Biz ne zaman çift çizgiyi göreceğiz diyenler ...

ay varya burda çok uzun zamandan beri uğraşan tek ben varım sanırım
herkez yeni inşallah rabbim hepimize en kısa zamanda verir bebişlerimizi

kızlar ben işlerimi toparlayayım
saat 19:00 çıkacağım
2 gün tatil var bu hafta
çokda yorulmuştum zaten
herkeze iyi tatiller
inşallah p.tesi çok güzel haberler alırız
opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2

HERKEZE İYİ AKŞAMLAR... PAZARTESİİİ GÖRÜŞÜRÜÜÜKKKKKKK Şeniz

mrb kızlar
bugun adetımın 2.gunu yumurtlama takıbı ıçın dr gttm vajınal muayene oldum gayet ıyı hıç bır sorun yok dedı dr.haftaya cuma tekrar gıdıcem yanı adetımın 9.gunu dr dedıgı zamanlarda çalışma yapıcaz.ama egzersız yapmam gerektıgı soyledı ılk bebgımde 64 kaldım dedım şimdi 67.60 lı kılolarda 3 kılo bıle fark eder dedı.gunde bır saat yuruyuş bıde haftada 3 gun egzersız verdı.

kızlar günaydıııııııın
sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı

HAMıLEEEEYYııııııııııııMMMM inş

Günaydın kızlar, hasbahçe tebrik ederim. Çok sevindim. Kızlar iş yerinde bu site bazen kilitleniyor. Her zaman giremiyorum. Takib etmeye çalışıyorum ama. Bu 4. hamilelik mi şimdi. Süper ya. ınş. hepimiz hamile kalırız tez zamanda hayırlısıyla.

kızlar günaydıııııııın
sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı

HAMİLEEEEYYİİİİİİİİİİİİMMMM inş

canııııııım çok tebrik ederim! ben sana söylemiştim, gerçi kime sölemiyozki hehe! ama seni duyunca kalbim güm güm atıyordu kendimi tutamıyordum ufak bir çizgi var gibi demiştinya bide onu duyunca iyice kesin kesin diyorum! canım çok dikkat et kendine! sağlıklı sıhhatli Kurban olduğum Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş!

cnm ya çok sağol zaten ağlamaklıyım o kadar güzel şeyler yazmışsınki ağlayasım geldi
Rabbim inş isteyen bütün arkadaşlara en kısa zamanda nasip etsin bu mucizeyi.zemuszemus

cnm cok sevindimm tebriklerr Allah kucagınada almayı nasip etsin insallah

Tebrikleeeeerrrrr :CüvCüv:

gunaydınn
hasbahçe tebrık ederım canım çok sevındım

hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür edrim
sabah namazını ağlayarak kıldım hepinize dua ettim inş en kısa zamanda sizde bu güzel haberi paylaşırsınız bizimle.ama ben hala inanamıyorum ancak kan testi yaptırınca emin olucam herkesi çok öpüyorumopuyorumnanaktan

canım yaaa çok sevindim bu yeni topic uğurlu geldi herkese yaa:))))resmini de gördüm alenen var çizgi...hayırlı evlat olsun inşallah:)))

amin cnm çok sağol bencede uğurlu geldi.Allah kimseye aratmasın isteyen herkese nasip etsin inş sende en yakın zamanda bize hamileyim diye bağırırsın:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…