
gelmezse önce evde bitest yaparsın çıkmazsa dr a gidersin
hiçte kafamı şişirmedin seni çok iyi anlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?